Sice se mne to uplne netyka, mam 1150, ale musim rict, ze po designove strance davam kratkemu zobaku u 11ky .
PS: neni tahle konkretni moto na fotce nahodou Bohumila?!
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Sice se mne to uplne netyka, mam 1150, ale musim rict, ze po designove strance davam kratkemu zobaku u 11ky .
PS: neni tahle konkretni moto na fotce nahodou Bohumila?!
Ja ho kupoval od GS parts.Taky to prodaval Boxxerparts atd.Ted jsem ho nasel uz pouze tady. http://www.pferre...1100gs.htmTeoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kdyby ho někdo dělal v čechách, nebo měl kopito bylo by to super.. kdyby někdo objednaval v průběhu roku tak se přidám.. je to moc hezky.. na motorkari je jedna modra a ta je
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
Já o něm uvažoval ještě než jsem si 11ku pořídil, ale dneska už bych do toho nešel. K nějaké zásadnější přestavbě (vč. světel apod) možná, ale jenom s krátkým zobanem to nějak není ono. Ještě možná někde koupit starý v laku za babku a vyzkoušet si to naživo na svojí moto, ale jako upgrade investici to nevidím :-)
jirk123 napsal:
Kdyby ho někdo dělal v čechách, nebo měl kopito bylo by to super.. kdyby někdo objednaval v průběhu roku tak se přidám.. je to moc hezky.. na motorkari je jedna modra a ta je
Uvažuje se o tom, že by se to dělalo... Ale zatím zjišťuju aspoň orientační zájem, jestli to stojí za námahu.
jirk123 napsal:
Uvažuje se o tom, že by se to dělalo... Ale zatím zjišťuju aspoň orientační zájem, jestli to stojí za námahu.
Taky o tom uvazuji kdybych měl ten blatník... Ale nějak se mi nechce vymejslet to kopito. A 3 tacy je taky dost za to si kamarád kupoval rs nárazník na fabii.
Mě se líbí dlouhej zoban
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
vevis napsal:
Ja ho kupoval od GS parts.Taky to prodaval Boxxerparts atd.Ted jsem ho nasel uz pouze tady. http://www.pferre...1100gs.htm
Mam na motorce tento.(cerny)
Má někdo ten oblej ? Ten hranatej je taky u paty (u drážkou) nižší, zároveň s tím stříbrným plastem ?
Upravil lupen dne 08.04.2013 17:26
Zajímavá anketa, jako bych tomu dal impuls, že jsem minulý týden dal krátkej zobák na výměnu za dlouhej....:-), hned den před tímto vláknem...:-)
Já teda radši dlouhej, podle nosa , poznáš kosa.....:-)
Stenly- motocyklista varnsdorfský