Nevím jestli je to fakt,nebo sem divnej Já,ale řekl bych,že za poslední rok (možná dva) šla úroveň stránek BMWGS.CZ docela dolu. Užitečných věcí krom řešení samých p*čovin je tu čím dál tím méně...
Nebo je to opravdu tím,že GSo má už fakt každej ****...??
Co mi na to řeknete přátelé GéeSáci...??
(nechci vyvolávat žádné hádky...jen mě zajímá váš názor)
je to počasím, téma krtek radši neotevírat, stačí filtrovat informace, které chceš přijímat.
Doplňky a díly na BMW GS:https://mojegs.cz Online ceník BMW dílů:https://mojegs.cz...h-dilu-bmw
Zetore vydrž , přišel novej model motorky tak se tu ted budou řešit furt technický problémy na vodníku akorát už k tomu nebudem mít co říct protože tu motorku neznáme. Je to možná malinko horší ale ne o moc - letos tu například nebyla žádná velká hádka- jo vlastně byla ale tu sem radši ani nečetl. Prostě už sme tu vyřešily všechny problémy světa a ted už řešíme jen pí.čoviny
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Dle mého je to o benevolenci Miloše a moderátorů. Pokaždé, když se tady někdo ozve (zejména já), že se tu řeší kraviny dostanu jen odpověď, že je to diskuzní fórum a že nikdo neporušil Pravidla portálu a že každý má právo se vyjádřit. Jenže pravidla portálu nemohou pokrýt lidskou blbost.
xHackerM napsal:
Hlasovat nebudu, ale vyjádřím se.
Dle mého je to o benevolenci Miloše a moderátorů. Pokaždé, když se tady někdo ozve (zejména já), že se tu řeší kraviny dostanu jen odpověď, že je to diskuzní fórum a že nikdo neporušil Pravidla portálu a že každý má právo se vyjádřit. Jenže pravidla portálu nemohou pokrýt lidskou blbost.
Myslím že je tady hodně těch kteří se nevyjadřují k tématu a akorát plevelí vlákno (Asi sbírají příspěvky). Ale na druhou stranu je tady stále víc těch kteří pomohou a poradí, když můžou..
Upravil lako dne 03.04.2013 16:20
Over than 250k km on BMW GS bikes
lako napsal:
Myslím že je tady hodně těch kteří se nevyjadřují k tématu a akorát plevelí vlákno (Asi sbírají příspěvky). Ale na druhou stranu je tady stále víc těch kteří pomohou a poradí, když můžou..
lako napsal:
Víc...??
Já bych hřekl,že jsou tu pořád jedni a ti samý...
A naopak docela dost jich odešlo,nebo se už radši k ničemu moc nevyjadřují...
lako napsal:
Víc...??
Já bych hřekl,že jsou tu pořád jedni a ti samý...
A naopak docela dost jich odešlo,nebo se už radši k ničemu moc nevyjadřují...
Trpí to problémem všech fór. 100 000 rad, většina na prd. Prolézat příspěvky je kulervoucně pomalý. Líbily by se mi v menu záložky:
KUFRY - výrobci, výpis možných řešení, zkušenosti, jak je to na moto uchycený (puky, šrouby, rychloupínací, atd.)
NAVIGACE - výpis, zkušenosti
OCHRANA - padáky, výrobci, odkazy, zkušenosti
a další (to jen tak narychlo)
xHackerM napsal:
Hlasovat nebudu, ale vyjádřím se.
Taky nehlasuju...
Apropo: Vyjmuto z Pravidel... 12. Příspěvky musí být vkládány do správného diskusního fóra a držet se daného tématu.
Coz tady zjevne nikdo neresi...
Pak to dopada tak jak to dopada...
Hodně témat začíná celkem dobře, ale pak se to změní v totální nemysl. A někdy je asi lepší se k ničemu nevyjadřovat. Ale co člověk otevírat nechce přece nemusí. Jen by to asi chtělo zvlášť záložku,, pneu na BMW ,, tolik odborných rad by mělo být na jednom místě ...jinak je asi znát, že je ještě zima
všude dobře.....doma GSA