pakoši uz lesti péra a premejsli, jestli tahle bude povolnejsi nez Hanka a Tonca
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já si myslím že je doslova zázrak že vůbec někam vyrazila. Kam dojede to je věc jiná ale myslím že se cestou dá dokupy s někým, kdo s ní pojede a pomůže. Myslím že hned v Libyii uvidí, že ten svět je trošku jiný než Thajsko nebo Kambodža a že ženská v muslimské zemi má pro místní hodnotu nižší než nějaké domácí zvíře. Ale určitě jí přeju ať někam dojede a naučí se vydělávat peníze na cestu a není závislá na sponzorech. Zase tolik "magorů" (v dobrém slova smyslu), kteří něco takového chtějí podniknout není a každému z nich upřímně závidím a přeju, ať jim to jde dobře. Dneska taková cesta je něco jiného než před 10 lety, někteří cestovatelé říkají, že už by se dnes do některých částí světa nechtěli vůbec vracet a někam to nejde vůbec, protože v těch zemích vládnou drogy, samopaly a prachy. Nemá smysl tohle vidět na vlastní oči. Jsem fakt zvědavý kam dojede a jak si povede.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tak tak.. otazka je kam dojede. Ono dnes v teto dobe si myslim je nejhorsi sehnat sponzory. pak druha vec je cestovni povoleni pojisteni a servis jako takovy.
Nic z toho urcite nejde zvladnout bez odvahy a neuveritelneho odrikani a odhodlani.
Rad bych to zkusil, takhle cestovat. ASi ne cely rok a ctvrt, ale takovyh sto dni v sedle motorky by mi asi nevadilo.
Problem je ze dnes uz skoro kazdy cestuje, a tim padem sponzori uz tolik nejsou ochotni lidem "pomahat". Nebo to snad nekdo dnes vidi jinak? Aby se nekdo nekam dostal musi byt originalni. Napriklad zlute trabanty a jawka. Nebo v pripade Katariny jde o to ze jede ona sama. I kdyz do toho nainvestovala neuveritelne mnozstvi svych penez, je jasne ze ji sponzori nejakym zpusobem podporovat musi.
Kazdopadne ma muj obdiv, at uz dojede kam dojede. Osobne me uz moc cestovani samotneho nebavi. Ale nadruhou stranu je tu velky potencial nekoho potkat / poznat.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Je to.. jak tu nekdo psal.. mozna si ta holka ani sama neuvedomuje, do ceho vlastne jde. Mozna si to nauvedomuje ani rodina a lidi kolem, ale mozna proto, e to prave tak sileny tak to vyjit muze.
pakoši uz lesti péra a premejsli, jestli tahle bude povolnejsi nez Hanka a Tonca
Koukám, že to vidíš jen z té světlé stránky.
Bys jí zabalil do 2 kufrů prezervativy a do top case Postinor....
Jak bylo napsáno Tomášem, některé země dneska asi fakt nestojej za návštěvu a je to jenom koledování si o průser....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
vidím to stejně, jako TomášTT a Vojta, Afrika bude pro ní dost těžká a cestování dotované množstvím sponzorů ztrácí volnost a někdy možná i pohodu.
Rozhodně Kači fandím a držím jí palce, ať to zvládne a vrátí se v pořádku . Jde si za svým snem a nemá nic "zadarmo", nestojí za ní nějaký realizační tým nebo tatínek s peněženkou. Snad dokáže posoudit reálná rizika a smůla se jí vyhne.
Určitě si to ta holka vybojovala, a udělala pro to všechno, ale mám strach že se něco pokazí a ti sponzoři všichni půjdou po ní, a budou chtít některé věci zpět. známe sponzorské smlouvy.
nevím nevím.. my jsme jí pomoc nabídli a holka si do dnes neudělala čas aby dojela sponzorskou smlouvu podepsat.. Já mám z toho trochu jiný pocit.. Ale radši si nechám názor pro sebe..
Hele klidně ten názor řekni.. mám rád osobně věci narovinu, jaký si kdo udělá obrázek, je věc druhá
VojtechPolicky napsal:
pročpak dodávkou? jsme myslel že bude vyrážet na motorce normálně od domu...
Protoze je v alpach a prusmycich jeste snih.. Ta holka ma něco odjeto, vi do ceho jde a zaslouzi jen obdiv.. Uz jen proto, ze do toho sla. Je dobra, i kdyby skoncila (nedej buh) po tydnu.. Vse ostatni jsou jen plane reci, od nekterych, co projeli max rumunsko. ( Tim nemyslim Vojtechu Tebe)
VojtechPolicky napsal:
pročpak dodávkou? jsme myslel že bude vyrážet na motorce normálně od domu...
letos ta zima asi opravdu neskončí, i kdyby to byla s tou dodávkou pravda tak to nemění nic na tom že má můj obdiv
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko