Spatny spatny spatny a jeste horsi...
Moc sem nepisu, ale ted musim. Myslim, ze sem davat odkaz na neonackovskej Ortel neni moc dobrej napad. A co hur, chvalit jim texty..
Nechci tim rejpat ;-)
brrm brrrrm brrrrrrrrm
madskin napsal:
Moc sem nepisu, ale ted musim. Myslim, ze sem davat odkaz na neonackovskej Ortel neni moc dobrej napad. A co hur, chvalit jim texty..
Nechci tim rejpat ;-)
Nemůže být neonacistickej,když objímá dívku jiné barvy pleti...i když ta holčička s tou zdviženou pravicí ...takže těžko říct...
zetor přiložený následující obrázek:
Ať je minulost kapely nebo jejích členů jakákoliv tak obsah toho textu je bohužel víc než pravdivý. Zvláštní jak nám vadí xenofobie, která brání jen to své a nikam neexpanduje, ale to co přímo popírá naše práva a tradice to jsme schopní obhajovat
BMW R 1150 GS
no když se to tak vezme kolem a dokola tak za krestanstvi se taky prolejvala a doted (i když ne v takovy míre a teroristicky brutalite) prolejva krev.
Nechtěl jsem to tu rozhadat nebo tak neco, jen upozornit a i když ten pan objima cernosku, mulatku nebo kdo to je, tak na Ortel se divam s odporem.. staci si projit par webu a clovek si nazor udela. I když se tvaří jako zabavova hospodska kapela tak to neni jak to vypada
brrm brrrrm brrrrrrrrm
madskin napsal:
Nechci tim rejpat ;-)
Nemůže být neonacistickej,když objímá dívku jiné barvy pleti...i když ta holčička s tou zdviženou pravicí ...takže těžko říct...
madskin napsal:
Nechci tim rejpat ;-)
Jednou nebo dvakrát v životě jsem zaslechl i písně jejich předchozí éry a ten " neonacizmus" je asi i hodně o úhlu pohledu. On už Landa za Orlíků zpíval o tom " až nám do Evropy vlítne vlna arabů" a to tomu nikdo nevěřil a o 20 let později se půl Evropy nestíhá divit
BMW R 1150 GS
no ono uhel pohledu.. koukal sem na fotky co na ně chodí za lidi, koukal sem na koncerty s kterejma kapelama hrou a veřejně přiznávají a říkají že podporujou dsSS. Tak jakej jinej obrazek o nich mam mít
Landa je samostatna kapitola bych rek
brrm brrrrm brrrrrrrrm
Byl jsem třeba na Sabatonech a tam byla spousta " plešek" a nemá to s tím nic společného. A co se podpory DSSS týče tak s tou nesouhlasím, protože se v té problematice kousek vyznám, ale texty Ortelu i minulé kapely jsou víc než pravdivé
BMW R 1150 GS
tak sabaton hrajou o 2 svetovy. jakoze vseobecne.
tak pravdive texty jsou "zelena je tráva, fotbal to je hra" ne, važně.. jsou pravdive pouze v uhlu pohledu.. ja neslysel vsechny tak nemuzu rict jo nebo ne.. ale to co sem slysel tak s tim nesouhlasim
brrm brrrrm brrrrrrrrm
Já co jsem slyšel s tím souhlasím a je to asi i tím, že jsme každý jiný. Žijem v různých prostředím a děláme různá zaměstnání, ikdyž proti tomu oni dost protestujou takže vlastně nemůžu souhlasit se vším co zpívají a ani nesouhlasím se vším BMW R 1150 GS
madskin napsal:
no když se to tak vezme kolem a dokola tak za krestanstvi se taky prolejvala a doted (i když ne v takovy míre a teroristicky brutalite) prolejva krev.
Nechtěl jsem to tu rozhadat nebo tak neco, jen upozornit a i když ten pan objima cernosku, mulatku nebo kdo to je, tak na Ortel se divam s odporem.. staci si projit par webu a clovek si nazor udela. I když se tvaří jako zabavova hospodska kapela tak to neni jak to vypada
Ortel jsou cca POLOnackove.
Predskakovali nejake nackovske kapele, nicmene DSSS si snad vzala tu jejich pisnicku jako svoji bez upozorneni.
Jinak nevim, co sem tahas krestanstvi. Jsme snad krestani? Navic islam s krestanstvim ma asi tolik spolecnyho, jako dvouventil s dobre jezdici motorkou
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2