jde o to, že podle plasťáků GSA bylo uděláno kopyto a vím jistě, že moc motorek ke známému nejezdí. On dělá závodní auta a jiná co lidi tuněj jen pro radost. Na žádných www ho neseženeš,neboť ani žádný nechce, protože má práce dost. A když už má auto nějaké hotové, tak to po nějaký době na závodech roštípají a jede se znova včetně úprav. Když je sezona, tak opravy nečekají a když se nejezdí, tak se dělají přípravy. Zjistit co a jak...nic neslibuji
všude dobře.....doma GSA
Tak domluveno udělá to...1150 GSA je možné, cenu zájemcům pošlu formou PM, tudíš, kdo má opravdu zájem tak mi zašlete PM. Moc se nám líbilo vyřízení Y-svodu, proto to uveřejňovat nechce.
Jiné něž uvedeno.. nemáme podle čeho vyrobit kopyto. Pokud nám to někdo půjčí, není problém pořešit další věci. Vymýšlet něco nového či tvar je asi blbost.
Upravil pepanek1150 dne 13.04.2013 18:25
všude dobře.....doma GSA
aktualizuji a nikomu nenutím..celokarbon..
pro DM3555 a jiné dotazy..cena 1500,- Kč za podsedlovky na obě strany
..forma pouze na model 1150 GSA...sedlo DDT..super ( ale o tom informovat nechci )
..nějaké se budou vyrábět, tak kdyby někdo projevil ještě zájem, tak předám info kolik kusů
všude dobře.....doma GSA
Tuším,že mám kryty objednaný přes Noggina. Jak koukám na tu fotku, ty kryty budou v jaké barvě? Měl jsem představu že budou černé a ne carbon. Jak to vlastně je?
Carbon...už jsem to psal..asi 3x..myslím, že i s případ ným lak to vy jde na 50 - 60 % než TT....a tento materiál nelze srovnávat kvalitou vůbec, ale jak říkám..nenutíme to nikomu
všude dobře.....doma GSA