Při servisní prohlídcev 1000km zjistili že chybí šroud v zadním brzdiči??? Jak tam může chybět? Vypadl? já ho nevyšrouboval. Dodání do týdne....prý by ho ale snad vyndali z jiné motork(skladové)y- nakonec ne-vedení to zakázalo
Objednal a koupil jsem si tam nová drátěná kola.
Komplet.
Protože nejsem až tak znalý, předpokládal jsem, že když komplet tak komplet. Nebyli v nich vymezovací podložky(prej jsem si je měl vzít ze starých)díky tomu jsem zničil čidlo ABS. OK moje chyba.
Dodání do dvou dnů, včera my potvrdili že bude dnes, dnes jsem tam volal-oni nezavolají a že za 14 dní.
Možná za to fakt nemůžou, ale jejich postup měl být uplně jiný.
Chlapci si neuvědomují že když pracují ve službách musí SLOUŽIT.
Mají kontaktovat oni mě a ne obráceně.
Něco zjistím-informuji klienta-ten mě přeci živí!!
Jednání na úrovni.
Pán na servisu při přejímání motocyklu opsal do kolonky km 8:36 což byl zrovna čas, tak jsem ho na to upozornil.Nedělá prý motorky.
Ve středu řekli že to bude ve čtvrtek nebo v pátek.
Dnes když jsem volal tak to bude za 14dní.
Jedu si tam pro motorku a v životě mě tam již nikdo neuvidí.
Jedinej kdo tam za něco stojí je servisák, ale i ten tam dostal po koulích za to že se se mnou baví.
heh, dobra story.... Koukam, ze poseldni dobou servisy nic moc.. a nebo jsme vsichni tak zhejckani?
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
... nejsme zhejckany. V Reichu jsem motorku koupil u BMW Karl Maier u Mnichova. Dokud jsem tam vetsinove bydlel, jezdil jsem tam na servis, na akce... Karl je super typek a to ze je bejvalej 4-nasobnej mistr sveta na ploche draze a x-krat mistr Evropy a vede jedno z nejlepe hodnocenych moto dealersvi v Bavorsku nehraje roli. Je to fajn chlap, kterej clovekovi (pokud je na firme) pokazdy prijde potrast rukou, pokecat a zeptat se jestli bylo vsechno v pohode. Nema problem osobne nekomu udelat kafe nebo osobne ukazat veci a motorky. Je fakt ze diky predpisum, u nej na dilny nikdo zvenku jit koukat nesmi. Ale to kompenzuje tim, ze se vzdycky nektery jeho mechos, co ma na necem delat, dojde predstavit a prevzit motorku a vysvetli, co bude delat, jak a jak dlouho to bude asi trvat. Nahradni stroj po dobu servisu je tam automaticky v ramci sluzeb.
Co se vic zdrzuju v Cechi- a Moravistanu, tak jedinej servis, co mi muze sahnout na bawo je http://www.cyrilmoto.com/ - jezdim k nim moc rad a staraji se o me (kdyz neco potrebuju) naprosto prikladne.
... takze to jde. Akundrat holt takovou firmu nesmi ovladnout powerpointovy a excelovy kinder-manageri, ale praktici, ktery nesere, ze jim tam chodi lidi.
Upravil Bubak dne 12.04.2013 10:19
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
no tak to je mazec , a to sme tam chtel jet na servis, jelikoz tam dela Servisak
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
progranit napsal:
Nedodá ti to nikdo když to nemci nemají na skladě.
Jde o chování k zákazníkovi.
Mě kdysi v Humpolci jeden nejmenovanej "kašpar" nedal u TDM850 na primár na řetěz matici. Zjistil jsem to, když mi uteklo řetězový kolo z hřídele.
Naštěstí se nic nestalo, ale mohlo... A nevzal jsem si na něm taky nic.
Jen jsem mu tam já a pár dalších známejch od té doby neutratili ani korunu, což za těch 15 let mohl přijít a pěkných pár set ticíc.....
To je asi nejlepší, co pro nekvalitní servis se sračkovou prodejnou můžeš udělat.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
progranit napsal:
Při servisní prohlídcev 1000km zjistili že chybí šroud v zadním brzdiči??? Jak tam může chybět? Vypadl? já ho nevyšrouboval. Dodání do týdne....prý by ho ale snad vyndali z jiné motork(skladové)y- nakonec ne-vedení to zakázalo
Objednal a koupil jsem si tam nová drátěná kola.
Komplet.
Protože nejsem až tak znalý, předpokládal jsem, že když komplet tak komplet. Nebyli v nich vymezovací podložky(prej jsem si je měl vzít ze starých)díky tomu jsem zničil čidlo ABS. OK moje chyba.
Dodání do dvou dnů, včera my potvrdili že bude dnes, dnes jsem tam volal-oni nezavolají a že za 14 dní.
Možná za to fakt nemůžou, ale jejich postup měl být uplně jiný.
Chlapci si neuvědomují že když pracují ve službách musí SLOUŽIT.
Mají kontaktovat oni mě a ne obráceně.
Něco zjistím-informuji klienta-ten mě přeci živí!!
Jednání na úrovni.
Pán na servisu při přejímání motocyklu opsal do kolonky km 8:36 což byl zrovna čas, tak jsem ho na to upozornil.Nedělá prý motorky.
Ve středu řekli že to bude ve čtvrtek nebo v pátek.
Dnes když jsem volal tak to bude za 14dní.
Jedu si tam pro motorku a v životě mě tam již nikdo neuvidí.
Jedinej kdo tam za něco stojí je servisák, ale i ten tam dostal po koulích za to že se se mnou baví.
STRATOS NIKDY!!!!
Zdar. Nikdy neříkej nikdy..myslím že to až tak horký nebude..když to neumím tak na to nešahám nebo se zeptám. Soudit někoho kdo nemá o moto tucha a dělá auta taky není fér. Já čekal na kabel kterej měl být na druhej den a byl za 14 dní... a na nikoho neplivu. Myslím že nemaj jen tebe a obvolávat každýho díl po dílu.... a upadenej šroubek je třeba daň novýho modelu nebo prvního kusu v republice. S tou větou sloužit to taky není košér. Jestli máš sluhy to je tvoje věc. Chování je věc druhá a otroctví je zakázané. Musíš se odfouknout a bude to dobrý
Upravil Milda_Km dne 12.04.2013 12:09
milda km, no já nevím, když už si koupím tak předraženou motorku tak očekávám servis (opět předraženej) v prvotřídní kvalitě.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
některý díly opravdu prostě nejsou ani v NSR...tedka sem potřeboval taky něco,blbý podložky na kyvku x challenge a volali z brna že nejsů a soudruzi v NSR ani netuší kdy budů...šroub do brzdiče je obyč pevnostní torx,taky je tam mohlo napadnout že ti pro něj frknů do kovomatu abys mohl jet...
Kupredu spatki ni krok...
bohumil napsal:
...šroub do brzdiče je obyč pevnostní torx,taky je tam mohlo napadnout že ti pro něj frknů do kovomatu abys mohl jet...
..no, tohle bych si prave u stroje v zaruce a na miste znackovyho servisu kur.wa rozmyslel.... .. i kdyz by to treba 100x fungovalo a 100x se potom nic nestalo...
Upravil Bubak dne 12.04.2013 12:43
Bubak
bohumil napsal:
...šroub do brzdiče je obyč pevnostní torx,taky je tam mohlo napadnout že ti pro něj frknů do kovomatu abys mohl jet...
..no, tohle bych si prave u stroje v zaruce a na miste znackovyho servisu kur.wa rozmyslel.... .. i kdyz by to treba 100x fungovalo a 100x se potom nic nestalo...
Mám zato,že na šroubech není vyraženo logo BMW,jako třeba u Caterpillaru.Takže by to mělo být jedno.
Když je hlad,je i husa dobrá.
..v realu asi ano. Ale asi jsem uz taky deformovan svoji praci a nasim pravnim oddelenim za ty leta proskolen temer do bezvedomi. Takze si okamzite dovedu predstavit extremni situaci, kdy takovy "neznackovy" sroub povoli, nekdo se zrakvi, vsichni od toho daji ruce pryc a mechanikovi na hrbu zustane nasledny mega-pruser....
Bubak
tak tam bych si teda motorku nekoupil já jsem ted jen telefonicky ověřoval jestli předchozí majitel nezanedbal svolávačku na motorce, zavolal jsem tedy do Ostravy do BMW a na přístup si rozhodně nemůžu stěžovat!
Over than 250k km on BMW GS bikes
Z Inveltu mi vždycky zavolali,že díl dorazil,to asi dělají všude,samo,když díl není tak nevolali,ale mohli by dát zprávu,že nedorazil,když měl přijít.Opravdu v tom vidím jen ten přístup k zákazníkovi.
oranžová dvanáctka