masakr.. 24 litru nadrz!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Najlepšie na tom vypadá to plexi a uvidime aké budú tie enduro stupačky čo tam píšu v popise. No aj tak sa mi nová F800 páči viac ,je tam aj lepšia váha aj spotreba. Som zvedavý na zoznámenie live
s dojezdem taky nemam problem ale vetsi nadrz proc ne , ale to plexi je jednoznace vypada dobre
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
sanko napsal:
Tá nádrž je MALÁ na 800ke a to ti povie vačšina.
Nevím která většina, znám spoustu majitelů a ještě mi to nikdo neřekl. Oproti ostatním motocyklům je menší objemem, ale díky lepší spotřebě je dojezd na stejný nebo lepší úrovni.
Jinak se mi nelíbí zadní část. Už normální osmikilo je vzadu poměrně široký, teď už je to moc. Jinak plus za stupačky a plexi, mínus za na první pohled nezměněný podvozek, když už je to adventure, chtělo by to něco víc, sem zvědavej na cenu.
na nadrz se da najet 420km (nebo dokonce 480km ted si nevzpominam ) samozrejme jednou z podminek je neprekrocit 110km/h
Čeština můj koníček
Jezdím piánko, hodně sám, měl jsem nejlepší spotřebu 3.8 litru ... hodně dělá plexi. Nicméně při najetí skoro prázdné nádrže to pořád nebylo 400km, 480 si neumím představit :-)
/Flare
tak asi rikal 420, to je ale hodnota , ktera je dosazitelna, ja se svejma 96kg a ne moc citem pro plyn a bezdení motorem se spotrebou kolem 4.8 to urcite nikdy nedam
ono hodne zalezi jakou mate palivovou mapu, jelikoz ta nejnovejsi dava vic benzinu na uplne zavrenej plyn, aby masina nezdechala , ale je o 0,5litru vyssi spotreba
Čeština můj koníček