Posloucháte někdo během cesty na motorce hudbu? popřípadě jakou. Hledám inspiraci, to co mám v MP3 a nebo v navi se mi oposlouchalo . Dík
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Když jezdím bez batůžku, tak poslouchám nejraději Nightwish...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Zalezi na silnici, nalade, delce teasy. Pokud vytahnu nahace a jedu kolem komina na zaracky, tak to idealne neco co ma riz - Gamma Ray, Judas priest... Na gs na delsi trasy je to clapton, stouni, nebo hodne rad mam foocfighters, to je ale spis pokud mam spis naladu na rychlejsi presun????
Ale na dalnici jsou stejne nejlepsi spunty do usi, ten hluk me unavuje????
Kluci to jsem rád že nejsem jediný, ale čekal jsem, že mi sem hodíte třeba i názvy kapel , motor poslouchám zpravidla jenom na krátkých vyjížďkách, delší trasy bych bez hudby už ani nedal, je to něco úžasnýho si pustit hudbu a pádit si to krajinou.. Lépe se koncentruji na jízdu, a nejsem ani tak unavený.
U mě Stereophonics, The Doors, Nebo soundtrack hudba od D.Elfmana a nebo H. Zimmermana.
Upravil VojtechPolicky dne 05.05.2013 20:13
Taky jsem poslouchal, než jsem nedávno četl článek v ČMN ohledně poslouchání za jízdy. Uši udájně trpí už dost jen za jízdy a když se to ještě řízne hudbou, tak je zaděláno na problémy. Byl tam i případ, kdy někdo ochluchnul. Tím od toho nechci nikoho zrazovat. Jen předávám, jak jsem četl. A taky radši poslouchám motor.
jasně, ty uši dostávají zabrat, proto to řeším tak, že mám špuntové sluchátka, jsou pohodlná, a když mě už bolí hlava, vypnu to a mám v helmě klid. Neslyším nepříjemné hučení větru a turbulence.
Ja mam sluchatka ktere narvu do usi a oni i trochu hluku zvenku odizoluji, takze to mam asi na takove hlasitosti jako kdyz jsem v posilovne, takze spis do pohody nez na ohluchnuti
Upravil radovant dne 05.05.2013 20:18
Honza_BMW_VW napsal:
...já poslouchám doma, nejsem pod pantoflem, jsem pod lyžařskou botou ;o)), ale jinak si většinou povídám se spolujezdcem
Pod pantoflem tu snad není nikdo :-D. A tak se pochlub co posloucháš, hledám inspiraci :-)
Judas Priest, Sabaton, Motorhead, Arakain, Harlej,Kabát,Sepultura, AC/CC, Metalica, Tank, Pantera, Alkehol, Arakain, Bathory,Black Sabbat, Landa, Citron, Helloween, Korn, Morčata na útěku, Tlustá Berta, Orlík, Queen, Slade, Slipknot, Tři sestry, Zvláštní škola, a když je něco opravdu vopruz a chci to mít rychle za sebou a nemůžu večer usnout, tak decide, hellhammer, hypocrisy, exodus,............mám toho cca 30Gb, ale před každou cestou si dělám výběr. Někdy nepoužiju a někdy jo. Dlouhé a nudné Maďarské dálnice si poslech příjemné hudby vyloženě nutí.
Ale sem tam si nahraju i mluvené slovo, třeba knížku a nebo Šimka a Grosmana, Wericha........to je občas na dálniční nudu taky fajn. S pomalým rytmem jezdím pomaleji. S metalem tak nějak podvědomě člověk letí víc než je zdrávo.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
ja si poustim tohle a nejvic me to bavi treba kdyz jedu na dvojku lesem a nikde nikdo a furt dokola a reknu vam to je zazitek to je pak jizda (akorat ze si pak pripadam trosicku jakoby zhulenej) YouTube Video
Upravil zmijon dne 05.05.2013 20:24
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Medik napsal:
Judas Priest, Sabaton, Motorhead, Arakain, Harlej,Kabát,Sepultura, AC/CC, Metalica, Tank, Pantera, Alkehol, Arakain, Bathory,Black Sabbat, Landa, Citron, Helloween, Korn, Morčata na útěku, Tlustá Berta, Orlík, Queen, Slade, Slipknot, Tři sestry, Zvláštní škola, a když je něco opravdu vopruz a chci to mít rychle za sebou a nemůžu večer usnout, tak decide, hellhammer, hypocrisy, exodus,............mám toho cca 30Gb, ale před každou cestou si dělám výběr. Někdy nepoužiju a někdy jo. Dlouhé a nudné Maďarské dálnice si poslech příjemné hudby vyloženě nutí.
Ale sem tam si nahraju i mluvené slovo, třeba knížku a nebo Šimka a Grosmana, Wericha........to je občas na dálniční nudu taky fajn. S pomalým rytmem jezdím pomaleji. S metalem tak nějak podvědomě člověk letí víc než je zdrávo.
Jojo tak s rock n rollem jezdím taky, "jak prase". Ale na ty cesty záměrně volím pomalejší. Pak už je to jenom na tom, jak to poskládám a jaký udělám track list. Začátek je rychlejší, pak zvolním, pak tam dám tři rychlejší, cirka po 25 minutách a pak zase pomalejší. Abych za řidítky neusnul :-).
mám docela profi špunty sennheiser a ty perfektně utlumí okolní zvuky, takže stačí třeba jen 15% hlasitosti a krásně slyšim hudbu a neotravuje mě pískání vzduchu
ale poslouchám jen na dálničních přejezdech, kde je to nuda
Labus01 napsal:
mám docela profi špunty sennheiser a ty perfektně utlumí okolní zvuky, takže stačí třeba jen 15% hlasitosti a krásně slyšim hudbu a neotravuje mě pískání vzduchu
Taky to používám jenom na nudné přesuny. Přeci si kochání krajinou nebudu kazit ničím dalším, co by odvádělo mou pozornost
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Labus01 napsal:
Taky to používám jenom na nudné přesuny. Přeci si kochání krajinou nebudu kazit ničím dalším, co by odvádělo mou pozornost
To jsem si říkal taky, a hele ještě víc si to s tou hudbou užívám. Ale záleží opravdu na tom co posloucháš. Pak si buďto ten zážitek prohloubíš, a nebo naopak zkazíš. Je to o pocitech, jako celé to ježdění na motorce
..v aute posloucham - to co psal Medik plum more dalsich (32GB USB je kur.wa hodne mp3jek) - SOD, Avenged Sevenfold, Haggard ... od numetlu az po Mozarta a Vivaldiho. Na moto neposloucham, snazim se soustredit, uzit si jizdu a vratit se celej.... nahodou bych se zaposlouchal a na pruser by bylo zadelano.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure