Tak tomu říkám být úplně na kaši...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Myslim,ze tohle je dobra hlaška: "Já jsem to sice neviděl, ale v pátek jsem slyšel, že chybělo málo a ke korunovačním klenotům, koruně, žezlu a jablku, přibyla ještě šavle,"
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Myslim,ze tohle je dobra hlaška: "Já jsem to sice neviděl, ale v pátek jsem slyšel, že chybělo málo a ke korunovačním klenotům, koruně, žezlu a jablku, přibyla ještě šavle,"
zkuste někdo z Vás přijít do práce nachcanej jak dělo...Jak to asi dopadne? Není na to náhodou paragraf???? Je to kurvárna....
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
tvl to je slusnej wostud... korunovacni klenoty to maji vubec tezky... neni to tak dlouho, co si je zkousel Heydrich...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Zaplaťpánbůh a velký respekt, že to Miloš ustál. Málem k svatováclavskému meči přibyla i šavle.