minulý týden ve středu jsem ji viděl, je to leštěnka jak prase a ten kožený potah na nádrž - to by byl můj sen mít 1150 Bohužel 1200 má plastovou nádrž
Upravil lako dne 12.05.2013 13:27
Over than 250k km on BMW GS bikes
krasana motorka.. pro modrobilou vyrocku mam FAKT slabost.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ma ji tam uz asi rok, anglicanka, takze pravdepodobnost, ze kdyz budes neco rozebirat tak se z toho po...je docela velka, ale treba to bude lestenka a nepoznala sul. kufry nic moc, cena vyssi,ale zas jsou menene tlumice a ty stojej taky raketu. Jinak je to samozrejme motorka krasna, nejlepsi model od BMW az na tu vahu... je to vyrocka a pro nekoho tu cenu ma, moc jich neni. Jestli si chces nechat dlouho, tak proc ne, ale podival bych se na stav a nasledky po soli.
brtnik napsal:
Ma ji tam uz asi rok, anglicanka, takze pravdepodobnost, ze kdyz budes neco rozebirat tak se z toho po...je docela velka, ale treba to bude lestenka a nepoznala sul. kufry nic moc, cena vyssi,ale zas jsou menene tlumice a ty stojej taky raketu. Jinak je to samozrejme motorka krasna, nejlepsi model od BMW az na tu vahu... je to vyrocka a pro nekoho tu cenu ma, moc jich neni. Jestli si chces nechat dlouho, tak proc ne, ale podival bych se na stav a nasledky po soli.
No co mě říkal má jí tam 14 dní a když sem tam byl nedlouho před tím co sem něco takovýho hledal nebyla tam a ani před 2 a 3 měsícema....
No já se do ní zamiloval hned ... motor šepot květin a vím co je to váha GS mám transalpa už od r.90 a tak spolu budem snad dlouho...
Na stav sem koukal... a v GB se moc nesolí... :-) jediné co sem našel je odřená dirka na nosič bočních kufru .. jinak fakt nic... a km nějak něřeším....má to servisní historii.. ale díky moc...
.... " GSA 1150 SE " ....
brtnik napsal:
Ještě dotaz proč až budu něco rozebírat se z to po... :-) ..??
krasana motorka.. pro modrobilou vyrocku mam FAKT slabost.
Nejsi sám, ikdyž já začínám mít slabost pro tu tvou LC v "rebelblue" (takhle tu barvu značí Volvo)
tak jasne.. prikoupil bych tu 25 jahre jako ozdobu do garaze a na obcasne cesty do prace
jinak kod barvy neni BLUE OYSTER, ale BLUE FIRE ma ji i 1000rr
Upravil hicks dne 12.05.2013 13:44
17 cm
kenry napsal:
..
Na stav sem koukal... a v GB se moc nesolí... :-) jediné co sem našel je odřená dirka na nosič bočních kufru .. jinak fakt nic... a km nějak něřeším....má to servisní historii.. ale díky moc...
v GB se soli jako prase a jeste to tam fouka od more.
17 cm
kenry napsal:
..
Od toho moře bych to bral ale silnice .. celekem znám jezdím tam kamionem ...ale motka vypadá že nikde nic... gumičky nespuchřelý ani hadičky.. nejsou načaty (ohýbal sem ) :-) rezavýho nikde nic... nevím kam ještě kouknout ...
kenry napsal:
..
Od toho moře bych to bral ale silnice .. celekem znám jezdím tam kamionem ...ale motka vypadá že nikde nic... gumičky nespuchřelý ani hadičky.. nejsou načaty (ohýbal sem ) :-) rezavýho nikde nic... nevím kam ještě kouknout ...
sorry, v UK se soli. o tom nema smysl diskutovat ani kdyby tam nekdo jezdil 150ti kamionama.
dokonce jsem slysel, ze pouzivaji nejakou fest agresivni sul (mozna nejake primesi).
Kazdopadne asi ma hasic pravdu.. trochu vokysla je.
17 cm
Ivo Bohuslav napsal:
Už z fotek je vidět, jak je to neskutečně vokyslí, hnus.
Škoda, že to není leštěnka, ta by se mi taky líbila.
Presne tak,taky mi prijde jak motor,tak svody a sem tam nejaky sroub orezli.Ale treba se pletu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
PavelSv napsal:
Je dobře naleštěná jinak strašně vooxidovaná
Jak poznáš vooxidovanou motorku ...?? není nahodou sul bílá..??
Pokud je jak říkáš vooxidovaná tak je dobře umytá... :-)ale našel sem i místa kde se vapka dostane a tam byly starý stopy nějakýho maziva jen neutřený... třeba na drhý straně pro uchyt držáku kufrů....
Každopádně life vypadala krásně... a sůl mi nevadí....
Všechno se dá povolit vyčistit ...namzat...