jezek napsal:
Tak jestli je u vás kačenka tak jedeme k vam a nemusíme vařit... ;-)
Se stavte...
progranit napsal:
Tradičně jsem roztopil gril na počasí nehledě a mám tu uruguayské vysoké roštěnce takže kus masa, k tomu kukuřici a je hotovo
Ale když je hlad tak je i husa dobrá
Hmmm, tak to bych si dal taky líbit. Protidešťové grilovací zázemí zatím vytváříme a venku je fakt hnusně, alespoň tady (Plzeň), takže jsme sáhli kačeně po krku...
Upravil xHackerM dne 26.05.2013 12:09
jezek napsal:
Tak jestli je u vás kačenka tak jedeme k vam a nemusíme vařit... ;-)
Se stavte...
progranit napsal:
Tradičně jsem roztopil gril na počasí nehledě a mám tu uruguayské vysoké roštěnce takže kus masa, k tomu kukuřici a je hotovo
Ale když je hlad tak je i husa dobrá
Hmmm, tak to bych si dal taky líbit. Protidešťové grilovací zázemí zatím vytváříme a venku je fakt hnusně, alespoň tady (Plzeň), takže jsme sáhli kačeně po krku...
Griluji na kryté terase
ta a gril od pana Webra je naprostý základ:-), k tomu litinový rošt aby byla ta správná mřížka na masu a už si čvachtáme(všichni až na Hickse)
progranit napsal:
Griluji na kryté terase
ta a gril od pana Webra je naprostý základ:-), k tomu litinový rošt aby byla ta správná mřížka na masu a už si čvachtáme(všichni až na Hickse)
Honza_BMW_VW napsal:
...tak já koukám na TV - NMnM a paráda a "kamarádka domácí" vaří ;o))
jj,ženský bike byly super
...úplně SUPER, těším se na chlapy
jinak NMnM a Vysočina aréna je fakt 100%, byl jsem tam na Biathlonu 3dny v kuse a na finále a opravdu paráda
www.jantruhlar.cz
Michale dobré téma,rád vařím takže dneska domácí králík na grilu,roštěná z mladého býčka,karbanátek s láskou dělaný složení jehněčí,králík,hovězí jinak dobrou chuť všem
Bob přiložený následující obrázek:
...jak nestihl vyfotit? Tady všechny vyblázníš, všem se sbíhají chutě, každý vyráží k Tobě, tedy nevím zda-li na kačenu a nebo spící "kamarádku domácí" a pak to nevyfotíš??? jsi byl u MC a ne že kačka ;o))
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...jak nestihl vyfotit? Tady všechny vyblázníš, všem se sbíhají chutě, každý vyráží k Tobě, tedy nevím zda-li na kačenu a nebo spící "kamarádku domácí" a pak to nevyfotíš??? jsi byl u MC a ne že kačka ;o))