moje teď už bývalé GS...
Nový majitel si přijel až ze Slovenska a jsem moc rád že se našel takový, který uměl ocenit všechny doplňky...
Však se mu taky všechno příslušenství taktak vešlo do kufru
Takhle vypadal baworáček před odjezdem:
když sem prodával předešloua měl sem ji 3,5 roku,ujeli spolu 55000km bez problkémů,fše se odehrálo tag rychle,že sem nestačil ani pustit slzu,ale když na ni odjížděl a já se díval,bylo fšelijak,vím dodnes,že to odjelo kus JÁ a nikdy se to nevrátí
Byl to mazel...bude další, lepší, mladší.... ;-)
To bude jinej sekáč, ten už se nezakecá.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
...upřímnou radost z dobrého prodeje-teď něco udat a nejít brutálně pod cenu je zázrak...takže se přidávám se slovy-TAKY JSEM V SOBOTU PRODAL.....a po zdlouhavých úvahách prohlašuji,že přes dvě kila už dlouho mít v motorce nechci,obvzlášť když se na ní dostanu jednou za 14 dní.
..mno jako že dvěstětřicet tisíc Kč v motorce,kterou projedu jednou za 14 dní je pro mě z rozumovýho hlediska momentálně nesmysl..takže sezonu dojezdím na něčem nízkorozpočtovým a dál uvidíme.
Topol napsal:
..mno jako že dvěstětřicet tisíc Kč v motorce,kterou projedu jednou za 14 dní je pro mě z rozumovýho hlediska momentálně nesmysl..takže sezonu dojezdím na něčem nízkorozpočtovým a dál uvidíme.
To chápu... pro to si koupím motorku aspoň za 4sta... když už jen jednou co 14 dní tak ať to za to stojí
Topol napsal:
Já se dostanu ven s Bobšem asi tak stejně a tak jsem si ho pořídil za 115. Nelituju. Je to 1100GS a slouží dobře.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Topol napsal:
To chápu... pro to si koupím motorku aspoň za 4sta... když už jen jednou co 14 dní tak ať to za to stojí
Topol napsal:
...nechceš snad říci, že my co máme v hračkách skoro milion jsme volové.....
...jo a přiznej se cos vlastně koupil, moc se ti do toho nechce, viď. Přiznám se, že se ti ani nedivím.....:-))
Upravil bmwivo dne 21.07.2008 21:26
bmwivo napsal:
Topol napsal:
...nechceš snad říci, že my co máme v hračkách skoro milion jsme volové.....
...jo a přiznej se cos vlastně koupil, moc se ti do toho nechce, viď. Přiznám se, že se ti ani nedivím.....:-))
proč by měl být vůl někdo,kdo má v hračkách milion?Nic takovýho proboha netvrdím...jestli je někdo v situaci,že mu ten balík v těch hračkách ležet může,ať ho tam má.Říkám jen,že moje situace taková momentálně není.A tu hračku za pár pětek pošlu do miláčků hned jak jí vyfotím,nemám s tím sebemenší problém..
Z jiného soudku:
Stavím barák a momentálně mám na účtě posledních pár tisícovek a musím stavět dál, aby to letos bylo pod střechou,čili řeším půjčku a banky se k tomu moc nemaj. Vejplata za vejplatou tečou tedy jenom jedním směrem.
Je mi jasný, že prodej vyvoněný 1100GS v plný palbě by mě asi dočasně vytrhlo trn z paty.
Jenomže: když bych jí zahodil díky výbavě za 130-140tis kč, budu rád. Bez motorky bych nevydržel = koupit japonskou,levnou motku, na který se dá jezdit, dá se jí věřit a má alespoň kufry je investice 60-70tisíc.... čili bych ze starýho, ale vybavenýho GS dočasně přesedlal na nějakou ještě starší japonskou mrtvici,která by mi určitě nevyhovovala a zpátky na vybavený GS v plný, udělaný na míru majitele, bych se už v životě nevyhrabal.
Čili jsem smířen s osudem zestárnout s 96tkou GS a dokud to nebude otázka života a smrti,tak jí neprodávat. Snad se mi nebudete za 5-10 let tlemit, na jaký stařešině to jezdím.
Rozhodně bych si dokázal představit novější motorku, ale pak přijde na řadu nový auto,bo u starýho mi dírama táhne na nohy, pak třeba kočárek atd....
A poučení,které z toho plyne zní:
že pokud je životní situace ještě snesitelná, nemá cenu se motorky zbavovat a sedlat "nízkorozpočtovku", protože dostat se alespoň ke stejné zpátky je pak běh na dlouhou trať a vždy budeš mít 1000 rozumnějších důvodů, do čeho se vysypat,když budou nějaký šišky na účtě a budeš si jenom vyčítat, že ses vysněný motorky zbavil.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Je to tak, jak píšeš - já jsem taky řešil podobný problém - jsou pořád "potřeba" důležitější věci, než je samozřejmě motorka a gór, když je barák, potom děti, auto - proto jsem se doma šprajcnul (bral jsem to jako poslední možnost) a koupil jsem alespoň 1100 - teď jsem rád, že ji mám a doufám, že nikdy nebudu řešit problém jejího prodeje - ty prachy stejně nedostaneš rozumně zpátky a za chvíli by tě mrzelo, že šla do světa.
..je to jen otázka peněz a priorit.U mne zvítězil systém mít rezervu na současný hypotéce v podobě ušetřených peněz z prodeje GS a zároveň levnější motka v garáži na příležitostní svezení .Ono jet hranu,balancovat se splátkami a přitom mít mašinu za čtvrtku v garáži-to je kombinace,která by mi na klidu moc nepřidala.A jasnou prioritou je pro mne nemovitost a její placení.
Ono natom bude kus pravdy.S kámošem jsme jezdili na všem co mělo 2 kola a motor od doby co jsme prolezli základku.Letos padla klec, kámoš vlez do chomoutu a se svojí nejmilejší se demokraticky dohodnul že motorka pude do světa a namísto ní zaparkoval do chalupy novej kotel a kuchyňskou linku.Dušuje se že co nevidět si koupí jinou.Osobně za krátko budu řešit podobnej problem kdy si musím vybrat mezi Transalpem 2005 nebo 1150gs a many z jedný moto půjdou na budování hnízdečka.Výhoda je že moje drahá polovička je příznivec moto a tak je zpola vyhráno.