tímto Vás zvu na tradiční setkání přátel a příznivců webu BMWGS.CZ, motorek, čtyřkolek, aut, letadel a lodí, dobrá zábavy, pití i jídla, tedy na příjemné setkání dobrých lidí, na kterém prostě nesmíte chybět :-)
třpytkařit budeme od pátku 30.8. do neděle 1,9. 2013 v Marině(http://www.marinatynec.cz/) v Týnci nad Labem
program:
30.8. pátek - od 16:00 příjezd, večeře, přivítání, hudba&tanec, kultivovaná zábava s kapkou alkoholu ;->
31.8. sobota - ráno rekonvalescence a snídaně, v 10:00 odjezd na on-road vyjížďku za účelem obohacení znalostí, přesun na oběd (celkem cca 60km), po obědě kratší pauza a delší vyjížďka do kopců (cca 100km, návrat v cca 18:00), večer klasika v maríně
1.9. neděle - ráno resuscitace, snídaně, loučení - možno opět odjet společně na oběd a na výlet, kdo chce, může se ke mě přidat na vyjížďku
off-road: střední a těžší off-road letos nebude organizován, pouze lehčí v kombinaci s on-road, pokud dychtíte po těžším off-roadu, dejte mi vědět, zabezpečím lokalitu
mobilheimy: možnost ubytování v mobilheimech je omezená, prosím o závazné přihlášky k účasti i případně do mobilheimů včetně doby, na kterou přijedete
moc se na Vás všechny těším, díky a zdar! Vašek
vlákna minulých "třpytkaření":
2011 camping U třpytky - vlákno http://www.bmwgs....rowstart=0
2012 marína Týnec n/L - vlákno http://www.bmwgs....d_id=15083 (pro úplnost doplním, že po loňské "třpytce" a Zetorovo alkoholovo/tanečním vystoupení musel ministr zdravotnictví na měsíc vyhlásit úplnou prohibici lihových nápojů, což si myslím je nejvyšší možné vyznamenání... ) YouTube Video
a bohužel nás už nesveze na tomto světě Rosťa s autobusem, jak si mnozí jistě všimli... ale třeba bude zase Kikina:
Upravil VasekPraha dne 14.08.2013 08:58
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
"Třpytkaření" - sraz nejen příznivců BMWGS - camp Marina Týnec nad Labem 30.8-1.9.2013
Přidané 01.06.2013 19:18
Vendo díky za rozjetí
Pro případný velký zájem jsem během pár dnů napíšu pár informací,ohledně místa konání a datumu . Osobně se přikláním opět k maríně ale termín zatím nechávám otevřený,ikdyž jistou myšlenku mám
A nebo se na to vyprdnu,protože se mi zdá,že těch akcí je zbytečně moc...
Upravil Kubrt dne 01.06.2013 19:26
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
"Třpytkaření" - sraz nejen příznivců BMWGS - camp Marina Týnec nad Labem 30.8-1.9.2013
Přidané 01.06.2013 19:28
KUKY napsal:
To už abych se začal šetŕit
Blbost Kadle... stačí když dovezež pár Tatra nálepek a nějaký promo plakáty... o zbytek se postarám
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 01.06.2013 20:51
Doprdele,jaká anketa?Jasné místo a datum a hotovo.Stejně na ty srazy jezdí ti samí.Upečme sele,nachlastáme se, pokydáme a je to.Na to snad nepotřebujeme dotazník.Jo a jestli to bude v kempu U třpytky,tak tam nejedu.Loni se to dělalo v Týnci kvuli zázemí,sociálkám a vstřícnosti majitele mariny.Nehlasuju.
Upravil Kasak dne 01.06.2013 20:54
Když je hlad,je i husa dobrá.
Přidané 01.06.2013 20:53
Kasak napsal:
Doprdele,jaká anketa?Jasné místo a datum a hotovo.Stejně na ty srazy jezdí ti samí.Upečme sele,nachlastáme se, pokydáme a je to.Na to snad nepotřebujeme dotazník.
Přidané 01.06.2013 22:55
Kasak napsal:
Doprdele,jaká anketa?Jasné místo a datum a hotovo.Stejně na ty srazy jezdí ti samí.Upečme sele,nachlastáme se, pokydáme a je to.Na to snad nepotřebujeme dotazník.Jo a jestli to bude v kempu U třpytky,tak tam nejedu.Loni se to dělalo v Týnci kvuli zázemí,sociálkám a vstřícnosti majitele mariny.Nehlasuju.
no tak jsi mě prokoukl, no...
jasně, že jsem anketu dal jen proto, abych se ubezpečil, že marína a poslední víkend prázdnin patří "tradičně" k sobě, ale že protestantsky ani nehlasuješ, to mě fakt nenapadlo (všiml sis, že jsem nedal možnost "kašlu na Vás, nikam nejedu"?)
Kašáku, vono to jinak asi ani nepůjde, ale co by to bylo za demograciji, kdyby sis nemohl svobodně vybrat "tu správnou" variantu...?
tak se nečil a hlasuj (přísahám, že anketa nemá pražádný vliv na již téměř rozhodnuté, ale ten pocit! > minimálně anketu zadává někdo, kdo ani neorganizuje, že....), dík!
vono taky bude záležet, jestli budou mít tolik volnejch mobilheimů v ten datum, ale to zítra zjistí osobně herr Oberste Führer General Kubert!
Upravil VasekPraha dne 01.06.2013 22:57
Přidané 02.06.2013 07:17
Dobře Václave,zcela demokraticky si vybírím termín první týden v září.Jsem zvědav s kým tam budu nasávat.A co se týče mobilheimů,na těch to snad závislé není,je tam dost místa na stanování.Kubrt z toho nikdy nedělal kovbojku,tak nevim proč s tím začínat zrovna letos.NEHLASUJI!
Když je hlad,je i husa dobrá.
Přidané 02.06.2013 07:24
Kasak napsal:
Dobře Václave,zcela demokraticky si vybírím termín první týden v září.Jsem zvědav s kým tam budu nasávat.A co se týče mobilheimů,na těch to snad závislé není,je tam dost místa na stanování.Kubrt z toho nikdy nedělal kovbojku,tak nevim proč s tím začínat zrovna letos.NEHLASUJI!
ty jsi tak ZLÝ!
vono fakt ještě není potvrzeno z maríny, že poslední víkend v srpenci nás tam všechny nasáčkují, takže spíš jde o průzkum jakou případnou jinou variantu řešit, pokud nás marína v termínu nepodrží, jestli PŘÍPADNĚ jinde, nebo jindy
a říkám Ti, koukej demokraticky hlasovat, nebo Ti udělám uzel na trubce na kamionu a nebudeš moct dál strašit motorkáře
Přidané 02.06.2013 12:09
V 14:00 místního času mám spicha s panem Hájkem v maríně
Přidané 02.06.2013 15:02
Takže,právě jsem se vrátil z hradu. Termín je stanoven na 31.8-1.9.2013. v Marina kempu v Týnci nad Labem.Vím,je to ještě daleko, ale pro případné zájemce ubytování v mobilheimech budu potřebovat do konce července znát zhruba počet lidí,kteří by toto chtěli využít a případně budu potřebovat vědět i počet lidí,kteří přijedou na Třpytkaření kvůli kapacitě společenské místnosti( možnost společného sezení ve stanu,ve kterém paří Zetor ve videu hned na začátku vlákna,tam se vejde cca 50lidí,nebo možnost posezení v již dokončeném parádním "sále" v jehož základech loni pár lidí nocovalo)
Tímto prosím Vaška o aktualizování lokality a datumu...