Zdravím,na mém r 1100gs mi na můj vkus docela hodně přibržduje přední kolo,oba třmeny stejně když vyndám jeden tak se to o trochu zlepší a když druhý tak je to to samé.když u každého třmenu vyndám destičky a zmáčknu brzdu tak mi pístky správně vyjedou a zase se maličko vrátí....tak jak to má být.pístky jsou čisté nijak poškozené či zoxidované.desky mají cca 70%,když mám moto na hlavním stojanu a řídítka rovně tak mám brzdovku plnou je tam trochu vidět bublinka v tom průhledu.už si nějak nevím rady co stím,neřešil jste někdo takový problém?
Vše co dojede do cíle je dobré.
Nemas treba hodne stazenou osu predniho kola? Pokud i to je v poho tak obcas se stane ze starim se opotrebujou hadice a obcas neodpusti tlak zpet.. a jeste jedna otazka jak jsi poznal ze to pribrzduje vic nez normalne. Ony ty desticky celkem zpomaluji kolo.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Stane se, že se v hadici vytvoří "chlopeň", která pořádně nepouští tlak zpět. Jestli máš model s ABS, tak je to dost často ta hadice od ABS k rozbočce hadic u spodních brejlí.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
to:servisak no když je kolo ve vzduchu a nejsou namontovány brzdiče tak se točí krásně ale když dám brzdiče tak musím docela zabrat abych kolem otočil.
hadice jsou asi originály skoro 16 let starý,mohly by to být ony,
abs motorka nemá Vše co dojede do cíle je dobré.
Cus kcelku by mě zajímalo jak to dopadlo? Mám totiž stejný problém???? co ty perovaci podložky na kotouči,nemůžou bejt v řítí? Pancéřové hadice mám tam tak 10 let,nové kotouče i s těmi položkami taky asi 8let .ale pravda je že když kolo na ose utahnu, hůř se to točí než povolený,a když utahnu i ty pojistný imbusy proti vypadnutí osi tak se to taky hůř točí ale jezdit s povoleným kolem se mi nechce???? .TAK JAK????
U me to byla hadice. Vymeneno za pancerovky, vycistene pistky a kolo se toci temer bez odporu. Hadice bych doporucil vymenit urcite, me zacala tect jeden rok den pred odjezdwm na dovolenou. Dal jsem pancerovky a je klid a navic to i lepe brzdi.
Splněný sen moje 1100GS
Mě to nepřijde ze by to bylo hadicema, sice tam jsou 10 let ale máj tak max 40000km,a když menim brzdovku tak to delam kompresorem. A kupovat nový se mi jen tak nechce. Tak nevím
Upravil basto dne 13.02.2016 09:40
když se ti to nechce opravovat, tak to dojezdi do howen nebo prodej
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
když se ti to nechce opravovat, tak to dojezdi do howen nebo prodej
Pán je ale vtipnej přesně kvůli takhle blbejm kecum ,sem už tady léta nebyl
Řek jsem že se mi nechce dávat znovu hadice když jsem je foukal kompresorem a žádnou závadu jsem neshledal. Mám todle gs dele než ty jses o nich docetl nekde v bravicku
Prosil by sem o normální radu. Taky jsem se ptal jestli nemůžou bejt v řítí ty perovaci podložky na kotucich?
Upravil basto dne 13.02.2016 10:17
aby ses nepo....
...ale k věci... nedotýká se ti páčka brzdy krytu ruky?Stačí,aby se ta páčka dotýkala krytu a byla třeba jen o 1mm zmáčklá a už to nepropouští všechen tlak zpět.Taky jsem se na tom vypekl
Ale na těch starejch jebkách je stejně lepší vyměnit hadice za pancéřky...aspoň odstraníš jeden věčnej problém ze 100
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Me na 1150 jde pravej přední kotouč blbě a destičky jsou na něm sjety taky divně. Tak pokud nepomůže vyčištění, co jsem dělal, tak dám nový pancerky taky.
Mr GS napsal:
aby ses nepo....
...ale k věci... nedotýká se ti páčka brzdy krytu ruky?Stačí,aby se ta páčka dotýkala krytu a byla třeba jen o 1mm zmáčklá a už to nepropouští všechen tlak zpět.Taky jsem se na tom vypekl
Ale na těch starejch jebkách je stejně lepší vyměnit hadice za pancéřky...aspoň odstraníš jeden věčnej problém ze 100
Cece nedotýká, ani na pistku u packy ,tam je taky vůle a panceraky tam mám a máj cca 40000km mě napadlo jesli nemůže bejt nějakém jiném problém, jak jsem psal, když dotahnu osu kola výrazně se zhorší otaceni,a když dotahnu ty pojistný imbusy tak se to taky zhorší,tak to asi hadicema nebude,tak já prostě nevím
Taky mě to napadlo ale právě že vypadají OK,ale nevím jak zjistit doma jestli a je trefenej,máj taky tak 40000km napadli mě ty podložky jestli nejsou v řítí,protože je to plovoucí kotouc
Cece nedotýká, ani na pistku u packy ,tam je taky vůle a panceraky tam mám a máj cca 40000km mě napadlo jesli nemůže bejt nějakém jiném problém, jak jsem psal, když dotahnu osu kola výrazně se zhorší otaceni,a když dotahnu ty pojistný imbusy tak se to taky zhorší,tak to asi hadicema nebude,tak já prostě nevím
A neměnils ložiska na předním kole?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Neměnil, taky mě to napadlo maj asi 94000km a 18 let ale kolo se točí bez prasátek úplně normálně
,ale jak tam dam obě prasatka(s jedním se to točí taky normálně) začíná se to stoupat a jak dotahnu osu a pojistný imbusy tak to jde už stuha