Ahoj. Rád bych pořešil hrazdu do prostoru nad budíky pro gps a tel. Nikde jsem na R 1150 GS nic takového nenašel, jen komplet s plexi od TT. Povedlo se to někomu třeba vyrobit?? Díky.
Upravil newman dne 09.06.2013 08:55
Ahoj. Nic jsem nenašel. Vše řeším držáky Ram. Teď budu předělávat plexi - jde tam upravené D, tak uvidím, co z toho vyleze za možnosti...... Je fakt, že už jsem kvůli všem držákům musel sundat i tu malou kapsu od W na hrazdě.....
Uvidíme.......
newman
já jsem to zkoušel, ale nikde v zámečnictví jsem neuspěl, zároveň jsem řešil větší plexi nebo nástavec. Tak jsem nakonec pořídil plexi včetně hrazdy od ZTECHNIKU, bylo to s polska cenovka cca 8000,- a je to bomba, moc pěkné a velmi funkční http://www.motopl...gs_600.jpg
Mám pouzdro od GIVI na auto navigaci. Pridělal jsem ho na hrazdu řidítek. Ale kvůli tankvaku to musí bejt vprostřed a vysoko, takže jsou skovaný budíky. Použitelný to asi bude, ale radši bych tam viděl hrazdu a měl to nad budíkama. Něco snad přes zimu sestavím.
[quote]petrus napsal:
Registrace: 05.04.11
Já jsem si nabastil toto,třebe to někomu pomůže pro inspiraci.
petrus přiložený následující obrázek:
No nevím, asi by jsem tomu moc nevěřil a za ty peníze, což je úlet. Použití jen na jeden přístroj. Když to srovnám s tím co mám já. Tak jsem sice za 4násobnou cenu sehnal rampu na kterou můžu navěsit co chci (navi, telefon, kameru, zásuvku USB atd a navíc fungl nový luxusní velký plexi.
Kokpit 1150 je strašně těžký sám o sobě. Pokud tam navěsíš GPS a telefon, tak to hrozí prasknutím uchycení. Mně osobně už to prasklo dvakrát a to jsem tam neměl nic, musel jsem to vyztužit
Upravil joe dne 29.11.2013 17:50
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Kdyby někdo chtěl, může přijet, podívat se na hrazdu, změřit, obkreslit, vyfotit a třeba nějakej šikovnej soustružník naohýbá a pak jen provrtat plexi ketré máte a je to. Když jsem na tu hrazdu koukal nemělo by to být nic těžkého, když je vzor. Já to štěstí neměl :-)
Jo a ještě jedna zkušenost s tímto plexi. Mají dva rozměry, já mám to menší a měřím 190.....mám to akorát, kdokoli menší bude mít problém a tím že bude koukat skrz plégo.
newman napsal:
[quote]petrus napsal:
Registrace: 05.04.11
Já jsem si nabastil toto,třebe to někomu pomůže pro inspiraci.
petrus přiložený následující obrázek:
[147.74Kb]
????????????????
Najdi si na foru články obecné doplňky na motorku a článek na třetí straně koupím hrazdu na navigaci na 1150 gsa.Nějak mi to s těma obrázkama sem vložit nejde.
Jo a ještě jedna zkušenost s tímto plexi. Mají dva rozměry, já mám to menší a měřím 190.....mám to akorát, kdokoli menší bude mít problém a tím že bude koukat skrz plégo.
Hoj. Prosim tě, je to taky chycený pod tím horním držákem plexi ?
Nebo jen držák blinkru a potom v plexi ? Dík Martin
martin