takova klasika, jindr.hradec a pak pelhrimov.bely tam te rekordy na meste a dyz povesily hubeno babizno za krupon na hake tak sem se malem poblil a jel dom.cesto sem polil ten beton abe nesprahnul a vecer jsem dal jeste jemnici na votocku pac me nesel vergl a chcel sem na ebaji vevekslovat svetla hella ff 50 a nakej zloduch mna 4 se/kunde/ pred koncem smeknul vo 1 euro.toz asi tak.jo a zmijon se v jihlave trhnol a jel za krepelkou do neratovic a dojel az v nedelu-nide vo tom nemluvit
Koukám že nezahálíte,zatím co já se válel u moře...........
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
jo jak bylo u more asi teplo vid uz me to zacina ten hic srat ani nemamchut nekam dal vyrazit cekam ze se to pocasi umoudri
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Sněžné v Orlických horách sraz Bigů a každopádně do hor kousíček a v nich třeba spousty bunkrů z války. Třeba "Bouda a Hanička" a nebo mraky mrňavejch řapíků, který mají v nájmu soukromé osoby, který je dávají je do kupy a provádí jima. Většinou zadarmo, nebo symbolickou cenu. No a nebo mraky cestiček a hezkých výhledů a vůbec. To chce vidět a ne o tom jen psát.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Ty bunkry bych taky rád zkouknul..ale mít za zadkem 100 roztoužených BIGů.. no raději bych to dal v poklidném tempu s pohodovým průvodcem v malé skupince...zatím ještě nejsu rozhodnutý, jet to sám se mě nechce
Já nevim kam povede Bigařská vyjíždka. To jsem myslel jako tip na výlet. Jakožto teda sraz nebo bunkry. Je jich tady opravdu hodně. a samozřejmě spousta dalších věcí k vidění.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
No, já zase zjistil, že nepojedu nikam. To je asi osud.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Jinak Holubbe to se moc neprojedeš. To bys moch dojít pěšky ne?
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
jj, je to 20 kilcu.pak posmejdim kolem prehrady a mozna zajedu do oslavan za tondou.neni pre doma ale to neva.mam pro nej nakou smelino tak mu to aspon zavezu.