Rendazase napsal:
Čau. My chceme jet 9.9. do Rumunska zhruba na týden. M?žeš jet s náma. Jsme tři mota.
Děkuju moc za nabídku ale v rumunsku jsem byl už mockrát a pokud se mi podařilo ukecat ty tři týdny tak to chci natáhnout dál. Ale opravdu díky za nabídku.
Jenda
Zdarec, já na tom budu asi obdobně. Měli jsme v plánu taky Kavkaz a kolegům asi nedají dovolenou. Uvažovali jsem zejména Arménii a Gruzii. Cesta k diskuzi budˇpřes Turecko - problém nákladů nebo UK a Rusko problém úplatků...
Od neděle 4. srpna mám dovolenou a rád bych se k někomu přidal na zhruba týdenní cestu směr Srbsko, Černá hora a podobně. Obuto zatím na silničních. GS 1200. Terén, jsem zatím nezkoušel.
Takže změna, o víkendu vyrážím přes Maďarsko směr Rumunsko, tam je sraz s dalšíma třema co vezou chlast z Tokaje, pak Bulharsko možná až dolů do Turecka, nazpět přes Řecko Makedonii a Srbsko ... kdyby se chtěl někdo přidat, žádnej terén to nebude ... je to tak do 15.8.
Upravil Netvor dne 30.07.2013 08:52
Zdar, rovnez mam plan gruzie, armenie. Mel jsem v planu vyrazit posledni tyden v srpnu, ale o ten tyden by to nemel byt v praci problem posunout.. Rovnez na 3 tydny. A rozhodne pres turecko, tam jsem jeste nebyl a UA mam projezdenou myslim dost.
V planu mam zatim cestovat sam, ale pokud se dame nejak dohromady, urcite to bude lepsi.
frijolero napsal:
Zdar, rovnez mam plan gruzie, armenie. Mel jsem v planu vyrazit posledni tyden v srpnu, ale o ten tyden by to nemel byt v praci problem posunout.. Rovnez na 3 tydny. A rozhodne pres turecko, tam jsem jeste nebyl a UA mam projezdenou myslim dost.
V planu mam zatim cestovat sam, ale pokud se dame nejak dohromady, urcite to bude lepsi.
Dame teda neco dohromady ?
Jendax, dostals email ?
africatwin, pridas se?
Upravil frijolero dne 31.07.2013 19:13
Chystáte se tedy někdo někam v tom září?
Já můžu mít volno prakticky skoro celý měsíc, zajímaly by mě zěmě typu Turecko, Gruzie, Armenie, Ázerbájdžán, nemám příliš představu co to obnáší, takže bych se rád přidal k někomu zkušenějšímu.
Simax napsal:
Chystáte se tedy někdo někam v tom září?
Já můžu mít volno prakticky skoro celý měsíc, zajímaly by mě zěmě typu Turecko, Gruzie, Armenie, Ázerbájdžán, nemám příliš představu co to obnáší, takže bych se rád přidal k někomu zkušenějšímu.
Ahoj, ja jedu na 99%, jenda dle jeho slov 70%, zirafak nejede a ze vcerejsiho emailu chapu ze africatwin taky ne.
Ja v turecku a dal tim smerem taky nebyl. azerbajdzan zni hodne zajimave, ale je tam potreba vizum, a diky napjatym vztahum s armenii se to komplikuje.
Jenda uz v turecku byl, doufam ze mu to v praci vyjde a pojede