Je to bývalá motorka kamaráda tady s fóra, servisoval ji Servisák Milda a prodával ji nedávno. Prodejce ji teď dává ani ne po čtvrt roce zase do světa, protože čekají kočárek.
To si tedy Koudy moc nezajezdil.Zbalil na ni babu na první diskotéce a hned ji naštěkal do boudy,umělec.Jinak je to motorka po MrGS,proč to tajit,nikdy jí nic špatného neudělal.Spíš jí vyléčil pár neduhů.Takže doporučuji.
Upravil Kasak dne 28.06.2013 21:04
Když je hlad,je i husa dobrá.
Taky jsem měl na řadící páku zálusk a nakonec jsem si to pěkně zbabral. Koupil jsem si jí od wunderlichu a je úplně naprd. Dlouho jsem laboroval a nemužu nastavit správnej úhel. Buď je moc dole nebo moc nahoře, takže pokud to někomu pomůže radši koupit od TT.
Já měl ještě donedávna tu červeno,modro,bílou ročník 2002 bez kufrů a trvalo mi asi 2 roky než jsem na ni sehnal origo kufry (řešil jsem to hadrovejma brašnama ale propálily se o výfuk) . Když bych někdy kupoval nějakou motorku tak už i s kuframa toť můj malý bezvýznamný názor no a od roku 04 jsou dvousvíčky tudíž lepší starty a údajně i o něco menší spotřeba paliva než starší ročníky (ta má papala něco kolem 3,8 -4 l/100kM )loni jsem s ní dal dokonce výlet Česko - Turecko(Istanbul) a zpět a nikdy nezklamala.....letos v Březnu jsem ji prodal leč nerad ale pořídil si místo ní R1200GS a občas na ní zavzpomínám....já snad budu brečet...tak šťastné pořízení přeji...
JÁ TAKY prodal 04 jelikoš sem byl nezaměstnanej,ale taky je mi po ní smutno tět bych jí už neprodaluž zase makám
Upravil michal krtek dne 02.07.2013 19:22
Kasak napsal:
To si tedy Koudy moc nezajezdil.Zbalil na ni babu na první diskotéce a hned ji naštěkal do boudy,umělec.Jinak je to motorka po MrGS,proč to tajit,nikdy jí nic špatného neudělal.Spíš jí vyléčil pár neduhů.Takže doporučuji.
Preji pekny den, rad bych se stal hrdym majitelem BMW f650 gs, nejradeji Dakar,ale .................limituji me penize, mam na moto 70tisic, kdyz dam vic, budu muset dojezdit sezonu v motocrosovejch hadrech)))) Na zadne extra vybave netrvam, stacil by mysli zatim jen jeden kufr a vyhrivane hefty. Kdyz to nebude Dakar, at to je ta nej krasavice)))) Ma nekdo nejaky tip na dobry nakup, ale neco opravdu prvereneho, ja mam s motorkama docela pech((( koupim a za chvilku generalkuju)))) ale to bylo asi znackou, jezdil jsem same oranzady z Rakouska)))) Dekuji za kazde info
Upravil folbi dne 08.07.2013 23:40
folbi napsal:
Preji pekny den, rad bych se stal hrdym majitelem BMW f650 gs, nejradeji Dakar,ale .................limituji me penize, mam na moto 70tisic, kdyz dam vic, budu muset dojezdit sezonu v motocrosovejch hadrech)))) Na zadne extra vybave netrvam, stacil by mysli zatim jen jeden kufr a vyhrivane hefty. Kdyz to nebude Dakar, at to je ta nej krasavice)))) Ma nekdo nejaky tip na dobry nakup, ale neco opravdu prvereneho, ja mam s motorkama docela pech((( koupim a za chvilku generalkuju)))) ale to bylo asi znackou, jezdil jsem same oranzady z Rakouska)))) Dekuji za kazde info
jj ja si to procital, je to presne o 10 vic nez muzu dat)))) jinak bych ji bral. kdyby byla aspon nekde pobliz, dojel bych kouknout a treba bych se zlomil)))) no jeste popremyslim. Dnes jsem nasel tohle http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/bmw/bmw-f-650-gs-dakar/bmw-f-650-gs-dakar-534934.html
, videl ji uz nekdo?
Je to divny ale muze byt borec ve fin. tisni a nebo hold nepotrbuje moc penez ale vypada super
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
bohatyr to asi nebude, kdyz chce bura za Scota
folbi, z vlastni zkusenosti radim dosetrit a koupit neco osvedcenyho, treba moto od Mr. GS. S takhle udelanym dakarem 03 za 75k si koledujes o dalsi generalku. standartni cena je minimalne o 10k vic
Cena se zdá v normálu.Já prodal holou 1svíci před cca rokem za 60000,-
Tahle má nějaký doplňky a kufry,takže vzhledem ke stagnaci trhu bych to viděl
jako normální pokud chceš prodat.