Tak jsem se 15 minut nazpet dozvedel, ze moje motorka na kterou jsem uz slozil zalohu pujde nekam do argentiny ci co.
Super... pry zbyva individualni dovoz, zabyva se tu tim nekdo?
Chtel bych F800GS v cernozlute, vyhrivane gripy, pocitac, abs a bile blinkry.
Ach jo mela byt uz za cca 2-3 tydny....
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Slavek napsal:
zavolej Bobovi, www.cestovniendura.cz .... a podle zkusenosti myslim ze ji budes mit i driv ...
ok, dik...
Kdybych nemel tolik prace, asi by se mi roztek makeup na ocich :/
17 cm
Minulý týden ve čtvrtek jsem si na mobile.de a motoscout24.de vytipoval 3 možné motorky.
Zavolal jsem Bobovi.
Včera jsem si přivez motorku domů.
Stačí?
Hovez napsal:
Minulý týden ve čtvrtek jsem si na mobile.de a motoscout24.de vytipoval 3 možné motorky.
Zavolal jsem Bobovi.
Včera jsem si přivez motorku domů.
Stačí?
uz jsem vyplnil poptavku, dik
Akorat Bobo do telefonu rikal, ze u novych F800GS to muze tak mesic dva trvat...
17 cm
Selver napsal:
V 2Bmoto má taky žlutou a je hned k mání. Bude ti dělat i servis, sám tam jezdívám.
dik.. volal jsem, neni nova
No uvidime... netusil jsem ale, ze bude koupeni motorky skoro za 300k takovahle pakarna.
17 cm
Hele Hicksi tento týden nestíhám pořádám sraz v krkonoších příští týden ve středu jedu pro černožlutou 800 GS 3/2008 je tam asi 40 sleva a májí cca 1000km pokud ji budeš chtít taky dej mě do středy vědět já bych ti ji přiložil.Dále obvolej tipy zde kolegů a možná nějakou někde vyštouráš každopádně fakt na fungláče když mám kliku musím čekat také min měsíc,ale zase lepší než ten listopad v autecu
To Hicks: tak jsme na tom stejně , měl jsem mít novou přesně v této výbavě na konci července a prý jim Němci stopli dodávku a letos nic nebude...
V inzerci se da něco najít ale ceny jsou vyšší než ofiko AuTec, asi dovozci nezaregistrovali kurz EUR a že ceny byly sníženy a základ je od 245k Kč. A dávat stejný penize za jetou (navíc testovací) motorku se mi teda nechce.
Nejrozumnější bude počkat pár měsíců a koupit jetou (ale za rozumný peníze) a nebo si už počkat na model 2009 (kde budou třeba vychytaný mouchy). A třeba bude EURO za 20kč jak jsem někde četl a aspoň zbyde víc na doplňky...
Bob napsal:
Hele Hicksi tento týden nestíhám pořádám sraz v krkonoších příští týden ve středu jedu pro černožlutou 800 GS 3/2008 je tam asi 40 sleva a májí cca 1000km pokud ji budeš chtít taky dej mě do středy vědět já bych ti ji přiložil.Dále obvolej tipy zde kolegů a možná nějakou někde vyštouráš každopádně fakt na fungláče když mám kliku musím čekat také min měsíc,ale zase lepší než ten listopad v autecu
Bobo diky, ja to nejak promyslim
17 cm
Lamark napsal:
To Hicks: tak jsme na tom stejně , měl jsem mít novou přesně v této výbavě na konci července a prý jim Němci stopli dodávku a letos nic nebude...
V inzerci se da něco najít ale ceny jsou vyšší než ofiko AuTec, asi dovozci nezaregistrovali kurz EUR a že ceny byly sníženy a základ je od 245k Kč. A dávat stejný penize za jetou (navíc testovací) motorku se mi teda nechce.
Nejrozumnější bude počkat pár měsíců a koupit jetou (ale za rozumný peníze) a nebo si už počkat na model 2009 (kde budou třeba vychytaný mouchy). A třeba bude EURO za 20kč jak jsem někde četl a aspoň zbyde víc na doplňky...
to jsme se tu teda sesli
Zkusim proste ulovit v rozumne cene a vybave novou v nemecku, pokud se nepovede, budu cekat...
Pokud bych si kupoval starsi, asi si koupim 1200 GS nebo GSA...
Ale je to teda votrava ukrutna.
17 cm
Podívej se na TipMoto, tam je pár dovozců a v Brně ji mají přímo na prodejně (teda aspoň to píšou), je to ve výbavě výše uvedené navíc s (tim hnusným) stojanem. Cena je o par tisíc vyšší než byla v Autecu.
Podívej se na TipMoto, tam je pár dovozců a v Brně ji mají přímo na prodejně (teda aspoň to píšou), je to ve výbavě výše uvedené navíc s (tim hnusným) stojanem. Cena je o par tisíc vyšší než byla v Autecu.
lamarku pls ozvi se mi bud na ICQ: 12017727, nebo mailem hicks zavinac cgi.cz , nebo tel 775 144 257
Pry ji maji fakt skladem, je to "nase" vybava. Upozornil jsi mne jako prvni, takze mas prilezitost jako prvni, nechci ti ji vyfouknout...
Jestli ji neberes hned, rovnou asi slozim zalohu... protoze by nam ji mohl vyfouknout zase nekdo treti. A ja uz na to nemam nervy...
17 cm
tak jsem prave po dohode s Lamarkem slozil dalsi zalohu
Ted jeste ten ridicak...
17 cm
Jestli muzu doporucit tak je to firma www.mgmotor.cz mobil: +420 603 339 991 . Zavolejte tam kdo potrebujete. Ja ji mel cca. za 15 dni novou z Mnichova od doby co jsem zavolal.
./Maf
Mafator napsal:
Jestli muzu doporucit tak je to firma www.mgmotor.cz mobil: +420 603 339 991 . Zavolejte tam kdo potrebujete. Ja ji mel cca. za 15 dni novou z Mnichova od doby co jsem zavolal.
ja ji objednal tady:
http://www.motorb...cial/248/217 cm
Oficialni ceny AuTec jsou:
moto 245k za "hole" moto
cena s PC,ABS,vyh. rukojeti, cire blik. je 272k
Tady je navic stojan takze ta cena priblizne odpovida cene u AuTecu. Puvodne tam meli taky cenu pres 280k ale postupne zlevnovali ...
Jeste inzeruji moto za 250k asi bez techto veci ale podle informaci se BMW bez ABS zatim nedela (tusim GS1200 se prvni rok delalo taky pouze s ABS).