sleduji tady nekolik dni rozpravy Alenky a nekterych ostatnich clenu a musim napsat, ze je mi z toho smutno.....kdyz jsem si kupoval moji prvni BMW, obvolal jsem jich spousty (vzdy-pane,to je vonavka,prijedte se podivat,lepsi nenajdete)....Tak jsem se teda rozjel se podivat...objel jsem jich nekolik a to co jsem nekdy videl byl proste joke.Toto neni zkusenost jen ma, ale i mych znamich, kteri si prosli tim samym...nakonec jsem koupil jednu ale s velkym kompromisem a trvalo par mesicu nez jsem ji dostal do stavu, kde jsem s ni byl spokojen a v procesu zjistil,ze byla bourana (kupovano jako nebourana)....(ma zkusenost...ted vim ze jsou tady dovozci jako je BOB nebo 2B,kteri to delaji dobre).... Vzal jsem si motorku ze sebou sem do UK a zacal jsem jezdit na ruzne akce BMW a zjistil jednu vec.Lide co jezdi na BMW tady v UK-prevazna vetsina, jsou hrozny srdcari a fandove BMW a o sve stroje se staraji tak, jak si predstavuju ja-dokonale. Druhou motorku jsem si tedy jiz koupil tady v UK.Prijel jsem se mrknout na prvni a odjel s ni a byl jednim slovem nadsenej..Byla 2 roky stara,udyndal jsem si krasnou slevu a byla proste dokonala!!!.. ve stavu noveho stroje se spousty extra a za cenu,ktera byla proste jinde nez u Nas.
...proc toto pisu?!.... byl to moment kdy vznikl napad pomoci zprostredkovat motorku BMW lidem, kteri hledaji dokonalost.
Miluju sve motorky BMW a celou ideu motorek BMW a mam je proste v srdci a jsou mym velkym hobby, ale za takove spineni mi nestoji v tomto celem procesu, ktery zminuji vise pokracovat.Zprostredkovavam prodej moto i tady v UK ale toto jsem proste nezazil za 14 let tady a zazivat nechci a nebudu a proto tady koncim.
A pro pana Alenku a jine neverilky....podivejte se na UK weby a zjistite jednu vec, ze Alena se myli....GT1600 z roku 2011 nekoupite za 14K,ta se da uz koupit od 10-11K nahoru pokud je budete sledovat a jste dobri ve smlouvani .. za 14K mate 16'ku z roku 2012 a ne GT ale GTLE v plne vybave do 10k najeto..ta motorka stala pred rokem pres 600tis!!!...kouzlo?..hra z dani?..ne,jinaci market,20x vetsi nabidka nez u Nas a tim padem automaticky nizsi cena....
Preji vsem spusty zazitku a radostnych chvil na strojich BMW stravene ve zdravi a kdybyste se ocitli v UK a meli chut na dobrou kavu,...don't be a stranger...
...P.S. porad povazuji tento web za to nejlepsi, co v CZ okolo BMW motorek vzniklo...keep it going...
...to není veselé čtení, tedy ta část o ukončení činnosti a nebo snad možném ukončení činnosti.
Máš zde ty nejlepší reference, stejně jako Bob, ohromnou část spokojených uživatelů moto v ČR, nebude toto jen "voda na mlýn" Alence, které tímto "potvrdíš" její domněnky/závěry? Stále věřím, že podnikáš poctivě, Tvé jednání toto jen potvrzuje, tzn. nebylo by dobré pokračovat dále?
takže za mne optimismus, "vzhůru dolů" a pokračovat dále, držím palce
H
www.jantruhlar.cz
Ne, pro me to nebude voda na mlyn....hlavni cinnost a zivot je tady v UK a me to cele jen zklamalo.Delal jsem to oprandu rad ale takhle ne...muj hlavni bussines je tady a kolem motorek jsem tady porad..ale diky...
Hele na druhou stranu jakakoli represe zde jen lidi donuti upravit svoje jednani tak ze nakonec je nas.rana protistrana. Proste budeš prodavat motorky stare pulrok a jeden den a vsechny budou mit najeto 6001 km.. a az se te nejakej prudil zepta na odpocet dph, posles ho do banky at si veme vic penez a jde si koupit novou.. vzdyt za ty nervy to nestoji..tak se vybicuj a udelej neco cim bys nasral konkurenci jeste vic.. myslim ze tady vetsina lidi (az na par depehackaru) stoji za tebou..
delas to pro radost lidi zde stejne jako my a pokud tady zmizis, odejde kus bmwgs.cz zbytek osobne..
Upravil jezek dne 19.07.2013 08:30
Myslím, že konečně nastal správný čas vyzdvihnout Pariho. Náš poslední "obchod" byl dle představ myslím obou. Kupoval jsem od něj jen tašku do topcasu, ale nebyl problém se domluvit a při cestě Pariho přes LBC mi jí vzal prostě s sebou. A v minulosti jsme jednali o nové ADV, kterou jsem přes něj nakonec nekoupil, ale mě s tím spousty práce a vyřizování.
Vážím si takových lidí a snad jich pořád pár zůstane.
To bych Pari neřekl, že tě jeden b l b e c, takhle rozhodí. A nebo jich už bylo moc? A že se na tématu vyslepičí kde kdo a lecjaks, to je známo. Je to daň za to, že fórum žije. Když je 3/4 lidí v národě na hranici d ebility, tak nemůžeš očekávat, byť bych i já moc chtěl, že tento web zůstane nepostižen. Do jednoho tématu a vlákna jsem se vyjádřil už poměrně méně vybíravě a jsem rád, že ho redaktoři zrušili. To jsem se už poměrně nas ra l a to jsem tě Pari osobně nikdy neviděl, ale nesnesu, když se kydají lejna jen pro uspokojení ega nějakého chorého jedince skrytého pod Alenkou. Argumentace - 0, fakta - 0, inforační přínos -0 akorát stoupa slintů agentury JPP podložená "veřejným blahem". To vidím rudě.
Sice na tebou nabízené motorky nemám finance, ale to neznamená, že jsem si je rád neprohlédl a případným novým majitelům je ze srdce nepřál. Mám svého Bobše a mám ho rád.
Ani Anglie není země zrovna všem zaslíbená, ale to je čistě pocitová věc každého jedince. Nedá se UK upřít jistá kultivovanost oproti čechistánu.
Good luck!
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Pari tvl prece nebudes takhle panikarit??
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pari to nemůžeš udělat. S takovými závistivci se musí bojovat a ne jim ustupovat!!!
BTW: Příští rok budu mít kulatiny a chtěl bych si udělat radost a vyměnit svoji 1200 '04 za něco novějšího. Novou si nemohu dovolit a tak sleduju bedlivě už jen Tvoje inzeráty.
Tu svoji současnou jsem koupil od jednoho prodejce jako nebouranou a postupem času zjišťuji, že to musela být velká rána.
Tu další chci od tebe tak ať tě nemusím složitě hledat
Chlapi vy me nechapete, toto neni schovavani a nebo vzdavani se...Ja nad tim premyslel hodne, fakt hodne!...toto je muj vnitrni pocit kterym se ridim...mam rad glanc kolem cehokoli co delam, ale toto!!!...Jsem kolem motorek hodne tady a s lidma co delaji to same chodime na cafe...chapete!
Alenka bude mozna Pariho konkurence ale tak nenazrana penez ze se nemuze dostat na jeho ceny.
R 1200 GS Adventure Ps: Jsem spokojen s tím co mám ale pokrok nezastavím.
..PARI .. naprosto Ti rozumim, v Anglii jsem zil 2005-2006 ve Swindonu (furt tam obcas jezdim) a od 2006 ziju oficialne v Reichu. Je to krasa zit nekde, kde vsechno funguje normalne jako u belochu.
..ale nenech se nasrat. Jasne ze to nemas zapotrebi, ale furt se i tady najdou lidi, co oceni krasne motorky za solidni ceny.
.. zavistivci Ti muzou tak akorat polibit...
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Pari neblbni i ja uvazuju o motorce od tebe i kdyz uz jednu anglicanku doma mam a spalil jsem se...
Jinak IP adresu nevidim celou, ale podle vice zdroju je to nekde v UK. Poloha se podle jednotlivych serveru lisi od Londyna po Rugby. Takze podle me je to ceska naplavenina v UK a Cechy za to nemuzou
becka napsal:
podle ip by se to dalo zjistit, ne? taky by mě zajímalo co je to za s vini
koukal jsem a jsou to rozsahy z UK, mozna jeden z emeriky.
nevidim ale ty koncovy cisla, takze uplne PRESNE toho vlastnika nevidim. To vidi Milos a tomu do dat nelezu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hele Pari, já od tebe motorku nemám a ani tě osobně neznám, ale co jsem tady za těch pět let co vlastním BMW četl tak na tebe tu byla jen a jen samá chvála. A říkal jsem si že kdybych náhodou (sice se to nestane) kupoval jinou motorku tak bych pro motorku jel k tobě. Vypadáš že jsi celkem rozumnej chlap tak si nenech kazit náladu nějakým blbcem a dělej dál co tě baví
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015