Jak jsem se s nekterymi domlouval,tak bych udelal jeste jedno male setkani.Termin na prani Aldy 23.-24.8.08.Misto Machov 54963,okr.Nachod.Je jedno jestli se nas sejde 5 nebo 50.Pri vetsim mnozstvi to bude horsi ve sprchach a muze vaznout obsluha.Ja vymyslim projizdku peknou prirodou a snad i maly nepovinny off-road.Jinak za nic neprebiram zodpovednost.Stravovani v mistni hospode.Ubytovani taktez a stany na prilehle louce.Cena za os.ve stanu 30kc.V pokojich bez socialky 200kc se snidani.Kapacita 28 os.Pokoje 1*2os,1*4os,2*6os,1*10osob.Pokoje je nutno co nejdrive zamluvit.Stany bez problemu.Prijet mozno v patek vecer,nebo sobota dopoledne.Nejsme tady zadna 1 cenova (ani 2),Ale otviracku zajistim aspon do 2h.
Programosedet,popit,projet se.Zadne pitome souteze atd.Tak kdo ma zajem o pokoj at da vedet!Stany aspon orientacne. Vevis
Upravil vevis dne 31.07.2008 08:21
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Prosim pokoj 1*2os
Je nutny uz ted hlasit jestli dovalim v patek nebo az v sobotu rano?
To tak nejak jeste nevim, abych nemel pokoj jen na sobotu a v patek nespal omotanej kolem riditek
Mohl bys sem psat, kdo se nahlasil ze prijede a jestli v patek nebo v sobotu, at vime.
edit: jo a jak je vyjizdka myslena? Mohla by bejt postavena tak, aby se jelo nejdriv po asfaltu a pak off. Ze by ti, kdo nechteji jet off mohli jet cast a pak se odpojit. Jelikoz pojedu opet s manzelkou, tak off ve dvou asi nehrozi.
Upravil Alda dne 24.07.2008 12:53
Přijedu taky, už jsem objednal TKC, znám tuhle krajinu a paráda. Ještě nevím zda budu uvolněn ale pravděpodobně bych dorazil už v pátek, nemám to daleko.
Alda napsal:
Prosim pokoj 1*2os
Je nutny uz ted hlasit jestli dovalim v patek nebo az v sobotu rano?
To tak nejak jeste nevim, abych nemel pokoj jen na sobotu a v patek nespal omotanej kolem riditek
Mohl bys sem psat, kdo se nahlasil ze prijede a jestli v patek nebo v sobotu, at vime.
Ahojte,
ja bych zatim chtel dorazit,pod stan. Chtel jsem dorazit, bez prihlasky i toho 18.7., ale vecer 18.7. se nam narodil syn Tadeasek . Pokud to bude s malym v poho ( a moje zada taky ), tak prijedu do Machova.
vyky
a co miss mokre tricko?
Upravil turby dne 24.07.2008 14:30
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
ja si myslel, ze zajem bude veliky a to jeste neni 10 vecer takze Bestie, je treba se nepodcenovat
Upravil turby dne 24.07.2008 15:02
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
No tak ti nezbyde nic jineho nez najit nekoho jineho kdyz jsi se ujala te organizace a vidis jaky je obrovsky zajem
Nebo slipy. No fuj, nad čím to holky přemejšlíte. Vždycky byla Miss.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
na to by vás užiloa ted k tomu zrazu vevis b udu rád když se dostavím snad to vyjde budu tuho mití okolo toho termínu dost taksnad to vyjde budu se snažit jinak pokoje co to je ??? mi máme z bečkou vastní interkontinentál tak s náma si hlavu nelamej
když ho miluješ není co řešit