Po úspěšném vývoji ponožek, kde jsem se s výrobcem dopracovali k velice funkčnímu výrobku, jsme nyní pracovali na funkčním prádle. V současné době máme vyvinutou první před sérii, kterou jsme si sami testovali a jsme spokojeni jak funguje. Ale potřebujeme více názorů a více různých situací pro ještě lepší odladění výrobku.
Jedná se o funkční prádlo ROCKWAY Ag+. Jde nam o to aby prádlo vydrželo co nejdéle nesmrdět a současně i fungovalo jako prádlo které odvádí pot a udrží tě co nejdéle v příjemné pohodě, což je u cestovní důležité. Po různých pokusech s polypropylenem, který se používá nejčastěji na antibakteriální prádlo, nám tam pořad nevyhovovala chybějící možnost odvodu potu ( tam to funguje dobře když na to dáte ještě jedno tričko, nejlépe z bavlny) což je ale vrstva navíc, v letě dost nepotřebná. Proto vznikl oboulícní úplet ( zespodu polypropylen Ag+ a navrchu bavlna). tato kombinace funguje velice dobře a mě osobně hodně vyhovuje. Ale protože bych to rad otestoval ve vetším měřítku, nabízím všem, co chtějí získat prádlo za lepší cenu a na oplatku nám říci svůj názor, a pomoc to ještě zdokonalit, 20% slevu na objednávku, alespoň dvou ks, nejlépe spodky a tričko. Objednat můžeš normalně v shopu ZDE. Pokud do poznámky uvedeš "tester BMW GS" pošleme ti to s 20% slevou.
materiál vyrábí český firma a má ho certifikovaný jako zdravotnický materiál. Váše názory bud na mail Viktor@rockway.eu a nebo zde v tomto vlákně. Jde mi o názory na střihy a materiál funkčního prádla. Je mi jasné že 100 lidí je sto názorů, ale věřím že ty nejpodstatnější do výrobku zapracujeme.
Jsme zrovna koupili výbavu na dovolenou... Jinak bych do toho šel... Prádlu dávám hodně zabrat, prostě se potím jako čuně a většinou mi vydrží triko tak dva dny, než začne být cítit. Mluvím o vedrech jako jsou teď.
Přidám taky svůj názor na funkční prádlo. Koupil jsem na dovču prádlo od český firmy. Jezdil jsem v něm 5 dní a ani po takové době nesmrdělo a to jsem se dost potil. Jedinou vítku kterou mám je, že už si nikdy nekoupim prádlo se švy. Mám na bundě a páteřáku dost suchých zipů a krásně to ty švy tahá ven. Doufám, že to někomu pomůže při výběru.
Tabulku rozmeru tam doplnime, kdo vi jak vypadam ja tak ja používam trenky XL a trička XL
Technologie (obohaceni vlakna polypropylenu stříbrem) ať nano nebo jakkoli jiná už je zvladlá dobře, trička fakt vydrží nesmrdět docela dlouho, ale tady jde jeste o kombinaci materiálů pravě pro odvodu potu. Trička bezešvů (seamlees) mame připravena také, ale tam nejde použit tento unikatní dvouvrství materiál a pres toto fukční tričko musite vzít další vrstvu,která pot nasaje, jinak jste porad mokry, ta mokra vrstva je primo na těle. Když to uschne tak to nesmrdí, ale bude smrdet ta vrstva na tom( treba bavlněné tričko) ale kdežto u této kombinace s bavlnou je to řádově lepší, tahnete sebou na cestu jen jeden kus, popripade vice, ale to další po par dnech navlikate cisty (novy)
Jinak testeru uz se hlasi docela dost, tech co udelali objednavky, takže zpětna vazba určitě bude.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Také vyzkouším, jestli ještě zbylo :-)
Spodního prádla není nikdy dost...
Dělal jsem si vlastní test v Maroku, zkoušel jsem střídat "chemickou" Rukka Seamless a přírodní vlnu Devold a nedospěl jsem k jednoznačnému závěru.
V obém jsem se cítil dobře i několik dní bez praní, trošičku příjemnější byla vlna.
Ale zase ta chemie rychle uschla, stačilo ji pár hodin, kdežto vlna byla ráno ještě vlhká (no ale v tom horku to zas tolik nevadilo, na těle to doschlo rychle :- ).
Celkem se osvědčily i Pardálovic "stříbrné" ponožky, zase sice o chlup byla příjemnější vlna, ale vzhledem k pořizovací hodnotě je u Pardála poměr cena/výkon výrazně lepší.
I to spodní prádlo je podezřele levné, to se musí zkusit :-)
Napišu na GPwebpay jestli jim vše funguje.
pokud jsi vycerpal pět pokusů, tak to uz je konec :-) ale stejne by jsi pri platbe kartou nemel slevu, ta tam neni nastavena na všechny, dopocitávame ji my, tak mi napis cislo objenavky a ja ti poslu fakturu na platbu prevodem
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Pardal napsal:
Czunik - jestli jeste bude co, zajem je velky, uz jsem museli zadat další do vyroby, co do víkendu nebude, tim prosim i ty co udelali objednvku, o trochu trpelivosti