"Na akci je možne se přihlásit a zaplatit pouze jako celek"
wtf? takze stavit se klasicky na vecer nejde?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bezdomovci bez hotovosti nemají přístup
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bezdomovci bez hotovosti nemají přístup
tak priste
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dneska jsme zas byli najíždět trasu, povedlo se nám najít a najet dva nové pěkné výjezdy, jsou to tvrdé kamenité cesty takže ani za mokra nehrozí zahrabávání. Ještě mi ke spokojenosti chybí nějakej novej pěknej brod, jinak si užijete od všeho něco, orienťák bude dělanej tak aby vás to táhlo přes ty pěkný úseky co najdem.
Fotky bohužel nejsou, snad příště.
Čau, Tom
TomElefant750 napsal:
Dneska jsme zas byli najíždět trasu, povedlo se nám najít a najet dva nové pěkné výjezdy, jsou to tvrdé kamenité cesty takže ani za mokra nehrozí zahrabávání. Ještě mi ke spokojenosti chybí nějakej novej pěknej brod, jinak si užijete od všeho něco, orienťák bude dělanej tak aby vás to táhlo přes ty pěkný úseky co najdem.
Fotky bohužel nejsou, snad příště.
Čau, Tom
Koukám, že se mi taky budete motat kousek od chalupy Aspon tedy když vidím tu on road mapku. Nevim kudy vedeš tu offroad a jestli to už není z ruky, ale pěknej brod je kousek pod Bozkovem (50.652923, 15.356902) akorát je od něj docela prudkej výjezd lesem (pokud jedeš směrem na Bozkov). Ale dá se i na GS Já tedy osobně ne, ale kolega to dal na 1150 bez problémů. Já to pro jistotu jezdím jen na 450
GS 1200 R Adventure
chafre - offík je kapku jinudy, nechci to dávat úplně veřejně na sklo ale víceméně se pohybujem v oblasti kolem Hrádku nad Nisou a Ještědskýho hřebenu, hodně zhruba je to poblíž trasy tohoto MTB maratonu http://www.goodwa...apa-zavodu, ale trasy máme samozřejmě svoje, jen se to občas potká a protne.
Čau, Tom
Jo Fanošu, kus cesty to je - ale kdyby ses přesvědčil a přijel, litovat nebudeš, letos se nám povedlo najít obzvlášť pěkný místa.
Nevím jestli nepojede někdo od Brna s károu nebo dodávkou.
Čau, Tom