Jj je to dovoz. Pry lezela na pravou stranu, tim prisla o padaky a ma novy viko. Ale zase za ty prachy s cistopisem mi to pripada dobry. Akorat kdyby jel nekdo kolem, byla by to parada.
s tou herkou si n a s ral určitě dost lidí
hale neříkej, žes prodal svojí 12tku o kterej si říkal, že jí nikdy neprodáš
budeš kupovat to nový gs?
hlavně, že je pivo ftlamě
Já jsem ji viděl a nevypadá špatně motor jde potichu,sem tam skrabanec ale za ty prachy.......myslím že dobrý,je.to od altmana ,kupuju od něj díly na motorky a nikdy mě nezklamal,ve čtvrtek jsem od něj kupoval 1200gsa rv.07 a byla ve stavu tak jak ji popsal takže paráda.....hodil jsem řeč i na tohle gs a myslím že říkal že si pro ní někdo v pondělí jede tak nevím zda ještě je volná. Víc nevím .
Vše co dojede do cíle je dobré.
Aldo, moto jsem neviděl,ale Aleše Altmana znám osobně a mužu doporučit... Krom jiného mi dával do kupy Biga po docela nehezký havárce a nemužu říct jedinýho křivýho slova
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Až budou všechny 1200 na smetišti nebo v muzeu, po světě budou stále jezdit herky 1100...:-).
Já bych nespekuloval, jel se podívat a pokud je to jen o světle a další kosmetice, šel bychdo ní. Je divný že je tam tak dlouho jak píšete...
Alda napsal:
Herka nebylo mysleno 1100 ale moje predstava o hodne levny 1100, proste zadna vonavka.
Jinak tahle uz je pryc. Prave ji vezu
To svetlo mi lezi v garazi, jestli chces, zbavim se ho.
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
Alda napsal:
Herka nebylo mysleno 1100 ale moje predstava o hodne levny 1100, proste zadna vonavka.
Jinak tahle uz je pryc. Prave ji vezu
To svetlo mi lezi v garazi, jestli chces, zbavim se ho.
Svetlo jsem k motorce dostal, ale je vybrakovany, neni tam nic kam bych dal zarovku. Kolik za nej? Zjistim jestli to prodejce nema u toho rozbityho co z motorky sundal.