Jak to řešit ?
Také jste si jistě všimli nepokojů v Č. Budějovicích. Potkal jsem jednoho starého
známého cikána, co u mě kdysi čtrnáct dní dělal nějakou brigádu.
Vystupuje z pěknýho BMW, na sobě značkový šaty, značkový boty, zlatej řetěz na
krku. Říkám co to je, co se to v Českých Budějovicích děje.
Pozval jsem ho na pivo a dozvěděl jsem se, pravděpodobný důvod těchto nepokojů.
Povídá, „ no šéfíku poslouchejte, známe se dlouho, gadžové sou nasraný, neumí
využívat systém a závidí nám, já Vám povím jak to děláme.“
1/ Nejdůležitější příjmy jsou, že každý rok dítě musí moje žena porodit dítě, na to
můžeš vybrat jednorázově dopředu, všechny přídavky, což dělá Kč. 230 000,-
Dají ti to pěkně na ruku a nebo šek a v bance, to máš za pět minut. Za to si koupím
trochu zlata na krk já i žena, ojeté auto, nějaké luxusní hadry a voňavky i do herny
zajdeme s manželkou a ukážeme gadžům, kdo jsme my Romové, že pro nás pustit
Kč 20 000 až Kč 30 000 za večer nic není. A to jdeš ráno domů z herny, gádžové
běží do práce a mají rasistický kecy. Tak jsem jim to minule nandal, říkám, koukejte
víc makat ať my Romové máme větší dávky, takhle už se nedá žít. Hele ty čuměli.
2/ Pak se musíš domluvit s domácím na pronájmu tak, aby to nasadil co nejvýše a
protože nájem nám platí město, tak řekněme, on chce do kapsy Kč 10 000, řeknu mu
hele dej nájem Kč 15 000,- oficiálně a mě vrátíš Kč. 5 000,-. Všichni na to kejvnou
šéfíku! Všichni jsou spokojený
3/ S vodou, elektrikou a topením si nemusíme dělat žádné starosti, to nám platí
sociálka, protože já ani moje žena jsme nikdy nepracovali a nic nemáme, tak to je
snad jasný, že se o nás musí postarat né?
4/ Pak ještě dostáváme sociální dávky na jídlo a oblečení, uhlí atd. hele s třema
dětma je to kolem Kč 30 000,- Takže dobrý né!
5/ Hele šéfíku, protože nám platí sociálka elektriku, tak zajdeme na EON a zvýším si
drasticky zálohy na elektriku, tak abych to nikdy nemohl propálit. Nikoho to
nezajímá. A sociálka je šťastná, že tam nechodíme a nenadáváme jim do bílejch
sviní, však víš, to soudní rozhodnutí, minule řekli u soudu, že to není rasizmus. No a
když nám něco nedají, **** tak tam jdeme celá rodina a to bys viděl jak to funguje.
Jsou posraný až za ušima a dají nám co chceme. No a protože je elektroměr na moje
jméno, ten přeplatek vrátí mě za rok na moje konto v bance. Hele někdy dobrý, dělá
to i Kč. 35 000, za rok, dobrý sou, né!
6/ To co jsem říkal o elektrice děláme i s vodou a plynem, takže taky něco kápne na
konci roku dostaneme v průměru tak Kč 28 000,-
7/ No a protože nemám práci a něco chci dělat, tak si vezmu katalog na nejnovější
mobily a televize a další elektroniku, zajdu do zastavárny, domluvím se s majitelem
o jaký výrobky by měl zájem, co se mu nejlíp prodává. On mě to označí v katalogu,
domluvíme se na ceně. Jsou to svině, většinou mě dají jen polovinu ceny v
katalogu, ale dobrý, za hodinu práce, **** balík. No a my ze starou jdeme do
prodejny elektroniky, napřed se mračí, ale když jim ukážu kolik dostávám každý
měsíc od sociálky, a že mohu splácet , tak to dají. My s mámou vybereme
elektroniku co nám označil majitel zastavárny a koupíme to všechno na půjčku.
Někdy dvě televize, máme hodně dětí **** né, dva telefony, radio, video, CD atd
Ihned ještě nově zabalené mu to odvezeme do zastavárny a on nám vyplatí tu půlku
co jsme se domluvili. Hotově. Dobré né? Samozřejmě nic nesplácíme, **** vždyť
jsou pojištěný. Mě nic žádnej exekutor nic nesebere, já **** nic nám. A gažové
jsou v prdeli.
No to zvládneme i dvakrát týdně, je to dřina, ale nemůžeš to dělat pořád. Myslím tak
Kč 200 000,- máme za rok. Když přijde exekutor, nikoho nikdy nenajde a jak se ty
lumpové bojí k nám chodit. My je postrašíme a jdou do prdele.
8/ Výborné jsou měsíce před školním rokem, to máme nárok na brašny do školy a
další věci jako školní potřeby, je třeba to nepodceňovat, obuv a sešity a další
pomůcky, třeba na tělocvik, no dobrý šéfíku. Moje máma vymyslela dobrej tah.
Jde do obchodu, koupí tu nejdražší tašku za Kč 1 500,- a další věci za dalších Kč
1000, jde na město a oni jí to proplatí, pak vezmeme tašku a věci a jdeme nazpět
do obchodu to vrátit, ale nemůže jít sama, oni ty svině to nechtějí bez dokladu vrátit
peníze, ale jak nás tam přijde pět a začnem řvát, paní ještě ráda vrátí všechno a
takže taky dobrý. Hele korunka ke korunce a minule jsem to celý vsadil na 19
červenou na ruletě tu školní tašku a **** padla a jsme v balíku. Na co si vy
gadžové tady pořád stěžujete? Tohle je ráj na zemi. No já musím pomalu jít, jdeme
si se starou koupit koberce, tak poslouchejte.
9/ No a na konci měsíce dojdeme na sociálku, že děti nemají co jíst, poprvé ta
vedoucí nechtěla nic dát, tak jsem děti seřezal, aby pěkně řvaly a nechal jsem jí to v
paneláku na chodbě, tam co bydlí. Od té doby vždycky něco dá.
No šéfíku, vyšel jsem ze sedmé třídy, ale počítat umím, známe se dlouho tak ****
Vám to řeknu. Tak za rok:
1/ Dítě každej rok.............................Kč 230 000,-
2/ Rozdíl nájmu................................Kč 60 000,-
3/ Rozdíl na elektrice.........................Kč 35 000,-
4/ Rozdíl voda a plyn.........................Kč 28 000,-
5/ Sociálka na žití............................Kč 360 000,-
6/ Na elektronice..............................Kč 200 000,-
Takže bratru ročně..........................Kč 913 000,-
No a to dělá měsíčně Kč 76 083,-. Nějakej další meloušek také děláme po nocích, ale
to Vám povídat nemůžu. Takže připočtěte nějakejch Kč 300 000,- k tomu a měsíční
doplatky ze sociálky, no šéfíku dobré na co si pořád stěžujete vy bílí. Mě to bratru
hodí měsíčně Kč 100 000,- A když přijde policajt a něco se ptá pošlu ho do prdele,
rasistu!
Tohle je ta pravá amerika, to je země snů, šéfíku já běžím, než mě zavřou v těch
kobercích, mějte se!
Dlouho jsem se za ním díval a kroutil nevěřícně hlavou.
Po rozhovoru s tímto cikánem se zamýšlím a zamýšlím a opravdu se lidem
v Českých Budějovicích ani trochu nedivím. Pojedu tam protestovat také!
aby někoho nemátlo,to jsem dostal jak to funguje
Upravil czunik dne 20.08.2013 09:35
http://czunici.ra...
V tomhle státě se prostě jednou něco stane a pak se budou lidé divit i ušima.. Ja nejsem rasista ale jednou za rok by se měl udělat den střílení cikánu každej max 5kousku a podmínka je aby si ho každej zahrabal aspoň 2m pod zem kdyby se náhodou blbě trefil aby se nevyhrabal.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
V tomhle státě se prostě jednou něco stane a pak se budou lidé divit i ušima.. Ja nejsem rasista ale jednou za rok by se měl udělat den střílení cikánu každej max 5kousku a podmínka je aby si ho každej zahrabal aspoň 2m pod zem kdyby se náhodou blbě trefil aby se nevyhrabal.
Ale nesmíš je střílet u krmelců...teda u popelnic...
"2/ Pak se musíš domluvit s domácím na pronájmu tak, aby to nasadil co nejvýše a
protože nájem nám platí město, tak řekněme, on chce do kapsy Kč 10 000, řeknu mu
hele dej nájem Kč 15 000,- oficiálně a mě vrátíš Kč. 5 000,-. Všichni na to kejvnou
šéfíku! Všichni jsou spokojený"
tohle neni hoax.. na tomhle principu vydelavaji ty ubytovny..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Nejde o přesné sumy,ale o princip že to takto vůbec funguje.Co ti co opravdu poctivě pracují? Je to výsměch a nejde o to jaká je cílová částka,tak to vidím já
http://czunici.ra...
Na splátky vemeš a nezaplatíš jen jednou , jdeš do registru neplatičů a seš v ... tak těch 200 000 je nemožný. Musel by mít šemíky a tolik jich nesežene
... myslím, že článek je dost nadsazenej .... taky je teda vubec nemusím, ale taky nemám rád takovýhle "tendenční" články ...
PS ... já mám zkušenost takovou u nás v nemocnici, že přijedou luxusním autem a při hospitalizaci mávají papírem " o hmotné nouzi " .. takže neplatí nic ....
(ch)stepan
Dedkoid napsal:
@Hix: Neříkám že je to celé lež, ale je tam spousta nesmyslů. Kdyby to takhle fungovalo, tak je stát do "5ti" minut v ( ! ).
ja to cele necetl, ale doporucuju prozkoumat situaci napr. v UK... do**** to TAK rychle nejde.
postupne
pakošská rodina co ani nemaka a neumi skoro anglicky s 5 harantama dostane barak, valecny veteran nema na osetreni atd.
Jdeme do p-dele.
Upravil hicks dne 20.08.2013 10:05
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
czunik napsal:
máš pocit že náš stát je na tom dobře??
...neni a ani nemuze - uredniku mame vic nez za komaru, z naseho partajniho politicko-mafianskeho systemu by i Al Capone dostal infarkt ze same radosti (raj to na zemi) a z "reseni integrace mensin" si more parchantu udelalo luxusne dotovany kseft....
...to uz i v te komunicsticke Cine maji kapitalismus jak remen - 12h pracovni doba, zadne duchodove, socialni zdravotni pojisteni, zadna nemocenska....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
czunik napsal:
máš pocit že náš stát je na tom dobře??
...neni a ani nemuze - uredniku mame vic nez za komaru, z naseho partajniho politicko-mafianskeho systemu by i Al Capone dostal infarkt ze same radosti (raj to na zemi) a z "reseni integrace mensin" si more parchantu udelalo luxusne dotovany kseft....
...to uz i v te komunicsticke Cine maji kapitalismus jak remen - 12h pracovni doba, zadne duchodove, socialni zdravotni pojisteni, zadna nemocenska....
Dcera dělá v bance. To si nedovedete představit, co tam se točí za peníze, které kikánům chodí na konto od sociálky. Hnus fialovej.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."