Ahoj, nesetkal se náhodou někdo s problémem na převodovce u 1200 ADV 09? Začala mi "klepat" čtyřka když je v záběru. Dělá to jen a pouze čtyřka a chová se to jako když chce vyskočit kvalt, když přidám plyn, začne to třískat a škubat jak trefená sviňa. Netušíte někdo co by to mohlo být? Díky.
Jestli to budeš rozdělávat, možná najdeš "smetené" boční ozubení - v tom případě si zkontroluj řadící vidličku (tu co řadí 4.stupeň - ta co je na vodící hřídelce samostatně). Možná bude lehce ohnutá. Nebo máš na tom šikmém ozubení opravdu vyštíplý nebo ulomený zub.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
super doporučení na servisáka, Milane, děláš svému nicku čest Tomu říkám profesionální přístup . Díky moc. Teď už jen doufám že nebudu muset prodat kozu abych měl na opravu převodovky Za blbost se holt platí. Poučení pro příště, ani brambora není nesmrtelná
Kubajzz napsal:
Ahoj, nesetkal se náhodou někdo s problémem na převodovce u 1200 ADV 09? Začala mi "klepat" čtyřka když je v záběru. Dělá to jen a pouze čtyřka a chová se to jako když chce vyskočit kvalt, když přidám plyn, začne to třískat a škubat jak trefená sviňa. Netušíte někdo co by to mohlo být? Díky.
kolik najeto?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ne ceny jsou v dolarech jen proto že se mi nechce to přepočítavat.. a ohnula se protože to tam Kubajs šlápl jak do hnoje...
... servis a diagnostika BMW Motorrad