To nejsi sám kdo by to bral..... za boha ale nemužu najít článek kde se někdo předěláním téch koleček zabejval a vyřešil... kdysi sem to četl a nemám vubec ponětí kde ... mávnul sem nad tím rukou a dneska bych to uvítal...... ale ten mozek.... hledám to už ... pár týdnů..... .... " GSA 1150 SE " ....
Předělávání tacho se řešilo tady: http://www.bmwgs....d_id=12541 . Je to sice na 1200gs ale myslím že to bude podobné
Upravil tomcoki dne 10.09.2013 11:40
Ať jezdíš na čem chceš, tak vždy skončíš na BMW
Dík, ale tam se řeší výměna plaket, já jsem se ptal na výměnu celého tacho a zda se pak nebudou muset dělat jiné úpravy, jestli nebude tacho proměřovat atd.....
Ale díiky
Tak každýmu vyhovuje něco jinýho.....
Polepy sehnat se mi nedaří.... a kupovat je za sedmičku fakt nehodlám....
Tady juknu na tacho a vidim, origo si tam mužu vrátit zpátky kdy budu chtít.....
tak nevim v čem vidíš problem....takže žádnej vtip.....
Taky nebudeš nosit tvrdý dřeváky když je nosí každej jenom proto že je to moda....
ale vemeš si pohodlný tenisky.....ale pro mě za mě choď třeba bos ... :-)
.... " GSA 1150 SE " ....
kenry napsal:
Tady juknu na tacho a vidim, origo si tam mužu vrátit zpátky kdy budu chtít.....
Taky nebudeš nosit tvrdý dřeváky když je nosí každej jenom proto že je to moda....
Nekomentoval jsem tvůj vkus...ať si každý dělá co chce....komentoval jsem svůj vkus a tu MODROU VĚC v kombinaci s GS 1150...
kenry napsal:
Nekomentoval jsem tvůj vkus...ať si každý dělá co chce....komentoval jsem svůj vkus a tu MODROU VĚC v kombinaci s GS 1150...
Já vím ale když ona ta modrá věc ukazuje přímo číslo a to mi vyhovuje nerad dlouho civim na ty malinkatý číslíčka za jízdy a lušti kolik teda asi jedu chci jen mrknout a vědět ... tak proto,... stejně sem sem to chtěl kuchnouta udělat jinou barvu třeba bílou a poťáček páč to v noci svítí až oslňuje.....a nebo pak na origo lípnout slabej podsvětlenej display se světelnou folíí... a snímač rychlosti a bude po prdýlce... :-)
Počkej kdo psal o prodeji.???
Sháněl sem to leta a mám jí pár týdnu...
O prodeji nemuže být ani zmínka... jen to upravuju aby mi to vyhovovalo....
A original tam mužu dát z5 přece kdykoliv.... já bych to tak černě neviděl... :-)
Ahoj,
chci se zeptat, mám BMW 1150 rockster ABS duál a a chci se zeptat jak je vyřešen náhon pro tachometr když nemám na předním kole ten mezi kus pro náhon pomocí bowdenu. Koukal jsem na kokpit a z něj nevychází žádnej bowden jen kabeláž.
Dík za odpověď