my jsme v letech 78-82 nesměli na gymplu nosit trika s potiskem.jakýmkoliv !! a pak jsem si našel našeho s. ředitele na Cibulkových seznamech
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
gssg napsal:
my jsme v letech 78-82 nesměli na gymplu nosit trika s potiskem.jakýmkoliv !! a pak jsem si našel našeho s. ředitele na Cibulkových seznamech
u nás to 86-89 bylo to same, i když pravda ke konci když byla ta "pěrestrojka"
se to trošku uvolnilo
Přesně proto jsem chodil na konkurenční pardubickej gympl. Dašák je těhle komoušů stále plnej a co je horší že přichazej další daleko mladší...
In pivo veritas!
A vy myslíte, že podobný rady a doporučení se nedávaly, když přijel na návštěvu Havel, Klaus, Topolánek, Blablabla ??? Nebuďte bláhoví, je to jen pokračování zaběhlého protokolu.
Prvním předpokladem je demokraticky se chovat, to jsme se zatím nenaučili. Až bude valná většina chodit k volbám místo nadávání jak je všechno špatně a že na volby kašlou, budem zas kousek dál. Až si nenecháme vyplachovat mozky a budem zkoumat koho volíme a jaký život za ním stojí, zas bude o trošičku líp. Až budem hodnotit podle toho kdo co slíbil, co splnil a jak zadlužil naše děti, zase budem o kousíček dál.
Přečtěte si, reálný životopis Havla, Klause, Zemana, Bendů, Rumlů a zhodnoťme jak se chovali a co dělali a dokázali. Např. - ví někdo pro koho sloužil pracovní tábor v Letech jako zdroj pracovní síly? Kdo a jak využíval helsinské fondy a k jakým účelům? atd atd Jo je to dost práce, ale je to zajímavé čtení. Pak je třeba vybírat ne strany, ale lidi, křížkovat a křížkovat. Je jiná cesta?
Upravil bobGS dne 13.09.2013 18:39
tomask : Nenechej se uklidňovat kecy jako za komoušů. To bylo taky keců, že nic takového se neděje. Přečti si např. Karla, který píše, že se bojí právě toho, že budeme laxní ke všemu co se děje. Nikdo nevidí, jak ovládl hrad a jak připravujou dobře plánované předčasné volby jen pro podpis Temelína ???
Proč se opravdu něco neděje ? Proč čekáme až za podpory komoušů tato banda, která rozdává všem flákačům si bude dělat co chce ?
Jak říkají Slováci, odjebať sa odťialto do p..i, hej
Kraftrad napsal:
A vy myslíte, že podobný rady a doporučení se nedávaly, když přijel na návštěvu Havel, Klaus, Topolánek, Blablabla ??? Nebuďte bláhoví, je to jen pokračování zaběhlého protokolu.
Jistě; jen média to využijí dle objednávky svých chlebodárců a mnozí to zbaští i s navijákem
bobGS napsal:
Prvním předpokladem je demokraticky se chovat, to jsme se zatím nenaučili. Až bude valná většina chodit k volbám místo nadávání jak je všechno špatně a že na volby kašlou, budem zas kousek dál. Až si nenecháme vyplachovat mozky a budem zkoumat koho volíme a jaký život za ním stojí, zas bude o trošičku líp. Až budem hodnotit podle toho kdo co slíbil, co splnil a jak zadlužil naše děti, zase budem o kousíček dál.
Přečtěte si, reálný životopis Havla, Klause, Zemana, Bendů, Rumlů a zhodnoťme jak se chovali a co dělali a dokázali. Např. - ví někdo pro koho sloužil pracovní tábor v Letech jako zdroj pracovní síly? Kdo a jak využíval helsinské fondy a k jakým účelům? atd atd Jo je to dost práce, ale je to zajímavé čtení. Pak je třeba vybírat ne strany, ale lidi, křížkovat a křížkovat. Je jiná cesta?
co si predstavujes pod pojmem helsinske fondy?
říkám si hurikán
Já taky ne a neznám nikoho kdo volil Zemana (pardon jednoho Joudu jo), a to Zeman dostal jen 2 717 405 hlasů. Teď řídí celou zem.To je smutné. Lidi choďte k volbám