Ahoj mám dotaz ohledně kufrů jestli vzít klasiku hliník a nebo se nemám bát černé barvy která by se k gs hodila víc jelikož jsem slyšel že když je hic tak je to trouba?Díky za info
cepik napsal:
Ahoj mám dotaz ohledně kufrů jestli vzít klasiku hliník a nebo se nemám bát černé barvy která by se k gs hodila víc jelikož jsem slyšel že když je hic tak je to trouba?Díky za info
klasiku imho.
to cerny ma stejne svetly doplnky.. navic hlinik ti ztmavne.
co mas za barvu?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
mne se libi klasickej hlinik. Nejlip na origo bmw, nebo Zegy Pro.
ALE ZADNE KUFRY NEBUDES MIT UZSI, NEZ ORIGO BMW. Mas nadrz mezi pulkama...
Upravil hicks dne 12.09.2013 18:01
17 cm
Jak říká Zetor a Hicks. Nic lepší než origo kufry na osmistovku prostě není, jako jediný totiž mají vykrojení nejen na výfuk, ale taky na širokou podsedlovku. Nemluvě o rychloupínacím systému a možnosti zámků na jeden klíč. Jinak ptal si se na barvu a s černejma zkušenost nemám, ale musím říct, že černý kufry na oranžovým osmikilu vypadají prostě božsky
mne se libi klasickej hlinik. Nejlip na origo bmw, nebo Zegy Pro.
ALE ZADNE KUFRY NEBUDES MIT UZSI, NEZ ORIGO BMW. Mas nadrz mezi pulkama...
Origo se mě moc nelíbí.Zegy Pro vypadaj dobře,ale momentálně mimo můj rozpočet tak se asi kouknu po některým z výrobců na foru.
budes mit ale obludnou sirku. na osmikilo bych si uz jine nez origo (z jinych, nez financnich duvodu) uz nekoupil.
17 cm
A za druhý se mi ty origo hliníkáče na F800/R1200GS líbí nejvíc. Na R1150GS ADV vypadaji taky parádně...
A taky když spadneš, tak ten kufr nejspíš upadne/zdeformuje se...pořád je to lepší, než když je to ultrapevnej kufr, kterej tam sice zůstane, ale ohne Ti podsedlovku...
Mam origa a jsou opravdu to nej co jde uz sem je i pokrtil na zemi a uplne vpohode doporucuju , hlavne super sundavani nandavani a vsechno na jeden klic, ale zadni hlinikac nebrat je moc malinkatej
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Mam origa a jsou opravdu to nej co jde uz sem je i pokrtil na zemi a uplne vpohode doporucuju , hlavne super sundavani nandavani a vsechno na jeden klic, ale zadni hlinikac nebrat je moc malinkatej
...ale ne zas tak UPLNE tragicky.
kolik to ma? 33L?
17 cm
schrek napsal:
...ale ne zas tak UPLNE tragicky.
kolik to ma? 33L?
BMW píše cca 32 litrů, ale musím říct, že mě to stačí, helma se mi tam vejde (Uvex Enduro Carbon) a má fajn opěrku pro spolujezdce.
Černá je dobrá, nicméně v dnešní době foliových převleků je to asi jedno. Si můžeš udělat kufry jeden rok přírodní, pak černý a třetí rok třeba s Mickey Mousem...
Nevím, jak by mohly vypadat černé po 3 letech pořádného užívání. Jestli by ťukance a škrábance hodně vylézaly nebo ne...
Záleží na tom, jestli to je folie, barva nebo elox (anodizace). Každá povrchová úprava má jinou tvrdost a odolnost. Já mám naše černý kufry od roku 2010 a i po Maroku vypadají pořád dobře a vůbec nešpiní. Ale je fakt, že se to tam opravdu pekelně zahřívalo (ne že by se stříbrné nezahřívaly taky). Ale design v černé se mi líbí mnohem víc než stříbrné.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Paul napsal:
Jak říká Zetor a Hicks. Nic lepší než origo kufry na osmistovku prostě není, jako jediný totiž mají vykrojení nejen na výfuk, ale taky na širokou podsedlovku.
já myslím,že nemáš pravdu
jezdím s černýma X-tou sezónu a zatím sem si nevšiml,že by mi slunko rozpalovalo kufr do rudanaložený kufr hadrama,hadry jsou jako izolace,dovnitř teplo nepustí
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Paul napsal:
Jak říká Zetor a Hicks. Nic lepší než origo kufry na osmistovku prostě není, jako jediný totiž mají vykrojení nejen na výfuk, ale taky na širokou podsedlovku.
jezdím s černýma X-tou sezónu a zatím sem si nevšiml,že by mi slunko rozpalovalo kufr do rudanaložený kufr hadrama,hadry jsou jako izolace,dovnitř teplo nepustí
V čem nemám pravdu? Já sám napsal, že s černýma nemám zkušenost, mluvím o vykrojení, který mají origo kufry jako jediný a tudíž mají kapacitu srovnatelnou s největší verzí Zegy Pro při zachování rozumný šířky..
Paul napsal:
V čem nemám pravdu? Já sám napsal, že s černýma nemám zkušenost, mluvím o vykrojení, který mají origo kufry jako jediný a tudíž mají kapacitu srovnatelnou s největší verzí Zegy Pro při zachování rozumný šířky..
presne.
bohuzel jak mas nadrz pod sedlem, chce to (minimalne u osmikila) fakt precizni pristup. imho.
ja jsem treba s tema Zegama pro naprosto spokojenej.. ale ta sirka kdyz jsou na osmistovce je proste drsnarna...
Upravil hicks dne 13.09.2013 00:13
17 cm