Na http://www.motork...0000003974 je článek o klucích z pražského klubu BMW, jak pojedou do Mongolska. Maji ujet 27.000km, což je síla. Možná, že jednou taky pojedu.
Jestli se pletu, tak mě opravte, ale myslím si, že to je jeden člen boxermorava a je ten článek i tady na těchto stránkách v článkách, či kde. jdu to zkusit najít.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Ty vado. Já běhám po stránkách jak splašenej a když to najdu, tak už to tady vysí
No, ale našel jse taky ještě něco, ale nevim, jestli to není to samé v jiném kabátě:
[url]http://www.boxermorava.cz/index0.php?page=testy&type=detail&id=33&iid=662
BoxerMorava[/url]
Upravil Cycli dne 28.02.2007 10:08
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
A ještě to neumim zmodrat. Jdu dělat asi radši to co umim. Ležet. Jinak mají můj obdiv a hlavně štastnou cestu.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
proč pořád Lukeš? jste tak zatížení na háčky můj nick name je LUKES.... jinak jim samozřejmě taky přeju pohodičku na cestě a ať se nesetkají s problémy, které potkaly nás... z kterých jsem si vyvodil mé závěry... jinak první odkaz je "cestopis" a druhý, který Cyclimu nezmodral je takové mé zamyšlení proč sem si nechal Hrošíka 1150 GS
TAKE IT EASY
Dobře sis Hrošíka nechal LUKESI... Ale nemyslím si, že masovost poruch 1200GS je taková, že bych tu motorku na dlouhé cesty zatracoval. Zajímala by mne statistika poruchovosti vzhledem k celkovému počtu prodaných kusů nebo k celkově najetým km tímto typem (něco jako se třeba u zbraní zjišťuje počet výstřelů/závadu). 1%? 3%? 5%?. I kdyby 10%, tak máš jen 10-tiprocentní šanci, že se Ti něco porouchá.
No, já zůstanu u svého MiGa15 1150, protože hned po 1100GS je to nejlepší motorka na světě. Ivan
však já jsem to nenapsal ani nikdy nemyslel tak, že měním kvůli poruchovosti, pouze nastaly okamžiky kdy jsem usoudil (já, u jiných to zase bude třeba opačné), že bych na 12 měl asi jiný problémy... víš ono když už se mi například stalo že se přes noc vyšťavila baterka (údajně když jsem zapnul klíček abych se podíval kolik jsem toho najel, tak jsem nenechal doběhnout veškerou diagnostiku počítače a on se nevypne a pořád přemýšlí kde nastala chyba a cucá baterku... tak mi to bylo vysvětleno, možná příčina, protože mi nebylo jasné jak se to mohlo stát, když jsem 1,5 roku jezdil normálně) sice je pravda že už se mi to vícekrát nestalo, ale dával jsem si pozor na ten klíček, co pak bych pak mohl očekávat někde na sibiři nebo v odlehlých částech bývalého SSSR. Prostě jsem stratil důvěru... tím tu motorku, ale nezatracuji akorát pro můj styl cestování je nevhodná...
Klukům samozřejmě přeju, ať to dojedou v pohodě a zchladí tak ustavičné rýpaly na téma "přetechnizovaná plastomrdka"....
TAKE IT EASY
a co tady tihle kluci? nevíte jak se jim daří? měli tuším vyrazit ze srazu pražského klubu.... jeli?nejeli?jedou?nejedou? jak je to? docela mě to zajímá..
TAKE IT EASY
Tak to asi nejde...............pomalu to bude měsíc a že by o sobě nedali vůbec vědět?Ani prostřednictvím SMS?Divný no.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Třeba bude vědět něco TomasTT,jako jeden ze sponzorů by měl mít přehled kde,co,jak.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
tak jsem načetl na motorkářích že snad nějaká nehoda s kamazem a snad se ani nepokračuje dál.... nevím, samotného mě to zajímá..... snad jsou v pohodě a nic se nikomu nestalo....
TAKE IT EASY
LUKES napsal:
tak jsem načetl na motorkářích že snad nějaká nehoda s kamazem a snad se ani nepokračuje dál.... nevím, samotného mě to zajímá..... snad jsou v pohodě a nic se nikomu nestalo....
Neměl bys odkaz na ty motorkaze, kde to píšou? Nějak to nemůžu najít.