Jde mi o to že jsem koupil novou f5tku a po nabití mi v režimu interkom s jedním spolujezdcem vydržela.necelé 2 hodiny,nebyla k ní připojena ani navigace ani mobil ...pouze interkom.šel jsem ji stim reklamovat a hned mi dali novou.ale chtěl bych vedet vaše zkusenosti jak vám to vydrží. Diky.
Vše co dojede do cíle je dobré.
dodge_srt8 napsal:
Jde mi o to že jsem koupil novou f5tku a po nabití mi v režimu interkom s jedním spolujezdcem vydržela.necelé 2 hodiny,nebyla k ní připojena ani navigace ani mobil ...pouze interkom.šel jsem ji stim reklamovat a hned mi dali novou.ale chtěl bych vedet vaše zkusenosti jak vám to vydrží. Diky.
uf to ma vydrzet CELEJ DEN JEZDENI, NE?!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
F5xt koupenej 04/13
-poslech hudby na plny pecky 13-15h
+ sparovano s telefonem 25-30h
+ obcasne prijate hovory + obcasna marna snaha chytit nejake to radio
Se spolujezdcema nekecam, reknem si to u birela.
Suma sumarum pri jezdeni do prace a kolem komina 1-2h denne mi vydrzi na jedno nabiti uplne v pohode 14-21 dni.Jak to valim nekam dal interkom ani nezapinam, pac v bmw sys 6 je nad 150km slyset pikacu, takze vydrz v kuse ti nepovim.
já reklamoval 2x po sobě F5xt- vždy výměna obratem za novou-z důvodu výdrže baterie. 2 lidé z okolí měli ten samý problém-výdrž cca 2h. Teď už drží. Asi nějaká vadná sada baterií.
Milis GS-TT
Cca 9hodin do vypnutí, povídání se spolujezdcem. Jak tak koukám, asi to není úplně špatný.
Jinak ve srovnání s F4 jsem byl zklamaný, tedy co se týká výdrže hovoru mezi spolujezdcem. Mám přímé srovnání: stejný spolujezdec (syn), podobná frekvence diskusí, nenapojení na navi, radio a jakékoli jiné atrakce, prostě jen povídání se psolujezdcem. Moje původní F4 a F4 vydržela 10 hodin a stále se nevypla. Zato moje F5 při komunikaci s F4 syna se vypla po uvedených cca 9ti hod.. Jinak dvojici, se kterou jsme jeli (xHacker a Hugitka) vydržela F4 F4 po celou dobu, tzn. cca 11-12 hodin, takže za mě co se týká výdrže baterie trochu zklamání. Pokud by mi vydržela 2 hod. jak je uvedeno, to by nebylo zklamání, ale nas.ání.
Ještě další poznatek/zkušenost. F5xt jsem si koupil do nové helmy, abych nemusel demontovat vnitřní instalaci v původní helmě a zároveň jsem uvažoval, že se s ní propojím se spolujezdcem a s druhou F4 na druhé moto (samo, že jsem si neuvědomil, že Ti dva, oba s F4 na druhé moto se budou chtít bavit spolu a ne řidič se mnou, takže to neklaplo, ale záměr to nebyl špatný). Ješte přidám poznatek. Je dobré si vzít oba kabely na nabíjení. Origo kabel na nabíjení s jackem je dobrý, že se nesundává F5 z helmy, lze asi dobře nabýt z powerbanky, kterou jsem neměl, ale F5 nelze sundat a jen vlastní "tělíčko" donést do recepce a nabít, to musíte dát do recpece celou helmu ;o(. Vlastní "tělíčko" lze nabít druhým kabelem, takže s sebou 2 kabely. V malém kempu i Krimmelských vodopádů, mimochodem 1xstan, 1x moto, 2x osoba noc za 13éček, jsme nabíjeli F4 tak, že byly přes noc v umyvárně a paráda. Helmu bych tam takto asi nenechal. Jinak F4 jsem měl na od začátku ježdění na moto od TomVS a na druhou letošní dovolenou jsem vyměnil za uvedenou F5xt a syn měl F4, tzn, dovolím si tvrdit, že srovnání mám. Na první dovče nám F4 a F4 vydržela Liberec - Zell am See, tzn. cca 9hod. pohodové jízdy a stále se nevypla.
www.jantruhlar.cz
Mam teda F4 XT a výdrž den v poho na plné nabití (rozuměj den cestování ne nepřetržitý hovor 12h v kuse tj např 5hod jízdy komunikace běžná cestovní při delší zastávce vypnutí pak třeba kratší pojíždky do večera s přestávkami v jízdě atp.)zkrátka průměrné používání ani moc ani málo.
F5S v kombinaci s F5XT - aktuální testování v Alpách a výdrž víc než 10h čistého času. Je fakt, že jsme moc nemluvili ale byli pořád spojení. Neřekl bych, že má vliv jestli se mluví nebo nemluví. Každopádně na plné nabití bezproblémů přes 10h hovoru s jednou nebo dvěma přestávkami na kafe nebo na jídlo, kdy jsme to vypínali.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
pochybujemo o tom že by pisali na telo pristroja pre každu verziu vybavy zvlašt. a nikde som nenašiel tabilkove zrovnanie týchto roch prítrojov. už len preto že sa F5ka nepredava
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
TomasTT napsal:
F5S v kombinaci s F5XT - aktuální testování v Alpách a výdrž víc než 10h čistého času. Je fakt, že jsme moc nemluvili ale byli pořád spojení. Neřekl bych, že má vliv jestli se mluví nebo nemluví. Každopádně na plné nabití bezproblémů přes 10h hovoru s jednou nebo dvěma přestávkami na kafe nebo na jídlo, kdy jsme to vypínali.
Tome,
více než 10 hod beru. Je možné/vhodné nějak řešit. Nerad bych vyměnil a dopadl s výdrží na 2 hodiny. Jak vidím, cca 9hod. není asi úplně málo, ale "ono" to taky není.
Jinak kupované u vás.
Díky H
www.jantruhlar.cz
Mám F5. Koupeno 12/2012. Výdrž s přehledem 12 - 16 hodin. Stále spojené s mobilem, dost hovorů, občas muzika. Do soboty spokojenost(i když se občas bezdůvodně vypnula a nebo přepnula do jiného režimu...). Od neděle je po smrti. Nereaguje na nic, nejde vypnout, slabě prosvěcují diody.....prostě total v pr..li. Asi vadil ten sobotní deštík..... I když při IP 67 by asi neměl.....
Je blbý, že jsem si to kupoval jako kvalitní výrobek za nemalé bankovky a teď jsem poslední ze čtyř lidí, co spolu jezdíme, komu se vys..la. Trochu smutná 100% poruchovost. Z toho některé F5 byly již v servisu v rámci reklamace vícekrát...... To už není náhoda. Kupované samozřejmě každá jinde. Nevím, kde soudruzi udělali chybu(y).
Teď se děsím, jak bude reklamace vyřešena.
Upravil newman dne 17.09.2013 14:34
newman
[quote]Karlos1 napsal:
Taky to vydrží celý den.Jen když dělám spojovatele pro více interkomů,tak to vydrží o něco méně, ale nemám vyzkoušeno o kolik.[/q
Když to jde přes F-5 jako konference, tak to vydrží tak 5 hodin neustálého kecání pi....n. Vyzkoušeno osobně.
Upravil joe dne 17.09.2013 14:35
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
TomasTT
Aký je vlastne hlavný rozdiel mezdi F5 - F5S - F5XT
F5 byla ta původní verze. Oproti předchozí F4 má možnost propojení dvou kanálů (F4 jen jednoho) a řetězení až 6-ti účastníků.
To znamená F5<->F5<->F5<->F5<->F5<->F5
Nebo v případně propojení i s jedním nebo dvěma účastníky s F4:
F4<->F5<->F5<->F5<->F5<->F4
Vzdálenost je od 1.4km v případě dvou F5 až po 5x500m v maximálním řetězci.
Kromě toho oproti F4 má hlasové menu (v různých jazycích vč. češtiny), propojení dvou BT zařízení v režimu handsfree (např. navigace a telefon nebo 2x telefon) a ovládání hudebního streamu z telefonu nebo MP3 přehrávače s BT. Na rozdíl od F4 se používá robustnější konektor na kolejničce, který se téměř nedá vylomit.
F5S je prakticky to samé jako F5 ale sluchátka jsou větší (a výrazně hlasitější) a tenčí než u verze F5 a jsou dodávané ne jako dvě samostatné sady ale jako univerzální sluchátka ke kterým se připojuje buď jeden nebo druhý typ mikrofonu (oba dva jsou v balení).
F5XT je vylepšená verze F5S, kde je jiné tělo, které umožňuje pomocí upravené sluchátkové sady nabíjení přes externí 2.5mm jack i za chodu jednotky (pokud není kapacita baterky pod 25%). Na rozdíl od F5 a F5S už v balení není 220V nabíječka ale kabel zakončený USB štekrem a předpokládá se, že každý má nějakou nabíječku na telefon, kde USB zásuvku má. Pokud nemá, dá se za výhodnější cenu dokoupit 220V / USB nabíječka s jedním nebo dvěma USB konektory. Nicméně v balení není. Kabel pro externí nabíjení se dá použít jak na F5, tak i na F5S a jde tedy dobíjet tyhle jednotky i bez odpojování konektoru a sundávání tělíčka z přilby (sundávání a nasazování konektoru je manipulace, při které se kablík nejvíc ničí) a tím zvýšit životnost headsetu. Nicméně F5 ani F5S nejde nabíjet a současně provozovat. F5XT ano.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...