chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevi, jaka je hloubka vzorku u Metzeler Tourance. samozrejme myslim nove pneu. rad bych porovnal pocet ujetych km na techto pneu se soucasnym stavem mojich gum.
diky
Na zadni Tourancku jsem najel 18000km. Predek ma vzorek vyrazne mensi, ale najede nejspis mnohem vic, to teprve testuju. Mam na ni 11000km a je jako nova :-)
Tak já paradoxně na zadní mám cca. 20000 km ale přední dala tak 12000 km a je mrtvá,asi moc brzdím předkem ... jinak co říkáte na tyto ??? https://www.az-pn...tl-id46626 jen co ten rychlostní index místo "V"je tam "H" to by mohl být třeba u nehody možný problém s plněním u pojišťovny ....
na Metzeler Tourance,made in germany co jsem mel na plastomrdce skopčácký(1200 gs adventure) jsem najel 22000km(L.P. 2010).na Varaderu obuto Metzeler Tourance(made in germany)najeto 18000km(L.P.2013).a najezd na varaderu s Metzeler Tourance(made in china)bylo 14000km(L.P.2016).Metzeler Tourance uz nejezdim.
Upravil Danes dne 25.01.2017 23:01
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
zdenek1 napsal:
Tak já paradoxně na zadní mám cca. 20000 km ale přední dala tak 12000 km a je mrtvá,asi moc brzdím předkem ... jinak co říkáte na tyto ??? https://www.az-pn...tl-id46626 jen co ten rychlostní index místo "V"je tam "H" to by mohl být třeba u nehody možný problém s plněním u pojišťovny ....
Tak nějak v A-Z neví co prodávají, E-08 nikdy radiální konstrukci neměla (klamání zákazníka)
Upravil joe dne 26.01.2017 08:36
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
No tak to vysvětlete jak to děláte s těma nájezdama 20000 km apod. Ja na R1200gs zadni Tourance cca. 11000 km a je v haji s jeta na 1 mm. Ty samý gumy na předeslem Varaderu 16000 km zadni a pri prodji motorky byli na gumě uprostřed ještě poctivé 3-4 mm. Takže 20000 km by na Varaderu daly s prstem v nose.
To bych nerekl. Samozrejmě že GS je oproti Varaderu zivejsi ale ne zase o tolik aby ty gumy vydrzeli polovinu.
Někde říka že motorky s kardanem vic žerou gumy, nekdo zase rika presne opak. Jeste mi to nikdo presvedcive nevysvetlil.
Spíš si myslím že prostě kvalita gum už neni to co bejvala.
Já si čoveče ale fakt myslím,že plynulé rozjezdy,takové to někdy zbytečné tahání za heft a plynule řazení (podřazování) prostě klidný styl jízdy udělá hodně. Já měl třeba kdysi bandita,stejně s kolegou, stejné gumy s kolegou, a on na nich dal skoro o 40% méně jako já ... Snad se zase tady neozve někdo,že motorka je k ježdění a ne aby jezdil jak s hnojem
To bych nerekl. Samozrejmě že GS je oproti Varaderu zivejsi ale ne zase o tolik aby ty gumy vydrzeli polovinu.
Někde říka že motorky s kardanem vic žerou gumy, nekdo zase rika presne opak. Jeste mi to nikdo presvedcive nevysvetlil.
Spíš si myslím že prostě kvalita gum už neni to co bejvala.
Já si čoveče ale fakt myslím,že plynulé rozjezdy,takové to někdy zbytečné tahání za heft a plynule řazení (podřazování) prostě klidný styl jízdy udělá hodně. Já měl třeba kdysi bandita,stejně s kolegou, stejné gumy s kolegou, a on na nich dal skoro o 40% méně jako já ... Snad se zase tady neozve někdo,že motorka je k ježdění a ne aby jezdil jak s hnojem
To vsechno chapu a jsem stejneho nazoru ale stejně poloviční najezd me dost zarazil.