ahoj všem,
určitě všichni znáte minimálně zde z diskuzí Luboše, píšícího pod nickem"lpes".. Jeden z mála, kteří píší věcně, pokud něco přispěje tak to je zkušenost, rada či doporučení a vždy to má hlavu a patu.. Kromě toho je to prima motorkář, kamarád..
Luboš měl při cestě do Karelie nehodu.. Prostě jel po písčité tajze ve stupačkách a najednou se mu propadlo přední kolo o cca půl metru.. prostě v písčitém tvrdém povrchu prostě najednou byla díra.. Následoval ošklivý pád který bohužel skončil ošklivým zraněním ramene (naštěstí nejhorší bylo jen to, zbytek se dal do pořádku jakž takž sám..) a dovolená byla u konce.. Budu citovat..:
"no ty vole rentgen z roku 1952 v oblastní nemocnici by takovej mazec, že mám RTG dávky vyčerpaný do roku 2546 a nabídku operace jsem s díky odmítl.."
následovala přeprava Luboše vč. bouraný motky do St. Peterburgu a velkým přispěním našeho konzula je Luboš již v ČR, po operaci ve Vinohradské nemocnici a doma.. Motorka s přispěním kamarádů bude doma v nejbližší době, snad..
Luboši, přeji Ti brzké uzdravení a rychlý návrat do zážitků v jedné stopě.. a až to půjde, napiš sem, rádi tě tu opět přivítáme..
Taky přeji brzke uzdraveni!Ipese jsem na jedne akci poznal osobne a fakt hodne pohodovej borec!
Upravil vevis dne 26.09.2013 20:00
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
..kámoš byl v Rusku operovaný, brali mu slepé střevo a má tam jizvičku jak od rýče
chápu, že s díky odmítl odborný úkon
tak ať se bebíčko hojí
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
toz drzim palce!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Můžu potvrdit, že ježdění po tamních komunikacích je fakt výživný a stát se to může každýmu. Kór s motorkou naloženou na maximum a třeba snahou vidět za jízdy co nejvíce z okolí...
Přeju rychlý a úplný uzdravení
Někdy je zajímavý "ochutnat cizí medicínu", člověk pak ocení i to naše "hrozné" zdravotnictví... Ale dlouho to nevydrží a zase se začne nadávat na naše doktory a systém. Tak chlapče, ať se Ti zranění hojí a absťák dlouho netrvá...
Ahoj,
všem vám moc děkuji za podporu. Sice zatím jednou rukou, ale už píšu. Jizva po operaci se pěkně hojí a kosti už jsou, sice za pomoci titanu (viz obrázek), také na svých místech a co je hlavní, prognóza je taková, že by prý rameno mělo být plně hybné. Kamarádům se povedlo téměř nemožné a bez mé fyzické přítomnosti mi tento týden přivezli dodávkou motorku z Petrohradu. Zcela jistě na tom měl svůj podíl i neuvěřitelný pan generální konzul ČR v Petrohradu, který nejen, že napsal jakýsi průvodní diplomatický dopis,ale snad i zajistil jeho potvrzení od GAI (jejich policie). Nakonec údajně i tento dokument pomohl rozhodnout o tom, že je mé GSo a všechny věci zpět v Praze. Zbývá mi přes zimu dát do kupy rameno a GSo, abych mohl na jaře opět vyrazit za jeho řídítky na cesty. Až si trochu utříbím myšlenky a budu moct psát i druhou rukou, třeba i z této "méně vydařené" dovolené napíši nějaký minicestopis, protože i tak z ní mám zážitků poměrně dost.
Zatím čau a dík.
lpes přiložený následující obrázek: