Chci pořídit novou enduro helmu a z tech všech recenzi jsem nejaky vystinovany. Poprosil bych tedy o vase zkušenosti.
Kriteria: cena do 10000
bezpodmínečné integrována sluneční clona
Moc díky za vase tipy
Já mám Uvex Enduro a su spokojený. Sluneční clonou myslíš zatmavení nebo oddělávatelnou clonu? Ta moje má trochu stmavené plexi a bohatě to vyhovuje. Uvex se už nevyrábí. Tož jinak Ti neporadím.
jo tu mam a je dobra jen ji chybi na delsi trasy ty brejle , jinak ji mam na jizdy kolem komina Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
BMW enduro má táta, něco sem v ní najel a třeba s výše jmenovanou uvex enduro, co mám já, je to úplně jiná liga.
Clonu teda nemá, ale já bych do ní šel hned.
jardajerman@seznam.cz
Nej helma je Uvex Enduro CArbon , ale bohuzel uvex uz prestal delal tyto helmy Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
JardaFGS napsal:
BMW enduro má táta, něco sem v ní najel a třeba s výše jmenovanou uvex enduro, co mám já, je to úplně jiná liga.
Clonu teda nemá, ale já bych do ní šel hned.
no, tak hlavně ve váze... to je vážně rozdíl, i když třeba ne takovej na papíře dle hmotnosti, ale ta BMW je prostě vyvážená, má kratší "čumák" atd.
takhle od klávesnice to jde blbě popsat, ale když si je přehodíš jednu za druhou, tak je to propastnej rozdíl
na druhou stranu sem zjistil, že např. plexi jsou záměnný, fakt jsou úplně stejný a daj se prohazovat mezi BMW a Uvexkou, což mě překvapilo
jardajerman@seznam.cz
jinak ja to proste stejne vidim na dve helmy kdyz jedu nekam po silnici tak pro me je proste vyklapecka nutnost , kdyz jedu kolem komina les, louka = stin/slunko tak prost ewnduro helma s ksiltem
horsi je to kdyz se jede nejam dal a pak tam teren , a nejhosi kdyz jedes treba jko druhej a prasn acesta to mas zanet spojivek hned druhej den
Upravil schrek dne 28.09.2013 22:03
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
JardaFGS napsal:
no, tak hlavně ve váze... to je vážně rozdíl, i když třeba ne takovej na papíře dle hmotnosti, ale ta BMW je prostě vyvážená, má kratší "čumák" atd.
takhle od klávesnice to jde blbě popsat, ale když si je přehodíš jednu za druhou, tak je to propastnej rozdíl
na druhou stranu sem zjistil, že např. plexi jsou záměnný, fakt jsou úplně stejný a daj se prohazovat mezi BMW a Uvexkou, což mě překvapilo
BMW má kámoš, ale bohužel má bejby hlavu tak ji nemožu vyzkoušet.
Já su s Uvexkou spokojený, ale možná kdybych zkusil báwo...
JardaFGS napsal:
BMW má kámoš, ale bohužel má bejby hlavu tak ji nemožu vyzkoušet.
Já su s Uvexkou spokojený, ale možná kdybych zkusil báwo...
já sem s Uvexkou taky spokojenej, jenom sem napsal jak to vidim, ostatně i cenově je to jiná liga
jardajerman@seznam.cz
Zdarec.Co takhle Enduro helma AGV AX-8DS Dual?Shoei Hornet DS? obě se mi dost líbý,bohužel zatím jsem neměl kde vyskoušet. Jezdím vyklápěčku od Nolanu N 103 tak váha asi nebude zas tak zásadní problém :-)Co vy na to Díky za rady
Piju a kouřím za West UPS Bohemia