Právě jsem potkal ve Znojmě kolonu vodníků mířící směrem na Jihlavu.V koloně bylo možná víc jak 30 vodníků.SPZ jsem dobře neviděl,ale možná Slovinci.Nevíte někdo co se děje,nejedou náhodou zabrat české rybníky?Potkal je taky někde,někdo???
PavelDR napsal:
Právě jsem potkal ve Znojmě kolonu vodníků mířící směrem na Jihlavu.V koloně bylo možná víc jak 30 vodníků.SPZ jsem dobře neviděl,ale možná Slovinci.Nevíte někdo co se děje,nejedou náhodou zabrat české rybníky?Potkal je taky někde,někdo???
****!
kolik jsi jich NECHAL PROJET?!!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jel jsem v protisměru a byl jsem úplně v šoku.1.,2.,5.,10.,20. a stále to nekončilo.Bych rád věděl kolik se jich prodalo v ČR a jestli by někdy všichni jeli na společnou vyjížďku.Muselo to být něco v čem má prsty přímo BMW,nebo si to alespoň myslím.
PavelDR napsal:
Jel jsem v protisměru a byl jsem úplně v šoku.1.,2.,5.,10.,20. a stále to nekončilo.
ratatatatatatatatatatata
17 cm
...uvedená skupina vodníků spatřena dnes v cca 9,05hod. v Pze na magistrále, odbočovali na Jižní spojku, směr Plzneň
hicks je nevedl, protože ten první jel myslím na červený a neměl pruhovanej svetr ;o)))
www.jantruhlar.cz
Byla to parta Slovinců z Ljubljaně na výletě....dnes jsem je ráno předjížděl na magistrále...LCéčka, 12-ky, nějaké to vosmikilo a Triumph...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
Byla to parta Slovinců z Ljubljaně na výletě....dnes jsem je ráno předjížděl na magistrále...LCéčka, 12-ky, nějaké to vosmikilo a Triumph...
Vjetrnik napsal:
Jaaak předjížděl... Ty už zase pospícháš?
vcera pospichal za tmy po mladoboleslavsky dalnici cca 180-190
kdyz jsme pak zastavili na cerpacce u FurSteinu, tak bud moje nebo jeho motorka smrdela jak se tam neco vypalovalo.
Spis moje LC.
A to bylo asi 7'C.
toz jsme jeli dal.
17 cm
xHackerM napsal:
Jaaak předjížděl... Ty už zase pospícháš?
...skupina je vždycky pomalá, obzvláště ve městě...navíc na mopedu se člověk vejde všude a pospíchám skoro pořád...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."