Super info.Na Stribro jsem uplne zapomel a to jsem se tam par mesicu valel v blate :-) No sice jsem mimo silnice úplný embrio,ale rad se svama někdy svezu a pokecam.:-) diky
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Já ze Stříbra pocházím a než jsem se přestěhoval k Plzni, tak jsem denně dojížděl do práce a hledal různé cesty. Je toho spousty, kudy se dá jet mimo silnici... Co třeba ale projeté nemám jsou třeba Brdy...
Maarty 82 napsal:
Brdy jsou krásný, párkrát jsme je proběhly z batohy na zádech.Kolem Padrťskych rybníků je to super.
Záleží jak je to tam se zákazy. Ty se snažím neporušovat. Kdybys chtěl, zkusím Ti na googlu natrasovat tu cestu z Kozolup do Stříbra. Je to bez zákazů a poměrně hodně hezká trasa. Kdysi šlo jet už z Touškova s porušením jednoho zákazu (přejet můstek přes řeku pod přehradou), ale ten šel při povodních do kelu a nevím, jestli už tam je nový.
Oki.No tak Brdy 100% ofiko jezdit nepujdou :-(
Mě se právě moc do zákazů taky nechce,
Proto jsem se tady obrátil na zkušené :-) dik
taky bych měl zájem o mapy. A kdyby někdo plánoval nějákou off vyjížďku ve skupině rád bych se přidal
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
nevíš všechno.
v sobotu jízda s Tom R1
v neděli pokus o umytí motky + demontáž tourancek
v pondělí nákup Karoo
úterý montáž Karoo
Středa zkusední jízda s Karoo + pokus umýt moto, to bahno je snad i v el drátech , velitelka si stěžuje na hluk a odmítá jezdit , ale v bahně to funguje hura!
MilKal napsal:
nevíš všechno.
v sobotu jízda s Tom R1
v neděli pokus o umytí motky + demontáž tourancek
v pondělí nákup Karoo
úterý montáž Karoo
Středa zkusední jízda s Karoo + pokus umýt moto, to bahno je snad i v el drátech , velitelka si stěžuje na hluk a odmítá jezdit , ale v bahně to funguje hura!
Není lepší počkat až se z bláta udělá dostatečná vrstva,která sama odpadne? :-D
MilKal napsal:
asi ano . já k tomu časem dospěju.
jedeš na jaře na Radarku?
No už jsem chtěl letos,ale můj chlebodárce mě vždy zadře v cizině, když si něco naplánuji :-( Letos mám 100% v neůčasti čehokoli.
Přez zimu trochu poladím moto a odjara bych chtěl vymetat tyhle Enduro akce :-) co čtu a prohlížím videa a fotky tak jsou tady ti správní blázni ,což je paráda
Upravil Maarty 82 dne 06.10.2013 15:47
Plzeňáci, nevyrazíme někdy na večer na Míšov? Dáme si vyhlášenou XXL klobásku nebo flákotu a pofrčíme za západu Slunce zpátky. Jen taková odpočinkovka po práci.