Zajímalo by mě kolik se dá za den ujet km.
V pondělí jsem jel do Argeles sur Meer (Perpignan) vyjel sem ráno abych tam večer byl. Dá se to, ale po 15h jízdy a 1600km toho člověk má dost
Nazpátek sem to dal radši na 2x..
Dalo by se to vubec na jiný motorce tohodle typu zvládnout?
Jinak Pyreneje, Andora naprosto super...
A za 2 tydny Rumunsko, takže srpen náročnej
hlavně, že je pivo ftlamě
Ja jel 1400km v kuse 22h - same kolony takze se moc dobre proplejtat s kuframa nedalo. Zpet to bylo 1270km za 19h - provoz nic moc
3/6 Marines SEMPER FI
Nevim cemu rikas rekordy?? Proste clovek chce byt uz na miste tak jede. Nemluvim o dovolene kde se cestuje kazdy den ale o preprave z mista A do mista B
3/6 Marines SEMPER FI
Mě vždycky nejvíc bolí zápěstí od plynu. Ale to zdaleka nemám tolik v kuse, nejvíc asi 600km. Přijde mi lepší to nehrotit, většinou takhle daleko jedu když mám dovolenou takže i čas.
Selver napsal:
Mě vždycky nejvíc bolí zápěstí od plynu. Ale to zdaleka nemám tolik v kuse, nejvíc asi 600km. Přijde mi lepší to nehrotit, většinou takhle daleko jedu když mám dovolenou takže i čas.
Tak proc si neporidis tu chytrou packu na plyn. Mas o ni jen oprene zapesti a ruku moc nezatezujes zeptej se na to Mosquita nemuze si ji vynachvalit a az bude na co tak ji budu porizovat taky
Všechno bude, neboj mámo
Jel jsem nejvíc něco přes 1000 km za den, a celkem mi to stačilo, z Příbrami do Rotterdamu, ale musel sem to ujet zaden, pospíchal jsem na trajekt.
Kdyby si to někdo našel v na mapě jak je to daleko, tak ani, má pravdu, je to cca 900 km, ale já jel chvíli po špatný dálnici a táhnul jsem na Berlín a trajekt sem nakonec stejně nestihnul
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
1100 Km v kuse - od 6 do 23.00. Naloženej ve dvou na Dakaru a vyhejbal jsem se dálnicím. Z CHorvatska do HK. Cesty plný, kolony, + přeháňky. Bavilo mě to asi 600km, pak už to bylo plnění vytyčeného cíle.
Dakar 650, HusaberG
samozřejmě ( podomácky udělanej) tempomat je samozřejmostí...
aby si pravá ruka odpočinula
hodně záleží na podmínkách -déšt, kolony, dálnice-nedálnice...
ale každej tejden bych to jezdit nechtěl hlavně, že je pivo ftlamě
na jamaze xjr sem jednou udělal za den 1060 km,myslím že se to dá na ujet na jakékoliv motorce se slušným sedlem
umě například to funguje takto:když je hnusný horko a prdel mi neklouže v gatích,tak mě celkem dost brzo bolí,když je chladno a nepotím se,prdel mě vůbec nebolí,nevím jak je to možný,ale je to tak,takže já jsem schopen bez problémů ujet víc km v horším počasí
Já ujel 1153 km za 15h z LIvorna domu v kuse ,asi 5 kafí,4 napoje typu semtex a pod.hnusu ,ale jako hrdina jsem si nepřipadal spíš jako de..l ve vočích hřebíky nálada na bodu mrazu! Už to nikdy delat nebudu jdu jezdit na motorce nebo závodit sám se sebou???
Já jsem ujel nejvíc 464 km za den, když jsem na dovolený, tak kam dojedu tam dojedu, mám to pro radost a ne pro úkol někam dojet, úlolů mám dost v práci
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Selver napsal:
Tak proc si neporidis tu chytrou packu na plyn. Mas o ni jen oprene zapesti a ruku moc nezatezujes zeptej se na to Mosquita nemuze si ji vynachvalit a az bude na co tak ji budu porizovat taky
Chytrou páčku mám ale že bych z ní byl nadšenej, to ne. Dlouho trvá než ji pořádně nastavíš, navíc je to dost krkolomné např při jízdě po dálnici. Když se ti to podaří tak funguje, ale jen do chvíle kdy zas musíš zastavit nebo se dostaneš do kolony. Pořádně přes ní nemůžeš držet plyn, motá se u brzdové páčky, no prostě vůbec. Možná na motorkách kde nejsou chániče rukou a je i víc místa to funguje ale na GS to není kdoví co. Takže na řídítka už mi to nesmí a mám tady jednu volnou...
Tak mne napada... co to zkusit jinak? U motorek s ride-by-wire by prece mohlo jit si pridelat nejaky druhy ovladaci prvek rychlosti Rekneme .. teba takove tlacitko, ktere, dokud by ho clovek drzel (z bezpecnostnich duvodu), by "zaaretovalo plyn" na na aktualni pozici... klidne i na nozni ovladani
panové co mate za prdel.Ked som jel so srazu v Jabloné dom tak sme s Víťu stali 2 krat a naposledy sme stali 200km od Blavy.Myslel som si že dojdem dom bez prestavky ale nedalo sa to vydržat.Musel som zastavit pred hranicama lebo ma strašne bolel zadek.Musim dat klobuk dole že vydržíte tolko km bez prestavky.V roboťe som bol zničený stej jazdy.
smazak73 napsal:
Já ujel 1153 km za 15h z LIvorna domu v kuse ,asi 5 kafí,4 napoje typu semtex a pod.hnusu ,ale jako hrdina jsem si nepřipadal spíš jako de..l ve vočích hřebíky nálada na bodu mrazu! Už to nikdy delat nebudu jdu jezdit na motorce nebo závodit sám se sebou???
podobna skusenost a uz nikdy viac, nestoji to za to. Ja som do toho este chytil prietrz mracien cez cele Rakusko a to bol teda masaker nesktocny...
V 10hod. jsem dopili kávu u Lake Garda Verona ( Itálie) kamarád to hnal jak velbloud přes poušť za samici…tak jsem držel krok asi 1100km a 6hod už spokojeně š-kal.Ale dali jsme to na supersportu…bramborou 600km…mam čas