becka napsal:
kristovo noho, cos dělal?
nebo jenom zničeho nic???
co jsem delal?jel jsem na jednicku do kopce co je na prvni fotce byl dost prudkej tesne pred vrcholem jsem zastavil protoze uz to dal nechtelo (myslel jsem si ze hrabe zadni kolo)dal cesta zpet jeste cca 500m prvne to jelo jako kdyby prokluzovala spojka ale zadnej smrad ani rachot,proste to prestalo jet vubec tot vse jedina pozitivni vec je ta ze se mi ti stalo 40 km od baraku a ne nekde dal (1000km)
jo a to rozpatlany na kardanu je guma ktera z roho vytekla(asi zahratim kdyz se to protacelo)
Upravil zmijon dne 11.08.2008 00:45
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
že by se u 1150 začal projevovat jejich věk a najeté km?
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
MotoPaja napsal:
Heleď a měl jsi předtím nějaký příznaky ? Nebo to je fakt rána z nebes?
priznaky zadny moto ma najeto 53000 km jak pises z niceho nic
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
čau pánové já ho měnil v 50 000km když jsem si dal měnit spojku že klouže tak mi v car servisu honza žlábek řek že je i kardan v koze príznaky žádný jen mi tam pořád smrděla náká guma a to jsem pozoroval už v 37 000km geso jsem kupoval s 30 000km tak nevim co na něm ten švícar provádel,asi honil kamzíky po horách tet mám 75 000 km a jezdim pohodu tak doufám že už vydrží
to je ta 1150 co je o proti 12tce poctivá kovářská práce dělaná více do terénu ?????
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
jarax napsal:
co vim jiste, ze nova F800GS problemy s kardanem nema, takze s tou se do chorvatska bat nemusite.
FÁÁÁKT no ty voe a co se tam lije za olej že je to konečně ta doživotní náplň -JAKOU SVĚT NEVIDĚL
Milane navštiv někdy fórum Afrika Twin,aby jsi poznal,co to jsou nesmrtelný motorky. Řešej tam takovejch závad, že by ses pak bál na Africe i k nejbližšímu rybníku a hodně lidí s ní jelo kolem světa. ;-)
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X> zrovna vcera vecer jsem nemohl spat a projizdel jsem si databazi africanu. teda musim rict, ze moje predstava totalne nesmrtelne motorky trochu utrpela. ale stejne premyslim, ze si jeden starsi kousek koupim, na porovnani...
Afrika mě nikdy neuchvátila - beru to jako standart mašinu ve svých dobách jistě nadčasovej stroj ale zbytečně předražená vždyť ojetiny se dlouho šplhaly ke 200tis a Varadero - jakožto řekněme nástupce mě taky nezaujal a co jsem se na tom projel tak bych si s tím do terénu asi moc netroufal.