Zdar. Opravdu by mě zajímalo, zdejší složení. Osobně volím pravici, ale .... mám trochu dilema. Kaká mě, že si ODS nedokázala udělat udělat pořádek a nenabízí mi lídra, který je sjednotí a potáhne vpřed. Do ankety jsem dal jen ty, u kterých předpokládám vstup do parlamentu. Doufám, že nebude vládnout svatý Milouš věčně.
Upravil jozinzbazin dne 10.10.2013 21:39
Rzbynek napsal:
Kdo nevolí, pak musí držet hubu doma i v hospodě. Kdo volí může nadávat nebo chválit a proto je nutné jít k volbám.
a jak muzu nekoho volit kdyz vsichni kradou a ja zlodeje volit nechci? Ano. Pujdu volit az tam bude nekdo slusnej. Zatim tam nikdo takovej neni..Ano, s timhle vlaknem bezte do pr.dele...
Co ten Bordel co mu říkají vláda Zrušit ???
Stojí nás to jen prachy a užitek žádný,
Z ČR se stal Madagaskar s králem Jelimánem Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Pánové, nevím co je na tom špatného, že si někdo založí vlákno? Jestli je to téma které se někomu nelíbí, tak na to nebudu reagovat. Proč zrovna posílat do zadele?
Já mám na zmíněné strany také svůj názor, kliknu (nebo ne) a je to. Maximálně napíšu proč jsem tak učinil.
PS. Některé příspěvky jsou jak opsané z M.cz
Upravil hobr dne 10.10.2013 14:28
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Proč v anketě nejsou Svobodní? Vy snad chcete volit strany, které tu už byly? Nebo strany, které si nakoupil nějakej miliardář na jehož pečivo, benzín a další tuny krámů tu neustále nadáváte? Vím, řeknete si, dát to malý straně je ztracenej hlas, radši budu volit menší zlo... Ale ZLO je pořád ZLO, ať je malý nebo velký... A dobro je vždy dobro...ať je velký nebo malý...
rydlas napsal:
Proč v anketě nejsou Svobodní? Vy snad chcete volit strany, které tu už byly? Nebo strany, které si nakoupil nějakej miliardář na jehož pečivo, benzín a další tuny krámů tu neustále nadáváte? Vím, řeknete si, dát to malý straně je ztracenej hlas, radši budu volit menší zlo... Ale ZLO je pořád ZLO, ať je malý nebo velký... A dobro je vždy dobro...ať je velký nebo malý...
Trochu to odlehčím - proč tam nejsou Ženatí?
Zakladatel tohoto vlákna tam dal určitý počet stran, tak se tomu nediv.
Upravil hobr dne 10.10.2013 15:02
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
jozinzbazin napsal:
Zdar. Opravdu by mě zajímalo, zdejší složení. Osobně volím pravici, ale .... mám trochu dilema. Kaká mě, že si ODS nedokázala udělat udělat pořádek a nenabízí mi lídra, který je sjednotí a potáhne vpřed. Do ankety jsem dal jen ty, u kterých předpokládám vstup do parlamentu. Doufám, že nebude vládnout svatý Milouš věčně.
Jsem no tom podobně, ale takové jako je Němcová a hlavně Pospíšil jsou hlavním důvodem zůstat volit ODS.
Za mě Svobodní a nebo Koruna Česká. Nepovažuji za moudré volit nic ze stran či uskupení, které protěžuje tisk, TV a bilboardy. Za nimy již jsou vidět jejich činy a já člověku který zklame několikrát za sebou již důvěru nedám. raději se pokusím navázat jiný vztah
Byla by anketa zajímavá, pokud by obsahovala všechny subjekty kandidující.
O malých straných se nemluví, ale já se pohybuji v prostředí teoretických voličů Svobodných a když jsou to mladé modely, tak Pirátů.
Všchno lepší než profláknuté tváře a nebo tatíčkovští byznysmeni.
Jo a pravici, snad kromě SDvobodných, jsem nikde nenašel. Tedy hovoříme - li o programu a skutcích.
Upravil Medik dne 10.10.2013 15:29
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bohužel asi každý s kým jsem se bavil, považuje Svobodné za extrémisty. Asi kvůli tomu, že chtějí rušit ty zbytečné úřady, daně apod..
Ale když se to tak vezme, proč máme z rozpočtu platit třeba 270 milionů na chod rostlinolékařské správy? Takových úřadů a institucí jsou desítky a teče do toho 60 miliard. Takhle když se lidi baví, tak nadávají na daně a nesmyslný výdaje státu a když přijde někdo s programem, který by to zrušil, tak se toho lidi bojí a radši zase pak budou nadávat, že ti nově zvolení jsou vlastně stejní nebo horší než ti předtím. Já na to letos kašlu a budu volit koho chci, bez ohledu na to, jaké mají preference. Nebudu si muset potom říkat, že nemám proč nadávat, když jsem volil někoho jen proto, že přece nevyhodím hlas. Vyhodím! Prostě budu volit koho chci a basta. Svobodní jsou pro mě díky programu snižování daní a rušení nesmyslů nejsympatičtější. A možná, že jedni z mála mají opravdu demokratický systém uvnitř strany a do voleb nestrkají nějaké figuranty (herce) ale fakt své členy.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...