Vim, ze se neda moc radit, ale vazne mi to vrta hlavou uz dlouho a vubec si nevim rady.
Po sesti letech jsem prodal 12tku, predevsim s vidinou LC a taky proto, ze me po ty dlouhy dobe proste nebavila. Slouzila perfektne, ale to nadseni uz tam davno nebylo. Jenze uz ted mi hrozne chybi. To jsem si tenkrat myslel ze potrebuju K1600. Joo prdlajs, bez poradnyho GS se zit neda.
11tka dobra, bavi me, ale zatim me nikdy nic nepresvedcilo o tom, ze drzet se zpatky ma nejaky vyhody.
Ted bych chtel rozhodne uz ADV, jenze LC ADV bude drahy jako prase a kdyz bych chtel mirne jetou, dalsi rok si musim pockat a to se mi nejak nechce. Takze je tu i moznost klasickyho LC.
No a koupit ted vzduchovou dvouvacku by se dalo pomerne dobre, navic tu motorku dobre znam, jen si nejsem jistej jestli chci zase "stejnou" motorku.
Takze dvouvacku ADV nebo obyc. LC? Nebo si fakt pockat, pripadne prodat i jidlo z mrazaku a risknout LC ADV?
Zajimaly by me nazory. Mam dost najezdeno na dvouventilech, ted jezdim na 11tce. Takze rady ohledne staryho, dobryho, neznicitelnyho zeleza nehledam, nic jinyho nez 12tka to urcite nebude a 11tka doma zustane.
Alda napsal:
Vim, ze se neda moc radit, ale vazne mi to vrta hlavou uz dlouho a vubec si nevim rady.
Po sesti letech jsem prodal 12tku, predevsim s vidinou LC a taky proto, ze me po ty dlouhy dobe proste nebavila. Slouzila perfektne, ale to nadseni uz tam davno nebylo. Jenze uz ted mi hrozne chybi. To jsem si tenkrat myslel ze potrebuju K1600. Joo prdlajs, bez poradnyho GS se zit neda.
11tka dobra, bavi me, ale zatim me nikdy nic nepresvedcilo o tom, ze drzet se zpatky ma nejaky vyhody.
Ted bych chtel rozhodne uz ADV, jenze LC ADV bude drahy jako prase a kdyz bych chtel mirne jetou, dalsi rok si musim pockat a to se mi nejak nechce. Takze je tu i moznost klasickyho LC.
No a koupit ted vzduchovou dvouvacku by se dalo pomerne dobre, navic tu motorku dobre znam, jen si nejsem jistej jestli chci zase "stejnou" motorku.
Takze dvouvacku ADV nebo obyc. LC? Nebo si fakt pockat, pripadne prodat i jidlo z mrazaku a risknout LC ADV?
Zajimaly by me nazory. Mam dost najezdeno na dvouventilech, ted jezdim na 11tce. Takze rady ohledne staryho, dobryho, neznicitelnyho zeleza nehledam, nic jinyho nez 12tka to urcite nebude a 11tka doma zustane.
byt Tebou, koupim LC ADV
jinak...bez tempomatu uz nic nekupuju.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vzducháč dvouvačka v ADV bude určitě jiná, než jsi měl, lepší motor a pohodlnější podvozek.
Já mít ještě klasickou 1100ku, tak si k ní klidně koupím to nejmodernější. Dle fotek se mi 1200 LC ADV líbí daleko více, než obyč, ale bude to prostě první model, takže jak říkáš, riziko nějakých mušek.
Počkej si než se svezeš na nový Adventuře a pak rozhoduj. Jinak pokud by šla volba mezi obyč LC a ADV dvouvačku tak za mě dvouvačka, ne proto, že by bylo LC horší, je prostě jiná a já si víc sedl s ADV.
Cauky , to ze nechas doma 11 super. Jinak hjaký důvody más si koupit ADV a ne obyc. Nadrz? Pletený kola? Jiná výška?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ja byt sebou tak taky koupim LC ADV. Jen nevim jestli me ta cena uplne nepolozi.
Pak jeste jedna dulezita vec, asi budu mit doma nejaky maly dite, takze pocitam s omezenim jezdeni.
schrek napsal:
Cauky , to ze nechas doma 11 super. Jinak hjaký důvody más si koupit ADV a ne obyc. Nadrz? Pletený kola? Jiná výška?
Po pravde nejvetsi duvod je to, ze se mi proste hrozne mooc libi. Rozhodne to neni zadna potreba stejne tak jako u 95% vsech majitelu ADV.
Jde o motorku, srdce ma prednost pred rozumem.
Alda napsal:
Ja byt sebou tak taky koupim LC ADV. Jen nevim jestli me ta cena uplne nepolozi.
Pak jeste jedna dulezita vec, asi budu mit doma nejaky maly dite, takze pocitam s omezenim jezdeni.
Jestli bude dítě, tak bych rok počkal, to je s dítětem asi největší práce.
Já mám malý děti 3 a skoro nejezdím
v sobotu jsme měli srázek v cartegu BMW a klučina říkal že objednal advika LC a když tam nasázel uplně vše od protiprokluzu až po poslední ****inku tak mu to dalo prodejku 499 tis. já jen aby jsi věděl..jinak advik LC je moc povedenej..ale jak již bylo psáno bude to mít ještě mušky...
http://czunici.ra...
TomR1: mel jsem klasickou dvanactku, ne dvouvacku. Ale to, ze dvouvacka jede lip je to posledni, co u GS hledam. Ta motorka je +- stejna, o tom zadna. Jinak mam asi stejnej nazor. Az na tu KTM teda
Nechci se starat o retez a nechci motorku s vyrazne vyssi spotrebou. Navic se mi to proste nelibi, to stara 990 se mi libi mnohem vic.
stepan: no jo, jenze to dite pocitam ze se za ten rok tak +- teprve narodi
Alda napsal:
Po pravde nejvetsi duvod je to, ze se mi proste hrozne mooc libi. Rozhodne to neni zadna potreba stejne tak jako u 95% vsech majitelu ADV.
Jde o motorku, srdce ma prednost pred rozumem.
Pokud nad tím přemýšlíš takhle tak pokud něco koupíš tak jedině tohle. Kdyby si koupil cokoliv jinýho tak ti to bude pořád vrtat hlavou.
czunik napsal:
v sobotu jsme měli srázek v cartegu BMW a klučina říkal že objednal advika LC a když tam nasázel uplně vše od protiprokluzu až po poslední ****inku tak mu to dalo prodejku 499 tis. já jen aby jsi věděl..jinak advik LC je moc povedenej..ale jak již bylo psáno bude to mít ještě mušky...
V plny palbe? Tak to bych cekal vyssi cenovku.
A kdyz jsme u tech musek, je jasny, ze aktualni LC 2013 musky maji a zaroven pocitam s tim, ze o rok mladsi ADV je bude mit uz vychytany, nebo aspon jejich cast.
Stepan: presne tak ja mam zatim sice 2, ale za dva mesice budou uz 3 a cim vic deti tim min jezdeni, stacilo, kdyz letos zena musel lezet jelikoz ji nebylo dobre a vypadek 7000km oproti lonsku byl na svete
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Alda napsal:
TomR1: mel jsem klasickou dvanactku, ne dvouvacku. Ale to, ze dvouvacka jede lip je to posledni, co u GS hledam. Ta motorka je +- stejna, o tom zadna. Jinak mam asi stejnej nazor. Az na tu KTM teda
Nechci se starat o retez a nechci motorku s vyrazne vyssi spotrebou. Navic se mi to proste nelibi, to stara 990 se mi libi mnohem vic.
Tak potom je to jasný! Musí to být LC...I si myslím, že z toho budeš mít takovou víc radost,která Ti déll vydrží.
Když někam přijedeš nebude Vás tam na LC zase tolik a ta motorka je prostě jiná a co si budeme povídat to každého člověka potěší...
+ zkusíš něco nového
+ starý poctivý železo máš doma
+ budeš mít to nej co zatím je na trhu od BMW
Jediný co bych voli Já je klasická GS.Kort jestli budeš jezdit míň tak Ti musí stačit.A já bych nevydržel rok čekat.....
Alda napsal:
Tak potom je to jasný! Musí to být LC...I si myslím, že z toho budeš mít takovou víc radost,která Ti déll vydrží.
Když někam přijedeš nebude Vás tam na LC zase tolik a ta motorka je prostě jiná a co si budeme povídat to každého člověka potěší...
+ zkusíš něco nového
+ starý poctivý železo máš doma
+ budeš mít to nej co zatím je na trhu od BMW
Jediný co bych voli Já je klasická GS.Kort jestli budeš jezdit míň tak Ti musí stačit.A já bych nevydržel rok čekat.....
PS: Mě se nelíbí ani nová KTM ani LC...
Tom
Dam to precist manzelce at se to nauci nazpamet a recituje mi to kazdej den pred spanim
Ae záleží fakt na tvojí povaze...někdo radši dýl vybírá a rozmýšlí a baví ho to.Já jsem zase takovej, že se do toho zamiluju a do tejdne musím jezdit .
Ae záleží fakt na tvojí povaze...někdo radši dýl vybírá a rozmýšlí a baví ho to.Já jsem zase takovej, že se do toho zamiluju a do tejdne musím jezdit .
Většinou to doma ani nestíhám oznámit
Tom
To jsem naprosto stejnej. 11tku jsem koupil uplne nahodou kdyz jsem byl v Liberci a napadlo me ze vlastne jedu dodavkou a ze je to zajizdka pouhych 200km
Upravil Alda dne 14.10.2013 10:46
Aldo,: - dvouvačka je úplně jiná motorka, než, jak jí znáš
- vodník zase o tolik dražší nebude, možná budou stát skoro stejně
- a vodník bude zase jiná motorka, než dvouvačka
- taky bych asi pošilhával po LC ADV
- jestli chceš ušetřit na kočárek, tak zavolej do Stratosu, dvouvačka ADV full
menu za nějakejch 430 a budeš šťastnej, věř mi !!!!!!!!!!!!!!!