Jednoduché - vadí ti, že tu máme KSČM, která se nikdy nedistancovala od své zločinné minulosti, zanechala po sobě justiční vraždy, stovky mrtvých a tisíce zničených životů, nesvobodu?
Upravil ripper dne 14.10.2013 22:29
to je zase vlákno ano vadí ale ještě víc mi vadí ti soudruzi co převlíkli kabáty a rozlezli se do ostatních stran
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
sorry všem, kteří mají sympatie ke komunistickému režim. Jsem ryzí antikomunista. Ale nemám problém si KSČM voliči pokecat, je to jejich názor a já jim ho neberu a pokud mi nevnucují jejich tak já jim nevnucují svůj pohled na věc.
Upravil Spitfire dne 14.10.2013 22:51
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Není to už trošku přitroublé? Zase další vlákno na dementní téma kde se bude rozebírat to samé jako ve vlákně Koho vůbec volit!
To Ti rippere jedno vlákno nestačí a musíš si zakládat další a ještě s anketou?
Mě už to vaše vymývání mozků přestává bavit, doteď jsem to předchozí téma bral jako vtip ale ty se člověče nezdáš......ty se činíš.
Upravil LukyGs dne 14.10.2013 22:51
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Moje prababicka se celej zivot tesila, az budou viset na lampach. Ja bych nedesil maly deti a volil bych radeji osvedcenou metodu a la Augusto - "stadion".
Ne vazne, srovnam se v zivote skoro se vsim, ale s komousem nikdy!
Maiali nel Fango!
nezapominejte na tu "novou".. cca frankfurtskou skolu.
tj. u na cast CSSD, Zeleni, castecne Schwarzenberg... neziskovky.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vadí............ Před asi 5 lety jsem jako živnostník končil na akci,uklízel nářadí do auta a přišel ke mně takovej strejda. Povidá " Vás ty malý chudáky tady asi necháme,ale ty vejš , ty všechny pověsíme..... . A to před těma pěti lety rozhodně neměli takové preference jako letos. A takovejch kovanejch je pořád mrtě. Martin
martin
LukyGs napsal:
Není to už trošku přitroublé? Zase další vlákno na dementní téma kde se bude rozebírat to samé jako ve vlákně Koho vůbec volit!
To Ti rippere jedno vlákno nestačí a musíš si zakládat další a ještě s anketou?
Mě už to vaše vymývání mozků přestává bavit, doteď jsem to předchozí téma bral jako vtip ale ty se člověče nezdáš......ty se činíš.
Luky, prodej motorku, auta, loď, barák, přestaň parazitovat na svých zaměstnancích, kup si byt v paneláku a zbytek utržených peněz předej straně. Začni kázat pravdu, lásku a sociální spravedlnost. Pak uvěřím, že ty všechny své názory a volební preference myslíš vážně.
Soichiro Honda: "Život se měří okamžiky, které se dotknou Tvého srdce"
12GS [2004] 16GT [2012]
ripper napsal:
Pro přehlednost dejme to do samostatného vlákna.
Jednoduché - vadí ti, že tu máme KSČM, která se nikdy nedistancovala od své zločinné minulosti, zanechala po sobě justiční vraždy, stovky mrtvých a tisíce zničených životů, nesvobodu?
A jeste bych dodal, ze ma dnes tu drzost ohanet se vecmi, ktery sami pachali v neporovnatelne mire...
Navic kdyby nerozkradli celou republiku oni, nemeli taky co rozkradat lidi jako napr.Kozeny apod., proste by nebylo potreba privatizovat.
A komu nic nevzali, toho ozebracili menovou reformou, takze de facto okradli cely narod, krom toho vyctu.
Plus zniceny venkov, znicena architektura, pokrivena moralka a hodnoty velke casti naroda, z cehoz jsme se nevyhrabali a jen tak jeste nevyhrabeme.
Btw, chapu, ze kdyz si nekdo vysije hakac a heiluje, ze ma na krku paragraf, ale logicky bych z toho dovodil, ze by cely setkani komancu na prvniho maje mela rovnez sebrat zasahovka.
Maiali nel Fango!
LukyGs: toto neni o tom koho volit, ale o tom komu vadi KSCM, ktera tu popravovala lidi. Mam pochopeni pro ty, kteri voli CSSD ci jine strany, ale nikdy nebudu mit pochopeni pro KSCM, ktera ma na rukou krev nevinnych lidi.
ripper napsal:
LukyGs: co presne z toho co jsem napsal je vymyvani mozku? Kdyby to nebylo vazne tema tak bys byl k smichu, takto jsi k placi...
Je tam jednoduche zadani a anketa, staci hlasovat, nikdo nemusi nic psat.
Mrkni do vlákna, kterým tohle vše začalo. Já fakt nevím, že si nedáš pokoj, jestli tě tak strašně moc pálí komunisti jak tady dáváš vehementně najevo, tak místo založení tohoto vlákna vyraz do ulic třeba s nějakou protikomoušskou peticí, nebo dělej naháněče oveček pro tvou stranu. Tím by jsi aspoň přispěl k třeba lepšímu výsledku ve volbách ale realizovat se tady? Všimni si kolik lidí se zapojilo do těchto dvou diskusí, moc jich není na to kolik má forum členů a hádej proč!
Pokud jsem ti k pláči tak i to je dobře, horší by bylo kdybych ti byl u zadele
A víš co je smutné, že Vy kteří jste strašně proti komoušům a jejich násilí tady veřejně hlásáte popravy a kdo ví co všechno. Pro mě jste díky tomu horší jak komunisti. Ti to dělali taky ale Vy by jste to dělali nejradši snad ze msty nebo aby jste ukojili v sobě svou "pravdu". Nic, končím a už tady a ani do jiného vlákna psát nebudu, sem sem vlez po měsíci a je mi na blití.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
bluesbery napsal:
Dobre vlakno s jasnou anketou ( i vysledkem)
jo a ted zpatky na zem.
cela morava en masse voli (opet) levici.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Spitfire napsal:
sorry všem, kteří mají sympatie ke komunistickému režim. Jsem ryzí antikomunista. Ale nemám problém si KSČM voliči pokecat, je to jejich názor a já jim ho neberu a pokud mi nevnucují jejich tak já jim nevnucují svůj pohled na věc.
Pak jsi opravdový demokrat, jeden z mála tady. Upřímně. Takových tu moc není. Ale za to tu je spousta "demokratů" co jsou plni nenávisti a plivou na názory jiných, byť procentuálně nezanedbatelných skupin lidí ve jménu demokracie aniž by věděli cokoli o jejich principech. A jejich postoje nemají daleko k principům toho co kritizují.