Lidicky resim dilema kterou koupit. X7 se da sehnat v celtecu za 9200,- (s ovladacem uz je to 11114,-) a H3B jde sehnat za 7200,- nikdy nebudu asi tocit na plny rozliseni jelikoz bych se asi musle zblaznit pak to strihat , teda spis muj kompl.
Mel jsem porovnani obou kamer a X7 proste vychazi obrazove lip teda dle meho subjektivniho dojmu. Ale zas nema ovladac za ty prachy, nekdo si to zvykl bez neho nekho ho proste povazuje za nutnost, treba v mem pripade ovladani pres telefon pripojen pres wifi nepripada v uvahu. Nechapu proc Actin pro nevzalo ovladac s SD21 kde byl jednoduchej a hlavne praktickej a nesnizujici vydz baterie jako wifi ovladac.
Zas penezne je to citelnej rozdil a ted babo rad ze?
Upravil schrek dne 20.10.2013 23:19
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
...tak to jsem tedy zvědav na výsledky/zkušenosti/rady
chtěl jsem GoPro H3 Black a ve Foto Škoda mě maník doporučil ActionPro X7 (příslušenství, display na kameře, srovnatelný čip, lepší optika,...další 2minutový monolog prodavače o výhodách), byť GoPro chválil taky, ale jeho závěr byl takový, že kdyby se rozhodoval "teď" (cca 5 dní zpět), bere ActionPro.
zatím jsem nehledal jakékoli recenze/videa apod. www.jantruhlar.cz
Pertla napsal:
Já vzal ActionPro a jsem tuze spokojen ...
Kdyžtak se ptejte ... fakt nevím kde bych začal
...twl to já nevím, tak mi to asi takto stačí ;o))
- příslušenství, držáky na helmu/řídítka/moto/RAM, co bylo potřeba dokoupit )koukal jsem, že to má příslušenství poměrně bohaté), zajímá mě umístění na helmu, někam na moto dopředu/dozadu (nemám horní padáky, nicméně možností uchycení je tady popsáno dost, takže zkušenosti)
- klepe se obraz při uchycení na moto
- ovládání - dálkový ovladač, přes mobil, přenos obrazu do mobilu
- kvalita obrazu/délka záznamu/výdrž baterie/jak nejlépe natáčet - stále, jako by do smyčky, nebo v sekvencích, jinak...
- dají se z toho vytáhnout i rozumné fotky/momentky
- následně zpracováváš v jakém programu (bude to stejné jako GoPro, ale jen kdyby to mělo nějaký spěšl formát)
- čeče nevím, sem o tom ještě nic moc nenačet a už chceš abych se ptal ;o)), ale díky, načtu, prozkoumám a pak Ti písnu další příp. dotazy a nebo poprosím o upřesnění/radu apod..
H
www.jantruhlar.cz
to omar71 - díky, jsem nehledal nejnovější model, ale tušil jsem, že GoPro s něčím přijde
pocitově GoPro považuji za vynikající/vyzkoušenou kameru, ale dle diskusí s prodejcem jsem se nějak přiklonil k ActionPRO, tak budu vlákno sledovat ;o))
www.jantruhlar.cz
Pár postřehů:
- X7 ani GP nemá stabilizátor tzn. co se týče vibrací tak nejlépe si vede Sony se stabilizátorem
- X7 a GP stejné příslušenství (je kompatibilní) takže způsoby uchycení bez problému
- X7 mizerný displej, na slunci nic neuvidíš
- X7 je relativně velká ve srovnání s novou GP
- X7 obrazově lepší než GP
- X7 lepší za sníženého světla než GP
- X7 SW pro Android zatím umí jen spustit záznam a měnit režim, dá se relativně slušně používat a současná verze jede plynule
- výdrž cca 2hod mi příjda tak nastejno
- fotky si myslím že dělá lepší jakýkoliv mobil...
Chybu neuděláš ani s jednou (bavíme se tedy v případě GP o black verzi).
Datová náročnost je velká, takže pořádný HDD a comp jsou nutností (zase záleží
jestli si s tím chceš hrát nebo jen uložit a shlédnout).
Já osobně jsem si s příslušenstvím zatím vystačil, na co se chystám je držák na trubku, abych to právě mohl hodit kam chci a samozřejmně to příslušenství co tam je ... tak to potřebuju víckrát. Ty samolepicí držáky nejsou kompatibilní s držáky GoPro ... takže kdo by chtěl, mám 4 GoPro držáky navíc )
Při uchycení na moto klepe obraz jak v kterém rozlišení. V 1080p 60FPS ano, při 30FPS je to lepší .. ale to chce zkoušet. Stabilizátor nemá.
K dálkovému ovladači a připojení k telefonu ... osobně jsem si myslel že dálkový ovladač budu nutně potřebovat ... opak je pravdou. Jednak stojí pro mě nesmysl a druhak si bohatě vystačím s rukama. Na fotografování "sama sebe" dám 5s zpoždění (což jsem u GoPra Hero 2 nemusel, to vyfotilo až za nějakou chvilku od zmáčknutí spouště) a ovládání videa ... prostě nastavim a zapnu ... Nějak jsem v tom neviděl problém, takže za mě...ovldač jsou jen vyhozený prachy.
Rozumný fotky jdou, ale musí být pěně a svítit slunko, ono i za horších světelných podmínek nejsou nekouaktelný... nesmíš to srovnávat se zrcadlovkou..
Kvalita obrazu je super, líbí se mi víc jak u GoPra .. Nevím jak jsi myslel dotaz, ale když chci tak to pustím a když chci tak to vypnu Žádný smyčky nic ..
Nahrává to v MP4 takže to sestříháš v čemkoli ... mě osobně se osvědčil Magix ... pinacle je pomalý a nedělá tak dobrý výstupy..
Záznam cca 2,5hod. Přsně jsem to fakt neměřil ...
Uf
Ten MagiX " máš jakou verzi? Stačí na střih 4 jádro nebo je potřeba 8 jader v CPU? Za jak dlouho tu udělá gigový video v HDčku ?? Zatím mám zkušenosti jen s pinnacle.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
MAGIX Movie Edit Pro 2013 Plus. Hele já mám 4 jádro a popravdě nestačí .. 10 minut v HD cca 30 minut.. Podle toho jak používám PC. Ale mám jen noťas ... chtělo by to něco silnějšího ... nicméně trpím dalko míň jak s Pinaclem..
Ja pouzivam pinacla boho mam v ramci prace zadarmo ale MAGIX Movie Edit Pro 2013 Plus bych skusil ale 2500 se mi zrovna davat nechce
Čeština můj koníček
na netu sme nasel zakladni verzi za nejakejch 1900,- ale to opravdu se mi davat nechce s nejistym vysledkem, jinak sem se dival do bazaru a nic sem nenasel a nelegalni kopie nechci navic je snema nekdy vic starosti jak uzitku
uz sem nasel za 1680,-, tak snad se dostanu na 1000,- a pk to zkusim
Upravil schrek dne 21.10.2013 13:12
Čeština můj koníček
schrek napsal:
zakoupeno vecer to na necem zkusim snad se stim poperu
Je to jednoduchý, pokud si někdy alespoň chvíli pracoval s podobným softwarem tak budeš po chvíli jako doma. Plus je paráda, že to funguje i na výrazně slabým HW.