Díky moc. O dvouvačce jsem přemýšlel a na co jsi mám dát ještě pozor??? Takže dvouvačka až od 2010? jestli jsem dobře pochopil, ale četl jsem inz. i 2009
petr w napsal:
Díky moc. O dvouvačce jsem přemýšlel a na co jsi mám dát ještě pozor??? Takže dvouvačka až od 2010? jestli jsem dobře pochopil, ale četl jsem inz. i 2009
na první pohled to poznáš jednoduše podle ventilovýho víka... OHC má horizontální kryt svíčky (černej plast) a 4 šrouby a DOHC má kryt vertikálně a šrouby 2
jardajerman@seznam.cz
Záleží hlavně na tom jestli chceš 1200 GS,nebo 1200 GS Adventure.Někdo jako třeba já ti doporučí plně vybavený motocykl-ABS,ESA a ostatní vymoženosti.Někdo jiný ti zase napíše,že moto s ABS nechce.Záleží na tobě a na tvé peněžence.Typ a výbavu si musíš určit sám.Já osobně bych šel do dvouvačky.Až se rozhodneš co vlastně chceš,zkus kontaktovat zdejší dovozce motorek a pokud uvažuješ o koupi na inzerát,tak by bylo možná dobré poprosit někoho zkušenějšího,tady z fóra,aby se s tebou jel na moto podívat.
To, že koupíš holou má i své výhody. Ano vyjde to asi draž, ale zase si ji postavíš tak jak chceš ty. Přesně toto se týká mě a baví mě to mnohem víc než si to jenom koupit a pak jenom jezdit a nic s ní nedělat. Každý blbý prvek, kterou na tu motorku dám chodím každý den obdivovat do garáže prostě jsem se do ní zamiloval a čím víc blbostí na to dám tím jí víc miluju
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Bajlak napsal:
To, že koupíš holou má i své výhody. Ano vyjde to asi draž, ale zase si ji postavíš tak jak chceš ty. Přesně toto se týká mě a baví mě to mnohem víc než si to jenom koupit a pak jenom jezdit a nic s ní nedělat. Každý blbý prvek, kterou na tu motorku dám chodím každý den obdivovat do garáže prostě jsem se do ní zamiloval a čím víc blbostí na to dám tím jí víc miluju
To je pravda,ale je to těžký obhájit před ženou doplňky na Bávo před novou kuchyní
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Ahoj vsem, nebudu tady zakladat nove tema, kdyz se jedna o stejnou vec.
Take chci koupit GS. Mam v tom, ale trosku jasneji.
Shanim nejake pekne co jeste smrdi novoutou...tj. 2011 a vys a max. do 10tkm.
Jelikoz pracuji externe pro BMW v Mnichove, tak se mi naskytla prilezitost koupit 1200 GS Triple blacka r.v.2012 (vyrobeno ke konci roku). Z vybavy ma asi vsechno co bych potreboval ABS, ESA...viz. obrazek a hlavne ma najeto jen 850km...
Je to primo od zamestnance BMW.
Cena je 13300€.
Ze zacatku jsem mel cenovou predstavu do 300... ted bych snad dal i tyhle penize...
Co si o te nabidce myslite? Zitra se na to jedu podivat...
Na jakých značkách bude moto jezdit ?? Pokud na českých připočítají Ti v Cz kvůli malému nájezdu DPH . Jinak ok i já jsem takhle bral moto přímo z werku na zaměstnance
Jakub[/quote]
Upravil fero dne 04.12.2013 21:16
fero napsal:
Na jakých značkách bude moto jezdit ?? Pokud na českých připočítají Ti v Cz kvůli malému nájezdu DPH . Jinak ok i já jsem takhle bral moto přímo z werku na zaměstnance
Jakub
[/quote]
Motorka ma nemecke znacky a pak bych ji daval na cz.
Uz jsem nekolikrat porizoval auto z DE...ale nikdy jsem v cz dan uz neplatil... je pravda, ze nidky nemelo takhle malo najeto.
Pokud by se k tomu muselo platit dph i v cechach, tak je to pase...
Upravil cejsi dne 04.12.2013 21:22
Ok ale na jakých bude jezdit až ji koupíš ?? Pokud koupíš moto a bude mladší 6 měsíců nebo nájezd méně než 6000 km při přihlášeni ti na to napaři DPH
Upravil fero dne 04.12.2013 21:25
fero napsal:
Ok ale na jakých bude jezdit až ji koupíš ?? Pokud koupíš moto a bude mladší 6 měsíců nebo nájezd méně než 6000 km při přihlášeni ti na to napaři DPH
Viz znění o DPH
pokud budete dovážet automobil zcela nový či ojetý kategorie I (tj. vůz ne starší než 6 měsíců a nemající najeto více než 6000 km), zakoupíte jej v zemi nákupu bez DPH a tuto daň zaplatíte v ČR po dovozu podle sazby platné v ČR
pokud budete dovážet automobil ojetý, tedy kategorie II (tj. starší 6 měsíců a mající najeto 6000 km a více), zaplatíte DPH v zemi nákupu v pořizovací ceně vozu
Upravil fero dne 04.12.2013 21:38
fero napsal:
Viz znění o DPH
pokud budete dovážet automobil zcela nový či ojetý kategorie I (tj. vůz ne starší než 6 měsíců a nemající najeto více než 6000 km), zakoupíte jej v zemi nákupu bez DPH a tuto daň zaplatíte v ČR po dovozu podle sazby platné v ČR
pokud budete dovážet automobil ojetý, tedy kategorie II (tj. starší 6 měsíců a mající najeto 6000 km a více), zaplatíte DPH v zemi nákupu v pořizovací ceně vozu
Motorka uz je ted rocni,ne?
Psal si rok 2012,takze uz to nesplnuje podminku placeni DPH.
A kdyz se staci tacho dolu,holt udelas vyjimku a stocis ho na chvilku pres 10 a po prihlaseni nechas zpet na poctivy km.
Irskej napsal:
Motorka uz je ted rocni,ne?
Psal si rok 2012,takze uz to nesplnuje podminku placeni DPH.
A kdyz se staci tacho dolu,holt udelas vyjimku a stocis ho na chvilku pres 10 a po prihlaseni nechas zpet na poctivy km.