Zravim lidi ! Omlouvám se jestli to tu už někdy bylo, ale zajímalo by mě jak jezdíte?
Dodržujete rychlostní limity, zneužíváte motorku k tomu, že je foto na radaru k ničemu, jak moc kličkujete v zácpě, atd. atd. ..
Někdy jsem někde například slyšel, že na povolenou rychlost je do 30km/h "jen" pokuta a pak už papíry, nebo ani toto neberete (nerespektujete) ? ? ? (nevim, jestli je to pravda)
Jen bacha, ať se tu nenaprášíte!!
Díky
Franta
.
Když má problém řešení, není třeba si dělat starosti. Když je nemá, starosti nepomohou.
magoss napsal:
Podle nálady,a v poslední době když jsem jel tak aj podle hudby co mi hrála v helmě -) ale v obci kolem 60 mimo obec většinou tak 100-110 málo kdy víc
Já kdysi dostal na slovensku v demanovský dolině na padesátce sem měl 65. Měl sem to za 20E. Jinak jezdím cca 120 ale furt a všude kromě vesnic
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
magoss napsal:
Podle nálady,a v poslední době když jsem jel tak aj podle hudby co mi hrála v helmě -) ale v obci kolem 60 mimo obec většinou tak 100-110 málo kdy víc
HUDBA V HELME?????
k cemu?
To sem se taky ptal dokud sem to nezkusil. Nechápu jak sem mohl 5let bez toho jezdit
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
magoss napsal:
HUDBA V HELME?????
k cemu?
To sem se taky ptal dokud sem to nezkusil. Nechápu jak sem mohl 5let bez toho jezdit
TOLI napsal:
Já kdysi dostal na slovensku v demanovský dolině na padesátce sem měl 65. Měl sem to za 20E. Jinak jezdím cca 120 ale furt a všude kromě vesnic
Já všude 120 a ve vsi 150. A 200 v městě. Pořád mám takový pocit,že mě někdo pronásleduje,tak mu chci ujet.
Když je hlad,je i husa dobrá.
magoss napsal:
HUDBA V HELME?????
k cemu?
nevadí mi poslouchat šumění vzduchu divné zvuky z motoru ale sem tam prostě člověk potřebuje změnu přijit na jiný myšlenky a tak celkově vypustit , a když člověk na tom sedí třeba 7 hodin tak stereotip mu pak vadí
třeba v autě bez rádia ani ťuk a to ho neposlocuhám jen matně vnímám :-D
koukam ze jsou vsichni stejny :-D ja jezdim takrikajic "v prvni cenovy" tj v obci do 70 a mimo do 120 a dalnice do 160 - teda vetsinou , jinak ale mam trosku uchylku na opusteny spojovaci cesty a sotolinky - rekord na sotoline je 140 kilo je pravidlem - na louce taky parkrat hrube pres kilo :-) zvlast ted na podzim co nam diky dotacim z unie na sekani z pulky vysociny udelali jezedaci golfova hriste jsem po nezpevnenych "komunikacich" zedral pulku zadni gumy- rijen je muj nejoblibenejsi mesic :-) - vlastnejsem byl blbnout i dneska
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)