Na stará 40-ti letá kolena, jsem si (téměř) vyplnila sen, udělala papíry na moto a chtěla bych ne jaře začít jezdit. Prosím o radu po jaké motorce koukat, abych na ní dosáhla. Podle fotek to nepoznám, poradit se nemám kde. Nejraději bych F 650 GS Dakar, ale přijde mi vysoká.Jsem docela prcek 165/50. Abych věděla za čím se začít honit Abych to upřesnila ani scooter ani vařečka to nebude. Díky
Kup normální F650GS nedakar. Z toho došáhneš. Zrovna bych o jedný věděl po móně ta taky není zrovna největší. http://www.motoin...50-gs.htmlDvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
ewza napsal:
Na stará 40-ti letá kolena, jsem si (téměř) vyplnila sen, udělala papíry na moto a chtěla bych ne jaře začít jezdit. Prosím o radu po jaké motorce koukat, abych na ní dosáhla. Podle fotek to nepoznám, poradit se nemám kde. Nejraději bych F 650 GS Dakar, ale přijde mi vysoká.Jsem docela prcek 165/50. Abych věděla za čím se začít honit Abych to upřesnila ani scooter ani vařečka to nebude. Díky
Dakara nekupuj. Ani ta 21ka vepredu by ti asi nedelala moc radost.
pokud nesetris kazou korunu, kup si snizenou 12ku.
Pocitam, ze se o retez asi starat moc neumis.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ewza napsal:
Dakara nekupuj. Ani ta 21ka vepredu by ti asi nedelala moc radost.
pokud nesetris kazou korunu, kup si snizenou 12ku.
Pocitam, ze se o retez asi starat moc neumis.
řetěz je to nejmenší :-)
dvanáctka už asi bude moc těžká ?
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Přesně tak kup si F 650 GS na roku nezáleží koukal bych spíš na stav moto. 1200 pro prcka kterej se chce rozjezdit moc
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Dvanáctku jako první motorka pro ženskou? To by nemuselo dopadnout dobře. F650GS je nízká dost.Ta moni má možná i snížený sedlo.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Od Martyho, už snížené sedlo a větší komfort než 1 vál.
Upravil swat dne 02.11.2013 17:49
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Ahoj, ak chces vediet, ci dosiahnes na zem, pozri sem: http://cycle-ergo.com/
Inak ja som naskocil rovno na GS1200, da sa to, ak to clovek ma uz v hlave upratane:-)
ps. a až budeš mít dukátky nastřádaný, tak napíšeš hezkou PM-ku panu BOBovi zde z fóra a on Ti klidně nějakou takovou zánovní ve FULL palbě přiveze z NDR...
GS 650 twin, pre tú 19ku koleso a že je nízka už v základe. Ideálna motorka na začiatok.
Motku s 21kou v predu a bez ABS, by som manželke určite nekupoval.
Ahoj, na jaře jsme řešili tu samou radost. Manželka, taky 40, si udělala řidičák a podle rad jsme koupili F650GS se sníženým sedlem, ještě jsem koupil a namontoval nižší tlumič a parádně dosáhne na zem. Jenže nikdy před tím nejezdila a 200 kilo je hodně na začátky. Hlavně problém ji dělala manipulace na místě a zastavování. To s ní i párkrát plácla. Takže motorka stojí v garáži, už jsme na ní dali i inzerát. Za nás rada - kup si na pár měsíců, na půl roku něco jako Yamaha YBR125 a rozjezdi se, zvykni si na motorku. Pak uvidíš. Ale pokud umíš jezdit, nebo se nebojíš, můžem Ti prodat tu naší F650GS, má najeto 13500 km.
Ja riešim s mojou tento problém tiež. 40+ a 160výška
Ide tu ide hlavne o to že tieto endurá maju vysoko tažisko, stačí ked na kopci bude chceť
zastaviť alebo sa otočiť a može mať problém.
Kedže aj syn chce motorku, tak zabijem jednou ranou 2 muchy s DUKE 200.
Teda aspoň pre začiatok:-)
ewza napsal:
No to buď v klidu, to já sní plácla v autoškole i s instruktorem Ale neodradí mě to, prostě to chci!
správný přístup
ono učit se jezdit na moto a ještě sebou tahat 100kilovýho medvěda za zády ,je hrůza kord když jsi takový komár no snad to ti tupci ve vládě jednou změní a poučí se od západních sousedů
Piju a kouřím za West UPS Bohemia