Ahoj, tak nějak na to nespěchám, ale poohlížim se po navigaci (BMW navigator, Zumo) na GSA. Neprodáváte ji někdo nebo někdo ve vašem okolí ? ideálně i s držákem.
Upravil Macek01 dne 04.11.2013 21:17
Macek01 napsal:
Ahoj, tak nějak na to nespěchám, ale poohlížim se po navigaci (BMW navigator, Zumo) na GSA. Neprodáváte ji někdo nebo někdo ve vašem okolí ? ideálně i s držákem.
jiank je to nej navigacka do terenu kupuju tu samou jen s tim fotakem jeste uvidim po vanocech
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
amaterska nema knihu jizd.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Spis sem mel na mysli zpracovani, nejde o SW vybavu, ale o pouziti v narocnejsich podminkach - oddolnost. Amaterska? treba MIO tu sem mel a vydrzela 7mesicu v aute a shorela ji zakladni deska a po reklamaci opet. Koukal sem na ebay a asi se zamerim na BMW navigator 4 da se koupit do 9ti tisic. No uvidime, kazdopadne se do niceho nehrnu.
jasny vpohode ono zalezi na co tu navigacku chces ja volim 62 protoze i chodim po lesich a nechci byt odkazan na nabijeni z autozasuvky a tuskovy baterky sezenes kdekoliv na svete
Čeština můj koníček
Ja ji nevylucuju to ne, jen koukam a ta origo BMW se mi zalibila. Tahle je zase outdoorova a proto sem vyse psal "profi". Proste kdyz ji budes nabizet dej vedet a reknu ti jak sem se rozhod.
schrek napsal:
pekny co to ma za mapy to je google?
"Systém MS Windows CE.NET"
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jjj uz sem to dohledal , kdyb to klucina daval za 15000 asi bych o tom realne uvazoval
Čeština můj koníček
Jo sem trubka uz sem mu napsal ale nezda se mi ta puvodni cena protoze novy stoji pres 20. Jijak sem se dival ze delaji mensi verzi ta vypada taky super
Čeština můj koníček