Ahoj, resim pneu na transamerica cestu. Potrebuju co nejvetsi najezd, na moto se mi nevejdou nahradni. Idealne neco co zvladne i sotolinu. Podminka - bezdusovky, protoze budu mit ultraseal.
Zadek 17" je jasny = E-07
Ale Predek 21" ??? Co doporucite? E-07 je pouze dusovka. Urcite se najde jeste neco lepsiho, nez TKC-80 ? Ne?
jojo, bez pochyb, zadek mam odzkouseny taky, ale co s predkem, dela se i bezdusova verze ?
Ja nasel jen TT: http://www.mitas....;pid=12285The Simson, Homemade-50, Jawa Mosquito 50, Cagiva Elephant 125, KTM 250EXC-F, Cagiva Canyon 500, BMW F650 GS, BMW F800 GS, KTM 990 Adventure, R100GS ... and finally I am happy with BMW HP2 with R100GS ParisDakar! :-)
A je to takovej problem?
Ultraseal bych teda nebral, mne to vylitalo tak minimalni dirkou po hrebiku, spis hrebicku a dojel jsem domu na rafku a celej zelenej, ze uz mi to teda nesmi do baraku...
Maiali nel Fango!
asi zalezi co jezdis, na silnici je jinej nez na offroad
The Simson, Homemade-50, Jawa Mosquito 50, Cagiva Elephant 125, KTM 250EXC-F, Cagiva Canyon 500, BMW F650 GS, BMW F800 GS, KTM 990 Adventure, R100GS ... and finally I am happy with BMW HP2 with R100GS ParisDakar! :-)
morabo napsal:
Aha. To jsem netusil, ze je vic typu. Proste to, co ji tam u cervenyho nalili... Kazdopadne to vyteklo jak voda...
ale to nesmíš mít díru jak do zadečku :-D
Takovej zadecek ma ovsem tak mozna krecek dzungarsky. Byl to jeden z nejmensich hrebiku, co jsem kdy trefil.... Zitra ti vyfotim tu direcku.
Maiali nel Fango!
pipones i předek je bezdušovey a předek ti zpravidla vydrží dva zadky
já mám na zadku E07 již druhou sezónu,poskákal jsem na ni okolí,2x garmisch+ itálii a pokud budu prase,tak na ni dám itálii i potřetí,to je zkrátka guma k nezaplacení
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
no, TT je oznaceni pro TubeType... verim, ze to jde dat, ale bojim se aby to neuchazelo. ono kdyz ti guma ujde v kontejneru a povoli tak kurty, tak ji taky muzes v chille najit v bedne na boku, a to bych fakt nerad )
The Simson, Homemade-50, Jawa Mosquito 50, Cagiva Elephant 125, KTM 250EXC-F, Cagiva Canyon 500, BMW F650 GS, BMW F800 GS, KTM 990 Adventure, R100GS ... and finally I am happy with BMW HP2 with R100GS ParisDakar! :-)
Jezdím TT na bezdušovém ráfku a nemám s tím problém, ale máš pravdu s tou jistotou. A pro transfer moto bych tam dal duši. Pravděpodobně ji sebou stejně povezeš.
Upravil joe dne 06.11.2013 06:29
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Nevím kolik se najede na E07. Já mám K60 Scout. Zatím mám na ní najeto cca 16tkm (Turecko 10tkm, Alpské šotoliny 4tkm a zbytek po čr) a ještě zdaleka nevypadají na odpis. Je pravda že jezdím relativně pomalu. na dálnici max 130.
Pro představu TKC mi vydrželo 9tkm. Šotolina se s tím dá v pohodě. Pokud zaprší, tak v bahně nepoužitelné. Jsem s nima fakt spokojenej.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
... Pokud zaprší, tak v bahně nepoužitelné. Jsem s nima fakt spokojenej.
Hele, samozřejmě nic proti, ale ten závěr mě dostal Zajímavé spojení, jako když se řekne "strašně dobrý" nebo "děsně krásný" Máme výborný jazyk
Ale ať jen neplevelím; za mě 07 dobrá guma, slušný nájezd a ještě mě nezradila. Taky se snažím jí moc možností nedávat
Jen s tou těsností na předku to nějak nedotáhli do konce. Prvních 5tkm naprosto v pohodě, pak jsem měl obden prázdnou přední. Nevylučuji, že tam mám někde dírku, ale Ultraseal to skoro udrží (týden není třeba dofoukávat). Ale nikde ani kousek modré, tak nevím... Možná změna teploty
jencekgs napsal:
Nevím kolik se najede na E07. Já mám K60 Scout. Zatím mám na ní najeto cca 16tkm (Turecko 10tkm, Alpské šotoliny 4tkm a zbytek po čr) a ještě zdaleka nevypadají na odpis. Je pravda že jezdím relativně pomalu. na dálnici max 130.
Pro představu TKC mi vydrželo 9tkm. Šotolina se s tím dá v pohodě. Pokud zaprší, tak v bahně nepoužitelné. Jsem s nima fakt spokojenej.
Mám je a to už druhou sadu. Taky jsem s nima hodně spokojenej. Já jim teda na silnici dávám docela záhul a teď mám najeto 10 000km. Tak 4-5 ještě daji... Na vodě mě ještě nikdy nezklamali...na šotolině a suchým podkladu určitě lepší, než tourancka...takže za mě asi tak...
Upravil zetor dne 06.11.2013 08:15
Stejně jako Jancek najedu na TKC 9tis.Teď mám Karoo3,v terénu se nezalepuje.Momentálně na nich mám 12tis a předek je tak asi v půlce.V jednadvacítce se dělá taky http://www.moto-p...-karo.html a vlastnosti tý pneu se nedají na jakýmkoliv povrchu ani ze srandy srovnávat s prašivou 07kou.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Podle mě je zásadní otázka kolik toho v té šotolině najedeš. Jestli má vůbec smysl nějaký pseudošpunt tahat. Neměl bys to lepší na Touranckách. A pak taky jak je ta cesta dlouhá? Jedeš tedy Lincoln Highway? A jedeš tam a zpět? Jestli jenom tam, tak je to cca 5500km a to ujedeš na všem. Tak si vem klidně ostré. Jestli tam a zpět, tak potřebuješ něco tak na cca 12000km. To už se to trochu zužuje. Ale jestli si vzít nějaký univerzál, tak je podle mě volba mezi E07 a Heidenau Skaut. Já bych šel vzhledem k únikům tlaku a možným problémům při transportu do Heidenau.
Jen na okraj. U predku asi nejvic zalezi, jsk se brzdi. Ja jezdim dost svizne, ale predkem moc nebrzdim a i ostra Karoo mi vydrzi 10! T klidne 12. I i na tom by se jeste dalo kolikrat jezdit. Oproti tomu zadek klidne 2.
Maiali nel Fango!