nóó a co je teď horší..Stejně když prodám vymazleného ADVíka, budu mít tak tak na normální GS a to úplné holátko asi mi z toho rupne zakrátko
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Milan V napsal:
nóó a co je teď horší..Stejně když prodám vymazleného ADVíka, budu mít tak tak na normální GS a to úplné holátko asi mi z toho rupne zakrátko
no co, jeden den nakoupím za 24 korun a za pár hodin prodám za 27 ... i tkahle se dá vydělat.. Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
V pondeli mi prislo z nemecka paypalem 130eur.Kdyby to sakra prislo dnes,mohl jsem mit o 150kc vic!
Na jednu stranu to jeste snizi koupeschopnost lidi,na druhou to pomuze exportu,mozna i zamestnanosti.Tezko hodnotit.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Milan V napsal:
Příští rok nejspíš vystoupí Anglie z EU a kurz se zase zlepší.
Bohužel pro nás se nic nezlevní.
JInak aktuálně z měnových trhů:
Rusko se do 2 let měnově spojí spojí s Čínou a jejich měna bude krytá zlatem, takže Euro a Dolar jako bezcennej papír půjdou pomalu do sraček.
A až bude Euro v haizlu a všichni se budou vracet ke svejm měnám, my ho slavnostně přijmem a vyměníme za koruny.
Z toho bych blil přátelé....
Upravil Hrabe_X dne 08.11.2013 08:05
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
.. asi jsem zas fakt divnej ... ale naší firmě co hlavně prodává hlavně do zahraničí to dost výrazně pomůže ... takže radši budu platit dražší věci a budu zaměstnanej v dobře prosperující firmě .. než být nezaměstnaný a mít možnost koupit věci levněji ...
Upravil chstepan dne 08.11.2013 08:33
(ch)stepan
chstepan napsal:
.. asi jsem zas fakt divnej ... ale naší firmě co hlavně prodává hlavně do zahraničí to dost výrazně pomůže ... takže radši budu platit dražší věci a budu zaměstnanej v dobře prosperující firmě .. než být nezaměstnaný a mít možnost koupit věci levněji ...
Zemědělec, kterej prodává erteple, který dloube ze země české a vozí je ven asi vydělá. Ale ne zas tolik, co čekal, bo mu zdražej naftu a nákup a provoz strojů.
Tolik firem, které tu vyrábějí a zároveň nakupují veškerý matroš z českých zdrojů a dokážou dovézt za hranice za stejnou cenu asi není, tak si myslím, že české výrobky nezlevní na ničem jiném než na české práci. Vše ostatní zůstane, jak je.
Takže podniky si teoreticky pomůžou,ale z lidí se stanou o něco větší chudáci.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Příští rok nejspíš vystoupí Anglie z EU a kurz se zase zlepší.
Bohužel pro nás se nic nezlevní.
JInak aktuálně z měnových trhů:
Rusko se do 2 let měnově spojí spojí s Čínou a jejich měna bude krytá zlatem, takže Euro a Dolar jako bezcennej papír půjdou pomalu do sraček.
A až bude Euro v haizlu a všichni se budou vracet ke svejm měnám, my ho slavnostně přijmem a vyměníme za koruny.
Z toho bych blil přátelé....
Cinane se s Ruskem nespoji. Nejsou padli na hlavu... Navic cinsky juan neni volne smenitelna mena a jeji kurz je trvde kontrolovan vladou. Silne pochybuji, ze toto bude chtit cinska vlada zmenit, protoze by tim zabili export.
becka napsal:
pro mě super zpráva, makam v německu, tudíž se mi pěkně zvedne vejplata při výměně éček
Maarty 82 napsal:
Paráda bude větší výplata :-D :-P
lol A to fakt nasere
taky to obrečím
Jinak bych to neviděl tak tragicky.Dokud máte kde bydlet a co do huby tak neskuhrejte .Jsou horší věci v životě !
holt si dáte jen jednu dovču místo dvou za rok
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Možná pomůžou exportním firmám. OK. Ale odůvodnit to, že tím vytvoří až 10 tisíc pracovních míst. Copak má ČNB vyrábět pracovní místa? To snad není její úkol!!!
A kromě těch firem to odnesou všichni ostatní. Zdraží se benzín, tím pádem služby, potraviny. Všechno. Každý se na to díváme z toho svého pohledu. To je jasné. Ale můj zřejmě omezený rozhled tuhle informaci neumí přijmout ani neutrálně, natož kladně. Prostě mě nasrali!
No říkám si, že ČNB by měla být nezávislá na politice. Taky si říkám, že mají asi víc informací jak se co bude vyvíjet a vědí co dělají. Dovedete si představit, kdyby nějaká skupina lidí věděla, co ČNB hodná udělat? Kolik by to někomu vyneslo?