schrek napsal:
Mam na vas dotaz lidicky chtel bych sundat predni sklo svetlometu, ale je prilepeny nejakym silikonem, zkousel jste to uz nekdo sundat?
Na netu sem videl, ze se da koupit to predni sklo samostane takze by to melo jit.
Diky za rady
nevim o nikom, kdo by to rozumne sundal.
a separatni sklicko BMW imho neprodava.
.. i kdyz.. na Morave mozna jo
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Třeba já chcu vědět, proč to chceš sundat. Musíš to odřezat.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Asi tak mam novou parabolu akorat na tom skle nejsou homologacni znacky takze sem si rikal ze prohodim to sklo sundal jsem tu predni obroucku a hle je tam silikon tak co ted.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
To máš parabolu z číny že tam nejsou na skle značky? Normálně to odřež, ale jak to blbě nalepíš a půjde ti přes to vlhkost tak jsi tu parabolu kupoval zbytečně, bo za chvilec pude srat.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Pokoušel jsem se sundat, odřezal jsem okraj, ale to nepomohlo- sklo mi při zatlačení prasklo. Je přilepeno i ze strany paraboly, nejen bokem. Někdo tu nedávno doporučoval toluen, ten ale nemám neboť´ho všechen vyčichají pražácí .
https://www.zonerama.com/rop1
swat: neni z ciny, ale bylo jedno s prvnich co slo z nove linky v EU na zkousku, proto nema zadnou homologaci jen oznaceni vyrobce , zasvedceni vi o co jde vzal jsme ho na zkousku zda to pujde odelal a predelat , pokud ne tak ne co uz necham si ho v garazi jako ozdobu
Čeština můj koníček
schrek napsal:
swat: neni z ciny, ale bylo jedno s prvnich co slo z nove linky v EU na zkousku, proto nema zadnou homologaci jen oznaceni vyrobce , zasvedceni vi o co jde vzal jsme ho na zkousku zda to pujde odelal a predelat , pokud ne tak ne co uz necham si ho v garazi jako ozdobu
Tak pak nemáš co posrat když to strčíš do trouby a na uričtou teplotu nahřeješ. Tak mě rozdělával mechoš světla na meďákovi a ten měl plastové i ty skla. Bohužel jak tu kdosi psal....když to pak **** dobře nepodlepíš tak ti to bude rosit. To byl můj případ, jedno světlo bylo ok a druhé rosilo
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Když jsem sháněl kdo mi nanese stříbro na veterány, tak jsem narazil na tenhle odkaz: světlomety.cz
Dělají tam repase i na nové plastové, ale stříbro ne takže referenci dát nemohu
tak jsem zjistil diky kamaradovi co delal v Helle, ze to neni silikon kolem dokola ale je to specialni hmota co se tavi pri 190 stupnich , prej to mam dat do trouby a pustit na 190 a ono to pusti samo , tak sem zvedavej
Čeština můj koníček
schrek napsal:
tak jsem zjistil diky kamaradovi co delal v Helle, ze to neni silikon kolem dokola ale je to specialni hmota co se tavi pri 190 stupnich , prej to mam dat do trouby a pustit na 190 a ono to pusti samo , tak sem zvedavej
no ale aby té parabole po té kůře zústali původní tvary
no lidicky oni to tam tavi uplne stejne nasypou tam kulicky z te hmoty a prozenou to "troubou" a tam se to zatavy - opacne to funguje taky
Čeština můj koníček
no ne kulick yale ze to povoli a svetlo zustane cely a kdyz pujde do kytek vyhodil jsme par penez nekdo to musi zkusit
Upravil schrek dne 29.11.2013 21:27
Čeština můj koníček