tvl. jsem jeste v kanclu.. na moto rve alarm.. vyjdu ven... nekdo nastupuje do auta.. chvili ceka. asi corkari(!!)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
BUDE VALKA!
17 cm
Kup si ten laser co v praze pouští na letadla a posvit na ně. To je fakt na kulku. Ale třeba chtěli jen to full led. Víš hovno. Nebo ti tam namontili gps a přijedou si pro to v klidu v noci. Nebo to mohli být ti z arafatama...a dali ti tam bombu, fuj... Tam je to teda divokej západ
Upravil Milda_Km dne 13.11.2013 21:05
Milda_Km napsal:
Kup si ten laser co v praze pouští na letadla a posvit na ně. To je fakt na kulku. Ale třeba chtěli jen to full led. Víš hovno. Nebo ti tam namontili gps a přijedou si pro to v klidu v noci. Nebo to mohli být ti z arafatama...a dali ti tam bombu, fuj... Tam je to teda divokej západ
radsi to prohlidnu...
17 cm
hicks napsal:
tvl. jsem jeste v kanclu.. na moto rve alarm.. vyjdu ven... nekdo nastupuje do auta.. chvili ceka. asi corkari(!!)
Asi se lekli když viděli tvou namakanou postavu
ja ale nejdriv nechapal, co se deje.. tvaril jsem se pomerne prijemne.. a ty vis sam, jak ja jsem standardne sympatickej
17 cm
By me zajimalo, jak se takove moto corkujou... To jako prijedou s dodavkou, hodi to dovnitr a pryc? Nebo nejak obchazeji imo, zamek a normalne s tim odjedou?
Hranicar napsal:
By me zajimalo, jak se takove moto corkujou... To jako prijedou s dodavkou, hodi to dovnitr a pryc? Nebo nejak obchazeji imo, zamek a normalne s tim odjedou?
Buď to bafne pár maníků a zastrčí do dodávka a nebo prostě vedle motorky přijedou s vozejkem a mašinu na něj svrhnou. To jsou způsoby, o kterých jsem četl. Věřím, že jich je daleko víc. A raději bych četl zprávy, jak bylo takové **** odstřeleno majitelem a ten nebyl ani odsouzen a ani popotahován, pouze vysvětlil Pachům, že se někdo chtěl zmocnit jeho majetku.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
pred 3 mesicema kamos podobna zkusenost prolezl celou masinu a nasel GPS lokator jsou to cur..i
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
pred 3 mesicema kamos podobna zkusenost prolezl celou masinu a nasel GPS lokator jsou to cur..i
Doufám, že ho pečlivě uložil do garáže a sedl si s pořádným obuchem a kamarádem do kouta .
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
schrek napsal:
Doufám, že ho pečlivě uložil do garáže a sedl si s pořádným obuchem a kamarádem do kouta .
já myslim že s PČR by se dalo něco vymyslet ne? Nebo je to na ně až moc akční?
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Tak to vypada, ze s novou motorku si bude treba poridit i nejaky detektor na vyhledavani podobnych vecicek a obcas motorku prohlednout. Vyvoj jde dopredu a zlodejicci toho plne vyuzivaji:-(
schrek napsal:
ne dal to do ne moc zabezpecene garaze se slabym zamkem a se svyma dvema psama co nestekaji a jen cekaji
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
ja jsem to prolez snad do detailu.. nic jsem nenasel :/
ale chtelo by to kurna ten detektor GPS lokatoru.. ale to ti tam muze hodit normalne na ulici...
17 cm